Σάββατο, η άδεια όλίγων ωρών εγκρίθηκε απο την σημαία...
μια και την Κυριακή που όλοι κανονίζουν δεν υπάρχει περίπτωση για ξεμύτισμα πέρασα απο φιλαράκι γνωστό για τις μαμουνιές του πάνω στο 1100 που τελικά έχει γίνει steet fighter..και έχει ροζ ζάντες..
την ιδέα μου την έβαλε στα πεταχτά ...
αντί να στρίβω με πολλά στην επίδαυρο πάω πεντέλη και είμαι πιο ασφαλής..
ντρρριιιιννν κουδούνι = ιδέα.
Πεντέλη.. Πεντέλη και γιατί οχι Πεντέλη κοντά είναι και έχει ωραία στροφιλίκια για προπόνηση..
Φτάνοντας αρχισα να περνάω τις στροφές πάνω κάτω σιγά σιγά στην αρχή και μετά σταδιακά ανεβάζοντας χιλιόμετρα..
χωρίς να ζοριστώ και με απαλές κινήσειις ελεγχόμενα πάντα ανεβοκατέβηκα πέντε ..έξη φορές το γνωστό σημείο..
Στο αντίθετο ρεύμα διασταυρωνόμαστε με ενα gsxr τώρα 750 ή 1000 δεν ξέρω δεν το πρόσεξα μια και κοίταζα τις δικές μου γραμμές και απ οτι φαίνεται και ο φίλος κοίταζε τις δικές του...στο τέλος ομως χαιρετηθήκαμε...
πάντως η πεντέλη αποτελεί μια πρώτης τάξεως εύκολη διαδρομή με ωραία στροφικλίκια που αξίζει να την κάνει κανείς καμιά δεκαριά φορές σε ρυθμό προπόνησης , έρχεται πιο κοντά στην μηχανή του..συνηθίζει να στρίβει να πλαγιάζει πιο εύκολα μετά απο προπόνηση..με λίγα και ασφαλή χιλιόμετρα..
μιααα χαρααααα...