I'm back too!
Photos... από άυριο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
800 χλμ για μια μερα....super βολτα..![]()
παντα τετοια...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Εγώ να ευχαριστήσω και από εδώ όλους τους συμμετέχοντες για την τέλεια παρέα και τις υπέροχες στιγμές!
Πολλά επιπλέον ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην διοργάνωση: Γιώργο, Φίλιππα, Βασίλη, Δημήτρη, Χρήστο, Θοδωρή, Παναγιώτη (και όποιον σίγουρα ξέχασα) ευχαριστώ πολύ.
Πάντα τέτοια (ΤΜ) να έχουμε!
Όλα? καλά όλα? ανθηρά![]()
![]()
Πίσω κι εγώ![]()
Χάρηκα για όσους γνώρισα και όσους είχα να δώ καιρό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε και στα επόμενα![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Και εις άλλα με υγεία! Πολύ καλά περάσαμε όντως!![]()
![]()
![]()
Εδώ και μια ώρα παιδεύομαι να ανεβάσω τις φοτό σε κάποιο site για να τις πάρετε όλοι αλλά
το ίντερνετ σέρνεται το φελέκι μου γμτ αλλά μόλις ανέβουν επιτέλους θα βάλω link και θα τις
πάρετε όλοι!![]()
![]()
![]()
![]()
Νικόλα τι να λέμε! Εμείς ευχαριστούμε για όλα! Αγόρι, είσαι one man show!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Εγώ να ευχαριστήσω και από εδώ όλους τους συμμετέχοντες για την τέλεια παρέα και τις υπέροχες στιγμές!
Πολλά επιπλέον ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην διοργάνωση: Γιώργο, Φίλιππα, Βασίλη, Δημήτρη, Χρήστο, Θοδωρή, Παναγιώτη (και όποιον σίγουρα ξέχασα) ευχαριστώ πολύ.
Πάντα τέτοια (ΤΜ) να έχουμε!
![]()
Εβγαλες μια καταπληκτική διαδρομή, κανόνισες τα φαγητα, τους καφέδες, τα ξενοδοχεία, τη διαμονή μου![]()
Αψογος!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σπίτι και εγώ και η Vegasκατερίνα στο δικό της...
Μιά χαρά όλαπονάει χεράκι, πολύ στροφή λέμε! Αλλά άξιζε όλη η διαδρομή ήταν απίστευτη. Αν ήμουν μονός, θα την έκανα και ανάποδα... Αν έβρισκα το δρόμο! Την επόμενη φορά με GPS. Η παρέα σούπερ, το φαγητό μιά χαρά, ΠΟΛΥ και καλό ποιοτικά, μπράβο σε όλους και ελπίζω για ίδια επίπεδα και του χρόνου.
Ότι λίγο έχω τραβήξει και εγώ από φωτογραφίες, από αύριο.
Όλα ήταν απλά τέλεια! Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπάμε!![]()
![]()
![]()
Κουραστηκες καλη μου μπουγατσα?Επρεπε να σου δωσω το srx να πας ξεκουραστος.......για καινουργια χερια,γονατα και σβερκο.Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
800 χλμ για μια μερα....super βολτα..![]()
παντα τετοια...
![]()
Εσυ αλλη φορα να πας με τον Trooper και να εχετε κι ενα τρειλερ με τσιγαρα μαζι
.
Εκτος απο τους οργανωτες της βολτας θελω να ευχαριστησω τους Γιωργηδες και τον Αρη που ανεχτηκαν την κουλαμαρα μου και τις στασεις για βενζινη.
Ολα καλα παιδια αλλα τοσα χλμ σε μια μερα με αυτο το μηχανακι ποτε ξανα.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Τώρα λέμε και καλό μήνα, και καλημέρα....
Όλα καλά!!! Γύρισα κι εγώ (από χτες), δεν χάθηκα στο δρόμο (πηγαίναμε παρέα) και ψώφισα στον υπνο!!!
Ήταν όμορφα, αν και θα μπορούσε να είναι και καλύτερα.....
Η διαδρομή ωραία αν και για έναν νέο - άπειρο οδηγό ήταν αρκετά δύσκολη και κουραστική όχι μόνο γι' αυτόν αλλά και για όσους θα έπρεπε να ακολουθούν τον ρυθμό του. Βέβαια δεν ήταν πολλοί που ακολούθησαν τον ρυθμό του αλλά .......
Και του χρόνου παιδιά!!!! Να είμαστε πάντα όρθιοι και να απολαμβάνουμε τα μηχανάκια μας!!!
Ελπίζω στην επόμενη να διαβάσουν και να τηρήσουν όλοι τους κανόνες της εκδρομής ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πηγαίνουν με 20! Σημασία έχει η παρέα και να φτάσουν όλοι και όχι το πόσο γρήγορα πήραμε τις τελευταίες 100 στροφές!!!!!
Καλή ξεκούραση σε όλους!!!
ΥΓ Να ευχαριστήσω τα παιδιά που πραγματικά στάθηκαν στην διαδρομή! Συγνώμη αν τους κούρασα!!! Να είστε πάντα καλά!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Δεν είναι κακό το σπαθί γιατί προκάλεσε το θάνατο κάποιου. Το χέρι που το κρατάει έχει την ευθύνη για αυτό που προκάλεσε.......
Υπερβολές! Στη χειρότερη το Φθινόπωρο, που θα πέσουν τα φύλα και θα ξεραθούν τα χόρτα, θα σε βρουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Να οργανωθούμε παιδιά..... έχω χαθεί 10 φορές και δεν έχω βρει κανέναν!!!
Αν πέσεις στον γκρεμό σε βρίσκουν την επόμενη Άνοιξη???
![]()
![]()
δε μιλαω γιτι θα παει αντιπαραθεσεις και ειναι κριμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
.............
απλα να πω οτι η διαδρομη ΔΕΝ ηταν ουτε κουραστικη ουτε δυσκολη για κανεναν.εβγαινε ΧΑΛΑΡΑ οπως και βγηκε.τα υπολοιπα αμα θες απο κοντα το βραδυ για να μην χαλασει το θρεντακι.
καλο μηνα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
βρηκα το αλλο μου μισο εδω μεσα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
...........Εσυ αλλη φορα να πας με τον Trooper και να εχετε κι ενα τρειλερ με τσιγαρα μαζι.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Welcome back guys!!
Τι σού κάναν παληκάρι μου,τρέχανε πολύ;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε μιλαω γιτι θα παει αντιπαραθεσεις και ειναι κριμα.
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]