we are just a moment in time,
a blink of an eye, a dream for the blind,
visions from a dying brain,
i hope u don't understand
επιδημία έπεσε στα Χανιά.. κλέψανε και το cbrάκι 125 ενός πιτσιρικά.. κωλόπαιδα..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Ένας θα πλερώσει για όλα! Το' χω ξαναπεί!
3 μηχανάκια στη γειτονιά μου μέσα σε ένα μήνα! 2 παπιά, 1 σκούτερ! Τα 2 στον ίδιο δρόμο!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ρε παιδιά...θα τον βρείτε...δεν μπορεί...τα σκούτερ δεν τα κλέβουν για να τα κάνουν ανταλλακτικά...πού θα πάει θα τον πετύχαιτε εκεί στο νησί και μετά έχετε το ελεύθερο!
Παλιότερα ένα μεγάλο ποσοστό μηχανακιών που κλεβόντουσαν στα Χανιά, τα βρίσκανε μετά από δυο τρεις μέρες έξω από κάποιο στρατόπαιδο (Σούδα, Μάλεμε..), τα έκλεβαν φαντάροι για να γυρίσουν στη μονάδα τους και τα άφηναν εκεί έξω, ας κάνει μια γύρα η φίλη σου μήπως και σταθεί τυχερή, το μεσημέρι θα περάσω από Μάλεμε εγώ και θα τη ρίξω τη ματιά μου πάντως.
Μακάρι να βρεθεί σύντομα άθικτο αν και είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος με τέτοια μηχανάκια..
κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω... ότι τα σκουτεράκια δεν τα κάνουν ανταλλακτικά
μακάρι να το βρει...
Σας ευχαριστώ όλους και εκ μέρους της!
we are just a moment in time,
a blink of an eye, a dream for the blind,
visions from a dying brain,
i hope u don't understand