Kαι που λετε φιλοι μου καλοι....αφου εκανα ενα ονειρο μου κ αγορασα την εν λογω κουκλα, f4 750s evo3, ειπα να παραγγειλω κ εγω καποια ανταλλακτικα ORIGINAL φυσικα.
Ερχετε λοιπον ο καιρος για το service των 24.000 Km.
Λεω κ εγω (ο κλασικος αφελης μλκ) "κατσε να παρω ενα τηλ στην αντιπροσωπεια την κεντρικη στην Αθηνα".
Ψαχτηρι κ εντοπισμος οτι αντιπροσωπος ειναι η εταιρια ITALMOTO.
Ψαχτηρι 2ο για ευρεση site.....πως ειπατε? ΝΤΕΝ εχει σαιτ καρντια μου.
Λεω κ εγω....ε Ελλαδισταν ρε γμτ.....αλλα MVAGUSTA κ χωρις σελιδα?
Βρισκω λοιπον το τηλεφωνο κ παιρνω....αμ δε....δεν λειτουργει η συνδεση.
Βρισκω και 2ο τηλεφωνο....παιρνω..το σηκωνει μια κοπελα... "παρτε σε μια ωρα".
Οκ λεω κ εγω ο αφελης.....αν κ παραξενο στις 11 να μην εχουν παει οι υπαλληλοι σκεφτομαι...αλλα Ελλαδισταν λεω ειμαστε.
Παιρνω κ στις 12..το σηκωνει ενας κυριος.
"Γεια σας...θα ηθελα καποια ανταλλακτικα για το μηχανακι μου"
"Ανταλλακτικα ε? μμμμμ τι να σας πω..."
"?"
"Ο υπαλληλος απολυθηκε"
"Κ τωρα? ο υπευθυνος?"
"Κ ο υπευθυνος"
"Ο διευθυντης?"
"Κοιταξτε...εδω στην εταιρια ειμαστε πλεον μια λογιστρια, κ εγω που ειμαι ενα πωλητης σαλας (οχι 5χ5) κ κανω ολες τις δουλειες"
" ε και δεν στελνετε ανταλλακτικα?"
" δεν μπορουμε....εχω μαθει οτι κλεινουμε βιβλια κ βαραμε διαλυση"
"αααα πολυ ωραια....κ αντιπροσωπεια πλεον?"
"ε θα μιλησετε με οποιον αναλαβει την εταιρια"
" μαλιστα...ομορφα πραματα δλδ....μαλλον θα επικοινωνησω με την μαμα εταιρεια να βρω ακρη"
" να το κανετε...καλη ιδεα, κ να τους πειτε οτι σας ειπα...κ να μας παρετε τηλ να μας ενημερωσετε κ εμας"
":hypnotize ....εεε...ευχαριστω...να σαι καλα φιλε μου"
"να στε καλα κ εσεις".
Ο κυριος ηταν πραγματικα ευγενεστατος....αλλα τι να το κανω?
Εστειλα mail στη μαμα εταιρεια, η οποια απαντησε ΑΜΕΣΑ. Κ με λιγα λογια ζηταει συγνωμη, γνωριζει το θεμα...κ προσπαθουν να βρουν dealer νεο στην Ελλαδα. Μεχρι τοτε με παρεπεμψαν στη Σερβικη αντιπροσωπεια απο οπου κ αναμενω απαντηση για πραματα οπως τακακια, φιλτρο αερος κ λαδιου κ κατι ψιλολογια.
Δεν θα μιλησω για τον dealer εδω Θεσσαλονικη.......οσοι ξερετε .....εεε...ξερετε.