Συνεχιστε τώρα, με φωνάξανε να παω διπλα, θα επανέλθω αργότερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Tι να σε κάνω, ηταν πιο γρήγοροςΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
τι μλκ είσαι ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε που με παρατησε για τον παπ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
πίσω κι εμείς![]()
![]()
![]()
μπράβο παιδιά πάντα τέτοια αλλά... ρε σεις!!! Φωτό από τοπία δεν έχει;;;; Μετέωρα ας πούμε;;;; Μόνο αυτές οι υπέροχες με το γεφύρι και τα νερά;;;;
Ευχαριστώ τον Cap10 και τη συνεπιβάτισσά του για την παρέα![]()
Σόρι Τάι για εχτές... αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω!!!!!! Κάλεσμα και ξαναγύρισμα![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Άντε ανεβάστε καμιά φωτό και για μας τους δεν...
Πάντα Τέτοια!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πάντα τέτοια αγόρια και κορίτσια!![]()
![]()
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε μιλαω γιτι θα παει αντιπαραθεσεις και ειναι κριμα.
απλα να πω οτι η διαδρομη ΔΕΝ ηταν ουτε κουραστικη ουτε δυσκολη για κανεναν.εβγαινε ΧΑΛΑΡΑ οπως και βγηκε.τα υπολοιπα αμα θες απο κοντα το βραδυ για να μην χαλασει το θρεντακι.
καλο μηνα.
Γιώργο, καλά τα λες, αλλά μιλάς με την δική σου εμπειρία, τα δικά σου τα χέρια και τις δικές σου αντοχές!!!!
Όταν υπάρχει έστω και ένας που θεωρεί ότι η διαδρομή ήταν όμορφη αλλά δύσκολη (ειδικά στα στενά κομμάτια) τότε το "κανένας" παύει να ισχύει!!!
Τα υπόλοιπα το βράδυ, αν και τα είπαμε γενικά!!!!
![]()
....Δεν είναι κακό το σπαθί γιατί προκάλεσε το θάνατο κάποιου. Το χέρι που το κρατάει έχει την ευθύνη για αυτό που προκάλεσε.......
δεν εχεις διαβασει οτι εχω γραψει εδω μεσα.εισαι λαθος και θα σου εξηγησω το βραδυ γιατι.(οχι οτι θα βγαλω και ακρη με σενα επειδη σε ξερω τι χοντροκεφαλη εισαιΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Γιώργο, καλά τα λες, αλλά μιλάς με την δική σου εμπειρία, τα δικά σου τα χέρια και τις δικές σου αντοχές!!!!
Όταν υπάρχει έστω και ένας που θεωρεί ότι η διαδρομή ήταν όμορφη αλλά δύσκολη (ειδικά στα στενά κομμάτια) τότε το "κανένας" παύει να ισχύει!!!
Τα υπόλοιπα το βράδυ, αν και τα είπαμε γενικά!!!!
![]()
) αλλα τελος παντων.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
δεν εχεις διαβασει οτι εχω γραψει εδω μεσα.εισαι λαθος και θα σου εξηγησω το βραδυ γιατι.(οχι οτι θα βγαλω και ακρη με σενα επειδη σε ξερω τι χοντροκεφαλη εισαι) αλλα τελος παντων.
![]()
χμμμμμμ, εντάξει λοιπόν!!! Νομίζω τελικά ότι δεν χάθηκα κιόλας!!! Απλά δεν ήξερα το δρόμο!!!!
![]()
Θα τα πούμε το βράδυ (λογικά)
![]()
....Δεν είναι κακό το σπαθί γιατί προκάλεσε το θάνατο κάποιου. Το χέρι που το κρατάει έχει την ευθύνη για αυτό που προκάλεσε.......
μην μπερδευεσαι.δεν μιλησα γι αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
χμμμμμμ, εντάξει λοιπόν!!! Νομίζω τελικά ότι δεν χάθηκα κιόλας!!! Απλά δεν ήξερα το δρόμο!!!!
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μην μπερδευεσαι.δεν μιλησα γι αυτο.![]()
Δεν μπεδεύομαι!!!! Όταν είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν έχω διαβάσει τι έχει γραφεί, είναι σα να μου λες ότι δεν χάθηκα!!!! Ήσουν εκεί? Ή ξέρεις τι διαβάζω??/
Μπορείς να μην απαντήσεις για να τα πούμε τα υπόλοιπα στο Αντιδέλεαρ?
![]()