Πως αμέ; Το βάζο με τ'ανθόνερο του λείπει από πάνω.. κι η φοντανιέρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και τωρα η ωρα να κραξετε...
γαμω τις σελες?![]()
:rotflmao:
![]()
Αν σου φούσκωσε με τέτοιες ζάντες ρε Γιώργο, κανά προστάτη θα ΄χεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
για να μη πω για τις ποιο ομορφες ζαντες που εχω δει ποτε φορεμενες σε μηχανακι... και για την ουρα.... νταξ κατι φουσκωνει μεσα στο παντελονι μου και δεν ειναι πιστολι![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
φιλε μου χιος πιστεψε με δεν ειχε ελπιδες να πουλησει σε εσενα η καβα...
εμενα μου αρεσει παρα πολυ αλλα θα με πεις κολλημενο... δεν ημουν το ιδιο ενθουσιασμενος οταν βγηκε το προηγουμενο μοντελο αν σου λεει κατι αυτο
το βρησκω πραγματικα πανεμορφο.... με κανα δυο επεμβασεις θα σκοτωνει... (πχ να φυγει ο λασπωτηρας, η καρινα και αυτο το καλυμα που εχεις σε ολη την εξατμιση ... καμια ακραπα θα την κανει κουκλα...)![]()
μη το παιρνεις προσωπικα ρε Γιωργο!
Ειπαμε, γουστα ειναι αυτα!
Δε μπορουμε ολοι να εχουμε καλο γουστο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε πλακα κανωΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μη το παιρνεις προσωπικα ρε Γιωργο!
Ειπαμε, γουστα ειναι αυτα!
Δε μπορουμε ολοι να εχουμε καλο γουστο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δε μου δινει η καβα λεφτα (εγω της δινω...)
καλό το σεμεδάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και τωρα η ωρα να κραξετε...
γαμω τις σελες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wacko:
![]()
:hypnotize
![]()
Ανευ πλάκας, το πιο άσχημο Ζ ever. Σαν στομάχι παχύσαρκου με δαχτυλίδι είναι....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
καλό το σεμεδάκι...![]()
Ανευ πλάκας, το πιο άσχημο Ζ ever. Σαν στομάχι παχύσαρκου με δαχτυλίδι είναι....![]()
...και οι μπουκες στις εξατμισεις, σαν θυρα USB δεν ειναι?
:rotflmao::rotflmao:
του χρονου θα φτιαξει κατι τετοιο η honda ... αλλωστε το τι ειναι στη μοδα στα γυμνα μηχανακια... την λανσαρει η kawa 2-3 χρονια πριν τον ανταγωνισμο...![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3uV7X...eature=related
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια από αυτή αλλά να, αυτά βλέπω και καταλήγω πως δεν θα αγόραζα Kawasaki ακόμα κι αν ήταν η τελευταία μοτοσυκλέτα στον πλανήτη!
:a14:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
gtr1400 2010
Aκουσα και για Traction control στο GTR, ειναι αληθεια;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τ
Το Versys...το Versys ειναι σαν το συχωρεμενο τον Michael Jasckson...εκει που τον συνηθιζες με μια μικρη γαλλικη μυτη, τσουπ! γινοτανε λευκος και μικραινε και το πηγουνι του...καλα ρ.π.μ...περασε ενα -μεγαλο- διαστημα μεχρι που να συνηθισουμε και να αποδεχτουμε τη σχεδιαση του Versys και πανε και το κανουν ακομα πιο περιεργο; Κριμα, γιατι ειναι πολυ καλη μοτοσικλετα.:rotflmao:
:rotflmao:
και τωρα η ωρα να κραξετε... γαμω τις σελες?![]()
![]()
![]()
![]()
kata t' alla einai Zzzzouzouniaaa!!!![]()
http://www.mc24.no/getfile.php/Innho...info/Z1000.pdf
ο αερας μπαινει απο εισαγωγες μπροστα και περναει μεσα απο το πλαισιο σαν "ram air" για να ειναι κρυος. δεν μπαινει με πιεση ομως απλα φτανει στην εισαγωγη πιο κρυος
οι αναρτησεις ειναι πλεον ρυθμιζομενες πληρως
το αμορτισερ ειναι τοποθετημενο οριζοντια
1,043 cm³ απο 953 στα μοντελα 2003-2009
101.5 kW {138 PS} / 9,600 rpm
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
:a12:Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
[B]αυτά βλέπω και καταλήγω πως δεν θα αγόραζα Kawasaki ακόμα κι αν ήταν η τελευταία μοτοσυκλέτα στον πλανήτη!![]()
![]()
:a029:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΣυμφωνωΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Χοντάκιας δεν είμαι, αλλά για καρααπομίμηση από CB1000R μΕ φαίνεται η ουρά...![]()
![]()