Αγαπητά μέλη

Στην κοινή προσπάθεια όλων μας να φτιάξουμε μία χρήσιμη και εύχρηστη βάση δεδομένων για τα CBF μας, ας έχουμε υπόψιν μερικά πράγματα όταν χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο υποφόρουμ:

-ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκ της διευθύνσεως
-Antispamming προσπάθεια
-Περί links για παράνομο software...
-Περί καταγγελιών για καταστήματα...

Επίσης δείτε και αυτό:

-Ενημέρωση για την κατηγορία των CBF...

...προσπαθώντας όλοι μαζί να περιορίσουμε όσο το δυνατόν γίνεται τα πολλαπλά threads που αφορούν το ίδιο θέμα. Ένα χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης είναι και το κουμπάκι "εύρεση" επάνω δεξιά στις οθόνες μας ή αλλιώς εδώ..

-Εύρεση

-Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους τίτλους που βάζετε όταν ανοίγετε ένα νέο thread:
Ο τίτλος ενός thread είναι το ήμισυ του παντός! Ο τίτλος είναι αυτός που θα μας κάνει να πατήσουμε πάνω του όταν συμφωνεί με την αναζήτηση που κάνουμε, αυτός φροντίζει να μας ενημερώσει για το τι υπάρχει "μέσα" και μας βοηθάει με την πρώτη ματιά να καταλάβουμε εάν μας ενδιαφέρει αυτό που ακολουθεί. Παρακαλούμε φροντίστε να περιγράφει όσο το δυνατόν καλύτερα το θέμα της συζήτησης όπως επίσης και τη γλώσσα γραφής του - εννοούνται τα Ελληνικά. Το "karbyrater" δεν θα το βρούμε ποτέ σε μια αναζήτηση που πιθανόν θα χρειαστεί μια μέρα να κάνουμε, άλλοι το γράφουν "karmpyrater", άλλοι "karburater"... έτσι άκρη δεν βγαίνει. Κάτι άλλο που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε στον τίτλο είναι το μοντέλο το οποίο αναφερόμαστε, άλλο το 125, άλλο το 250...άλλο το 1000. Δεν είναι απαραίτητο, σίγουρα όμως κάνει τη ζωή όλων μας ακόμα ευκολότερη γλυτώνοντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο.

Το μεγαλύτερο μέρος των τίτλων διορθώθηκε κάνοντας το section πιο ευανάγνωστο και εύχρηστο σε όλους μας, για να επιτευχθεί αυτό χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και αρκετός ελεύθερος χρόνος απ'το moderation team. Ας προσέχουμε λίγο περισσότερο απο'δώ και στο εξής..

Οτιδήποτε σας απασχολεί και για οποιονδήποτε λόγο, το moderation και το administration team του moto.gr θα χαρεί να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.
Ελπίζουμε στη συνεργασία όλων σας, καλή συνέχεια στο "δικό μας" section!