Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 69

Θέμα: Agora Gs1200 Adv-problimatismos.....

ΑΓΟΡΑ BMW R GS1200 Adventure-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!

Εχω ενα TDM900 με ΑΒS μοντελο 09'.Σημερα εδωσα την προκαταβολη για να αγορασω την GS1200 ADVENTURE και ανταλλαξα το TDM μου..Ομολογω οτι τρελαθηκα..Η μηχανη δεν υπαρχει ουτε σχεδιαστικά ουτε τεχνολογικα...Δυστυχως μετανιωσα που βιαστηκα λιγο και δεν εκανα ΤEST DRIVE απλα την καβαλησα και την ενιωσα με τα χερια μου..(Την ενιωσα πιο ελαφρια και απο το TDM μου...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!)..Ερωτω τα εξης..Ειμαι 1.80 και ενιωσα οτι δεν πατουσα καλα (Ισως φταιει που ειχα συνηθίσει απο το TDM που πατουσα ολοκληρο το ποδι κατω.Με ανησυχησε πολυ αυτο..Φοβαμαι μηπως δεν μπορω να το κουμαντάρω ( GS1200 ADV ΕΙΝΑΙ +30 κιλα παραπανω απο το TDM )(Ο υπαλληλος ειπε οτι δεν ειναι προβλημα με το υψος που εχω και τα κιλα μου,διοτι δεν ειμαι και αδυνατος!! επίσης το TDM το ειχα μονο 4ς μηνες και το κουμανταρα σαν παπι!ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ που με ΑΝΥΣΥΧΕΙ παρα παρα πολυ ειναι οτι το πηρα για χρηση μεσα στην πόλη και σπανίως για ταξιδια και οτι επειδη ειναι ΑΕΡΟ-ΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟΣ ο κινητήρας ιδιαιτερα το καλοκαιρι μηπως εχω προβληματα με θερμοκρασια σε σημειο που να με αφησει η να δημιουργηθει καποιο προβλημα.....
    ΟΜΩΣ...Η προκαταβολη δοθηκε...η παραγγελια εγινε...και απλα ανησυχω μηπως βιαστηκα να αποχωρηστω τα 18000 ευρω και το ....TDM...

Υ/Γ ο υπαλληλος της BMW με ανακούφισε και μου εξήγησε πως δεν χρειαζεται να ανησυχω για τιποτε απο τα παραπανω...(ομως εργαζομενος ειναι ο ανθρωπος ΘΕΛΕΙ να ΠΟΥΛΗΣΕΙ)δεν μπορω να ηρεμησω.Επισης μου ειπε οτι ειναι μοντελο Αυγουστου 2009!Πως Γινεται??

Αναμένω τους παλαίμαχους κατοχους BMW εντος του FORUM να με διαφωτίσουν..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Aρχικα καλοριζικο.
    Οντως τα προβληματακια που υποπτευεσαι υπαρχουν{το ξερω απο φιλους}
    -ειναι καπως δυσκολο στη κινηση αλλα εχω δει οδηγαρα να κανει παπαδες στη κινηση με gs.
    -βγαζει καποια θερμοτητα αλλα το χειμωνα σε ζεσταινει κ το καλοκαιρι τωρα ο καθενας εχει τις δικες του αντοχες.
    Τωρα αν δεν πας ταξιδακια δε θα βγαλει τα λεφτα του το εργαλειο.
    Μαλλον το 800gs ηθελες αλλα κ παλυ θα σου φενοταν ψοφιο μπροστα στο tdm.
    Σε ενα μηνα παπι θα σου φενεται κ αυτο.Ολες τις ψηλες μηχανες με το νυχι τις φτανω κ δεν εχω προβλημα απλα μετο καιρο θα αποκτησεις κ καλυτερη ισοροπια.
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Aρχικα καλοριζικο.
    Οντως τα προβληματακια που υποπτευεσαι υπαρχουν{το ξερω απο φιλους}
    -ειναι καπως δυσκολο στη κινηση αλλα εχω δει οδηγαρα να κανει παπαδες στη κινηση με gs.
    -βγαζει καποια θερμοτητα αλλα το χειμωνα σε ζεσταινει κ το καλοκαιρι τωρα ο καθενας εχει τις δικες του αντοχες.
    Τωρα αν δεν πας ταξιδακια δε θα βγαλει τα λεφτα του το εργαλειο.
    Μαλλον το 800gs ηθελες αλλα κ παλυ θα σου φενοταν ψοφιο μπροστα στο tdm.
    Σε ενα μηνα παπι θα σου φενεται κ αυτο.Ολες τις ψηλες μηχανες με το νυχι τις φτανω κ δεν εχω προβλημα απλα μετο καιρο θα αποκτησεις κ καλυτερη ισοροπια.
    thanks!!!File MAG/FMX otan ennow anebazei 8ermokrasies ennow na zesta8ei toso poli pou na me afisei..i na dimiourgi8ei kapoio problima allo...auto me anisixei PIO POLI APO OLA....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Δε νομιζω αλλα θα ρωτησω.Παντως εχεις κατιπου σε προειδοποιει οταν ανεβαινει η θερμοκρασια κ αν σε νοιαζει τοσο κανεις κ μια σταση 5 λεπτα.Γραφε ελληνικα για να σου απαντανε.
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Δε νομιζω αλλα θα ρωτησω.Παντως εχεις κατιπου σε προειδοποιει οταν ανεβαινει η θερμοκρασια κ αν σε νοιαζει τοσο κανεις κ μια σταση 5 λεπτα.Γραφε ελληνικα για να σου απαντανε.
    ΣΤΑΣΗ 5 λεπτα?????...μαλλον βιαστηκα.....

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    νομιζα κακη επιλογη για χρηση σε πολη...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Το 1200 Αdv για χρήση στην πόλη και σπανίως ταξίδια... :hypnotize
    Γιατί δεν αγόρασες το goldwind ? Είναι χαμηλότερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    λοιπον φιλος, επειδη το ειχα το 1200 (οχι το adv) και ειχα κανει 60.000 χλμ κατσε να σου απαντησω γιατι οι προηγουμενοι ΔΕΝ το ειχαν απο οσο καταλαβαινω και λενε οτι τους λενε οι φιλοι τους!

ΒΑΣΙΚΑ, θα ακουσεις διαφορες μλκιες παρακατω απο πολεμιους του GS αλλα στα π@π@ρια σου! ΕΣΥ θα κρινεις με το καιρο αν εκανες μλκια ή οχι!

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου ομως αποψη...

Πρωτον, ναι, κακως πηρες αυτο το μοτορι για μες στην πολη κυριως! "Αχρηστο" θα σου ειναι! βεβαια κ@υλα ΣΟΥ ειναι και δεν μας πεφτει λογος!

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ! Π Ο Τ Ε ! ! !

Παμε παρακατω....

Αν το καλοκαιρι, με κανενα καυσωνα κανεις το λαθος να εισαι με σορτσακι (μια φορα το εκανα) θα σου καψει το καλαμι! Αυτο και τιποτα περισσοτερο!

Στο βαρος τωρα, αν και σου ειπα, δεν ειχα το ADV...

Εισαι σχεδον το ιδιο υψος με μενα (1.79 εγω) και "γομαρακι" οπως λες...

Το GS εχει πολυ χαμηλο Κ.Β και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλο ζυγισμα!
    Αν "το χεις" και λιγο με την οδηγηση δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα!
    Απ οπου περναει το τιμονι σου (που κοβει πααααρα πολυ καλα) περναει ΑΝΕΤΑ ολη η μοτο! Οταν εχεις τις πλαινες πανω μονο (που πότε θα τις εχεις?) θελει λιγη προσοχη κι αυτο παλι θεμα συνηθειας ειναι!

ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    λοιπον φιλος, επειδη το ειχα το 1200 (οχι το adv) και ειχα κανει 60.000 χλμ κατσε να σου απαντησω γιατι οι προηγουμενοι ΔΕΝ το ειχαν απο οσο καταλαβαινω και λενε οτι τους λενε οι φιλοι τους!

ΒΑΣΙΚΑ, θα ακουσεις διαφορες μλκιες παρακατω απο πολεμιους του GS αλλα στα π@π@ρια σου! ΕΣΥ θα κρινεις με το καιρο αν εκανες μλκια ή οχι!

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου ομως αποψη...

Πρωτον, ναι, κακως πηρες αυτο το μοτορι για μες στην πολη κυριως! "Αχρηστο" θα σου ειναι! βεβαια κ@υλα ΣΟΥ ειναι και δεν μας πεφτει λογος!

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ! Π Ο Τ Ε ! ! !

Παμε παρακατω....

Αν το καλοκαιρι, με κανενα καυσωνα κανεις το λαθος να εισαι με σορτσακι (μια φορα το εκανα) θα σου καψει το καλαμι! Αυτο και τιποτα περισσοτερο!

Στο βαρος τωρα, αν και σου ειπα, δεν ειχα το ADV...

Εισαι σχεδον το ιδιο υψος με μενα (1.79 εγω) και "γομαρακι" οπως λες...

Το GS εχει πολυ χαμηλο Κ.Β και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλο ζυγισμα!
    Αν "το χεις" και λιγο με την οδηγηση δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα!
    Απ οπου περναει το τιμονι σου (που κοβει πααααρα πολυ καλα) περναει ΑΝΕΤΑ ολη η μοτο! Οταν εχεις τις πλαινες πανω μονο (που πότε θα τις εχεις?) θελει λιγη προσοχη κι αυτο παλι θεμα συνηθειας ειναι!

ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!

ΟΥΦ!! Ειλικρινά φιλε μου εφτιαξες τη μερα....!Το πηρα επειδη οπως λες το ερωτευτικα με την πρωτη ματια...!σιγουρα ειναι "ΤΕΡΑΣ" για μεσα στην πολη (αν και πιστευω οτι κερδίζεις απολυτο σεβασμο οταν σε βλεπουν οι αλλο οδηγοι αφου ειναι το μηχανακι ειναι ογκωδες και φαινεται στο ματι)αλλα δεν εχω πλεον διαθεση να σφηνώνομαι ολη την ωρα οπως εκανα με το TDM και την εφαγα την τουμπα! επίσης το πηρα για να το φορτωνω οσο δεν παει!και για να καθεται ο συνεπιβατης μου βασιλικά οπως και εγω!

Παλαιό μέλος
    Θα σου πω και μερικα πραγματα,μιας και ειχα το 1200GS.Το απλο και γω.

Εγω ειμαι 1,75 76κιλα.
    Την μηχανη αν την πηρες για μεσα στην πολη μονο, ειναι κριμα και θα την ταλαιπωρεις. Οπως θα ταλαιπωρησε και συ. Αλλα γουστο σου, καπελο σου!
    Εφοσον την συνηθισεις, θα ειναι παιχνιδι η κινηση αναμεσα στ αμαξια. Εγω απο την στιγμη που εκανα και δυο σχολεια εντουρο (τα γνωστα, στο Λουτρακι), εμαθα πλεον να εφαρμοζω καποιες ασκησεις ελιγμων που μας εκαναν, για να κινουμαι αναμεσα απο τ αμαξια. Ετσι και παρ οτι οπως σου ειπα εχω μετριο αναστημα και βαρος, την κουμανταρα παρα πολυ καλα.
    Για την ζεστη τωρα: Μαλλον δεν εχεις ανεβει σε ΚΤΜ 950Adv (αυτο που εχω τωρα ποια), για να δεις τι σημανει ζεστη. Οποτε, παλι καλα να λες.
    Ποτε δεν θα χρειαστει να σταματησεις πεντε λεπτα για να κατεβει η θερμοκρασια. Ουτε στο ΚΤΜ δεν το εχω κανει μεχρι στιγμης αυτο.

Το συμπερασμα: Πηρες ενα απο τα καλυτερα μηχανακια της αγορας. Κι ας λενε οι αλλοι ο,τι θελουν. Θα μου πεις τωρα, γιατι αγορασα το ΚΤΜ ε; Για αλλους λογους προσωπικους.
    Καλοταξιδη και πηγαινε και κανενα ταξιδακι. Ειναι κριμα να την εχεις μονο για την πολη.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    αφού πήρες το ADV και όχι το απλό για την πόλη ,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα !!! Ζούγκλα έχει γίνει η Αθήνα !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    αφού πήρες το ADV και όχι το απλό για την πόλη ,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα !!! Ζούγκλα έχει γίνει η Αθήνα !!!!

xaxaxaxa!!!:rotflmao: :rotflmao:

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis1987
    (αν και πιστευω οτι κερδίζεις απολυτο σεβασμο οταν σε βλεπουν οι αλλο οδηγοι αφου ειναι το μηχανακι ειναι ογκωδες και φαινεται στο ματι)
    δυστυχώς φίλε αυτό δεν υπάρχει. Για να "κερδίσεις" τον σεβασμο με τον ογκο σου θα πρέπει να οδηγάς ερπιστριοφόρο suv και όχι μοτοσικλέτα.

Κατα τα αλλα αγόρασες και γαμώ της μοτοσικλέτες.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    δυστυχώς φίλε αυτό δεν υπάρχει. Για να "κερδίσεις" τον σεβασμο με τον ογκο σου θα πρέπει να οδηγάς ερπιστριοφόρο suv και όχι μοτοσικλέτα.

Κατα τα αλλα αγόρασες και γαμώ της μοτοσικλέτες.
    σιγουρα φιλε μου δουκα αλλα μιλω σε σχεση με τα αλλα μηχανακια!!

Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα.

Συμφωνοντας με τους προλαλισαντες DimChios και Emix24 μην ακους την εκτιμηση του καθενος για την οδικη συμπεριφορα του ADV ή τι εχει ακουσει για την υπερθερμανση του κινητηρα.

Το Adventure ειναι λιγο πιο ψηλο απο το απλο GS, κι εκει θελει προσοχη για αναβατες κατω του 1,80 , γιατι αν το 'χασεις' σταματημενος, δε το γλυτωνεις το πεσιμο.

Στη αρχη , δηλαδη τις πρωτες δυο μερες, κι εγω σα χεσμενος πηγαινα, κυριως γιατι επρεπε να συνηθησω τους δυο κυλινδρους που προεξεχουν και τα απιστευτα ( για τα δικα μου στανταρντ) φρενα της , αλλα τελικα οχι μονο δε με δυσκολευει αλλα νομιζω οτι ωρες-ωρες ειναι και πιο μανιτζεβελη απο τη προηγουμενη μου Vstrom επειδη ειναι πιο ψηλη και το τιμονι της 'κοβει' περισσοτερο.

Αν δεν εισαι 'ο βασιλιας της σφηνας' και αν δεν σκοπευεις να 'γεμιζεις' καθε κενο που παρουσιαζεται στο δρομο, δε θα εχεις προβληματα στη κινηση.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2012, 08:48
  2. Agora Honda CB-1 400
    από MARK στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2004, 21:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία