Φοβερο thread Αν καποιος mod μπορει να βρει μια απαντηση του el_hymador,φτιαγμενο στο φωτοσοπ ενα CV νομιζω--δεν εχω ξαναγελασει ετσι
Φοβερο thread Αν καποιος mod μπορει να βρει μια απαντηση του el_hymador,φτιαγμενο στο φωτοσοπ ενα CV νομιζω--δεν εχω ξαναγελασει ετσι
καλα ρε... πατε καλα????
εχω λιωσει στο γελιο. καλα ηρθε και ο παντοφλοκοφτης τωρα...
γ@μησε τα....με ακουσε να γελαω
αντε γεια....
#@$@%#$#
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ειναι γνωστο οτι τον Δον Κορλεονε τον εβαλαν φυλακη για φοροδιαφυγη και οχι για τους δεκαδες (μπορει και εκατονταδες) φονους που ειχε διαπραξει ο ιδιος ή μελη της φαμιλιας του με διαταγη του.
[/B]
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Al Capone ρε ΚΟΠΑΝΕ....Al Capone....
:rotflmao: :rotflmao:
o Don Corleone ειναι χαρακτηρας ταινιας...
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=79553
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Πολύ τρόμπες είστε ....
(ειδικά κάτι "Προϊσταμένες"...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Το "Μεγάλων Ανδρών" θα τον πείραξε...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πολύ τρόμπες είστε ....
το ''μεγαλων'' η το ''ανδρων''? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το "Μεγάλων Ανδρών" θα τον πείραξε...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
θενκ γιου θενκ γιουυυ
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=79553
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι γελάς μαρή π0υστρακίδα λουλούδα!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
θενκ γιου θενκ γιουυυ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: