Κάποιοι λένε σούπερ.
Άλλοι ότι από το 1992 και μετά βάζουμε μόνο αμόλυβδη.
Σούπερ σε κινητήρες που βγήκαν απ'το 92 κ πριν.
τι ισχύει εν τέλει?
Κάποιοι λένε σούπερ.
Άλλοι ότι από το 1992 και μετά βάζουμε μόνο αμόλυβδη.
Σούπερ σε κινητήρες που βγήκαν απ'το 92 κ πριν.
τι ισχύει εν τέλει?
Σε ΤΙ δίχρονο ;
Παλιό δίχρονο μοτοποδήλατο, σούπερ και λαδάκι από το βενζινάδικο
Σε δίχρονο με καταλύτη, απλή αμόλυβδη
Εκτός κι αν ψάχνεις βενζίνη για ρέισινγκ 125/250, πάμε σε av gas ....
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
οτι θες πλην πετρελαιου...
frankly my dear, i dont give a damn...
φωτιστικο οινοπνευμα κανει???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οτι θες πλην πετρελαιου...
Παντως yamaha f1 δουλευει με φωτιστικο οινοπνευμα χωρις προβλημα με σιγουρια![]()
Κάποιος σε βενζινάδικο μου είπε να βάζω μείγμα για βενζινάκατο (λάδι για φουσκωτό και βενζίνη).
Δεν ξέρω αν ισχύει αφού οδηγάω τετράχρονο και δεν θέλω να τιναχτώ τον αέρα...
την πιο φθηνή-άρα αμόλυβδη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τι ισχύει εν τέλει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
Κάποιος σε βενζινάδικο μου είπε να βάζω μείγμα για βενζινάκατο (λάδι για φουσκωτό και βενζίνη).
Δεν ξέρω αν ισχύει αφού οδηγάω τετράχρονο και δεν θέλω να τιναχτώ τον αέρα...![]()
![]()
Κοίτα έχει μια κάποια βάση το θέμα... Το λάδι για μηχανές σκαφών ε΄'ιναι το πιο καθαρό που κυκλοφορεί στην αγορά... Με την βενζίνη είναι καλό μείγμα αλλά δεν ξέρω αν θα πετάξει πύραυλος ή μηχανάκι... Φαντάσου τώρα τον πιτσιφρικά να σκάει με το Ζ (γκριιιιν γκαγκαγκακαγκαγκα γκριιιιιιιιιιιννν ννννννν γκα γκα γκα γκρινγκ) στο κατάστημα για σκάφη και να ζητάει λάδι για να βάλει στο μηχανάκι... Κατ αρχήν θα βρωμάει σαν πατάτα κατά δεύτερον θα είναι Ο Καγκουρας...
+1 (δίχρονος του 88Αρχικά δημιουργήθηκε από Ασωτος
Σε ΤΙ δίχρονο ;
Παλιό δίχρονο μοτοποδήλατο, σούπερ και λαδάκι από το βενζινάδικο
Σε δίχρονο με καταλύτη, απλή αμόλυβδη
Εκτός κι αν ψάχνεις βενζίνη για ρέισινγκ 125/250, πάμε σε av gas ....) super πάντως δεν βάζεις και σε 4Τ χωρίς καταλύτη?
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
Δεν ξέρω αν ισχύει αφού οδηγάω τετράχρονο και δεν θέλω να τιναχτώ τον αέρα...
λαδι θελει ετσι και αλλιως.
αλλα βγαινουν και για μηχανακια διχρονολαδα, γιατι να βαλεις φουσκωτου?:hypnotize
anyway, στην τελικη και οι μηχανες φουσκωτων διχρονες ιδιες ειναι..
ποσο διαφορα να χει το λαδι?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Επειδή έχω ένα φίλο και ασχολείται μου είχε πει τότε πως τα λάδια για μηχανές φουσκωτών βγαίνουν πολύ πιο καθαρά και έχουν καλύτερη σύσταση για τη μηχανή από αυτά που βγαίνουν για τα παπιά ή τις μοτοσυκλέτες... Οι μηχανές των φουσκωτών είναι πιο ευαίσθητες...
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...
GIB MIR BENZIN
Τα εξωλέμβια δεν βαράνε 12αρες ρε.
Ενα τόνο διαφορετικά διχρονόλαδα βρίσκεις στην αγορά. Που κολήσατε τώρα με τα εξωλέμβια? Ελεος.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...