Εχω ενα TDM900 με ΑΒS μοντελο 09'.Σημερα εδωσα την προκαταβολη για να αγορασω την GS1200 ADVENTURE και ανταλλαξα το TDM μου..Ομολογω οτι τρελαθηκα..Η μηχανη δεν υπαρχει ουτε σχεδιαστικά ουτε τεχνολογικα...Δυστυχως μετανιωσα που βιαστηκα λιγο και δεν εκανα ΤEST DRIVE απλα την καβαλησα και την ενιωσα με τα χερια μου..(Την ενιωσα πιο ελαφρια και απο το TDM μου...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!)..Ερωτω τα εξης..Ειμαι 1.80 και ενιωσα οτι δεν πατουσα καλα (Ισως φταιει που ειχα συνηθίσει απο το TDM που πατουσα ολοκληρο το ποδι κατω.Με ανησυχησε πολυ αυτο..Φοβαμαι μηπως δεν μπορω να το κουμαντάρω ( GS1200 ADV ΕΙΝΑΙ +30 κιλα παραπανω απο το TDM )(Ο υπαλληλος ειπε οτι δεν ειναι προβλημα με το υψος που εχω και τα κιλα μου,διοτι δεν ειμαι και αδυνατος!! επίσης το TDM το ειχα μονο 4ς μηνες και το κουμανταρα σαν παπι!ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ που με ΑΝΥΣΥΧΕΙ παρα παρα πολυ ειναι οτι το πηρα για χρηση μεσα στην πόλη και σπανίως για ταξιδια και οτι επειδη ειναι ΑΕΡΟ-ΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟΣ ο κινητήρας ιδιαιτερα το καλοκαιρι μηπως εχω προβληματα με θερμοκρασια σε σημειο που να με αφησει η να δημιουργηθει καποιο προβλημα.....
ΟΜΩΣ...Η προκαταβολη δοθηκε...η παραγγελια εγινε...και απλα ανησυχω μηπως βιαστηκα να αποχωρηστω τα 18000 ευρω και το ....TDM...
Υ/Γ ο υπαλληλος της BMW με ανακούφισε και μου εξήγησε πως δεν χρειαζεται να ανησυχω για τιποτε απο τα παραπανω...(ομως εργαζομενος ειναι ο ανθρωπος ΘΕΛΕΙ να ΠΟΥΛΗΣΕΙ)δεν μπορω να ηρεμησω.Επισης μου ειπε οτι ειναι μοντελο Αυγουστου 2009!Πως Γινεται??
Αναμένω τους παλαίμαχους κατοχους BMW εντος του FORUM να με διαφωτίσουν..