η τριχρωμια λιγο αμφιλεγομενη....αλλα η kawasaki εχει παει σε αλλο επιπεδο σχεδιασμου!!!
ο σκληρος ανταγωνισμος παντα προς τερψιν των υποψηφιων αγοραστων και ονειροπολων!!
Accipere quam facere praestat injuriam
για το Ζ1000 δε μιλαμε απλα για νεα πλαστικα.... καινουργιο μοτερ (πανω απο 1000cc) νεο πλαισιο αλουμινενιο, νεο ψαλιδι..... νεο μπροστινο με νεα φρενα.... λεφτα να ειχαμε καλα θα ηταν....
Το Ζ-1000 είναι απ'τα ομορφότερα γυμνά που έχω δει!!
Αλλά το Versys ήθελα νά'ξερα πως το βρίσκεις
ρε'σύ Γιώργη, λίγο πιο αποδεκτό απ'το προηγούμενο σύμφωνοι!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο
Αλλά
;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο
Τώρα είναι η ιδέα μου, ή το μούτρο του Versys μου φέρνει σε κάτι από BMW?
To Z..... :a32:
μα και το προηγουμενο τελειο ειναι (απλα δεν ειχε κιτρινο και το πηρα μαυρο) :a17:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αλλά το Versys ήθελα νά'ξερα πως το βρίσκεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
gtr1400 2010
Απ'τη φωτό και μόνο ψάρωσα..!
Που τον χάνεις που τον βρίσκεις, πάλι στην ΑΕΚ τριγυρίζει...! :rotflmao: :a51:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μα και το προηγουμενο τελειο ειναι (απλα δεν ειχε κιτρινο και το πηρα μαυρο) :a17:
Φέρνει αλλά τα γύρισαν σε κάθετο επίπεδο. Το Ζ πολύ στουμπιγμένο είναι ρε ΄σεις. Μήπως φταίει η φωτό?Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD
Τώρα είναι η ιδέα μου, ή το μούτρο του Versys μου φέρνει σε κάτι από BMW?
Σαν να του ΄χουν βάλει κορσέ είναι...:hypnotize
το Ζετακι γαμει απο το πρωτο εως τωρα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Προσωπικά έτσι μου αρέσουν περισσότερο, σαν να είναι "μία μάζα" κατά κάποιο τρόπο.. "μασίφ τούμπανο"!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το Ζ πολύ στουμπιγμένο είναι ρε ΄σεις. Μήπως φταίει η φωτό?
Σαν να του ΄χουν βάλει κορσέ είναι...:hypnotize
Όλα καλα και ομορφα (πλην το gtr που μαμει) αλλα που να χωρεσω επανω ρε παιδες…
Αυτά είναι για γιαπωνεζουν μαξ υψος 1.65……και εγω ειμαι 1.95….
Θα ακουμπαω τον φραπε στο γονατο πανω στο Ζ…(αν και μου αρεσε το 1ο)