Για 10 δημαρχιακές καρέκλες πετάτε μολοτοφ στα F-16 που υποτιθεται σας φυλάνε;
http://www.nooz.gr/greece/agnostoi-p...elli-irakleiou
http://www.nooz.gr/greece/agnostoi-p...elli-irakleiou
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αυτο λεμε η την αψογη φυλαξη...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
δεν παμε καθολου καλα..
διαλαμε την χωρα μονοι μας
και μετα περιμενουμε απο τους αλλους να μας φεροντε με σεβασμο και σοβαροτητα..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Οσο υπαρχουν ανθρωποι που "ταζουν" θα υπαρχουν και τραμπουκοι..
The only easy day was yesterday.
ναι ρε δημοσιογράφε του Σταρ τα φ16 τα έχουν στο φράχτη δίπλα από τη σκοπιά κ ακριβώς από πίσω είναι η κηροζίνη και οι πύραυλοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πάντως η μαλακία κάτω στη Κρήτη πάει σύννεφο
στο μπουτσο μου που τα έχουν ρε χάλια....κι αν ειναι 100 ή 200 μετραΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ναι ρε δημοσιογράφε του Σταρ τα φ16 τα έχουν στο φράχτη δίπλα από τη σκοπιά κ ακριβώς από πίσω είναι η κηροζίνη και οι πύραυλοι...
Την είδηση μεταφέρω, δεν τη φτιαχνω εγω αλλα ο μαλακας με το μπουκαλι που το πετάει για να μη χάσει τη θεσούλα στο δημο που καταργείται (και για την οποια εγλυψε πολιτικο κώλο)
Ασε μας ρε μπαμπη
(απο τοτε που πηρες την ιταλιδα χαλασες... )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ναι ρε δημοσιογράφε του Σταρ τα φ16 τα έχουν στο φράχτη δίπλα από τη σκοπιά κ ακριβώς από πίσω είναι η κηροζίνη και οι πύραυλοι...
πάντως η μαλακία κάτω στη Κρήτη πάει σύννεφο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ακριβώς...επειδή έχω υπηρετήσει σε πτέρυγα μάχης,τα αεροπλάνα κατά την διάρκεια της νύχτας κλείνονται σε shelters τα οποία φυλάσσονται καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας από φύλακες με εκπαιδευμένα σκυλιά.Οι τραμπούκοι αυτοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάψουν τίποτα ξερόχορτα κοντά στην περίφραξη
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
στο μπουτσο μου που τα έχουν ρε χάλια....κι αν ειναι 100 ή 200 μετρα
Την είδηση μεταφέρω, δεν τη φτιαχνω εγω αλλα ο μαλακας με το μπουκαλι που το πετάει για να μη χάσει τη θεσούλα στο δημο που καταργείται (και για την οποια εγλυψε πολιτικο κώλο)
Ασε μας ρε μπαμπη
(απο τοτε που πηρες την ιταλιδα χαλασες... )
αυτό που εννοώ είναι ότι ανέφερες το γεγονός με μια τραγικότητα.
όσο για την παρένθεση αυτή θα συζητηθεί από κοντά
Κάποιοι .......... ας αφήσουν κατά μέρος την κριτική για την Κρήτη ....... δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε !!! (τουλάχιστον 2ο ποστ αυτές τις μέρες)
Αν ΔΕΝ σας αρέσει ........... μην έρχεστε !!!
Σίγουρα η Κρήτη έχει όπως ΚΑΘΕ τόπος τα καλά και τα στραβά της ....... πιστέψτε με τα καλά είναι πολύ περισσότερα .........
Και για να απαντήσω λίγο πιό συγκεκριμένα ........ τραμπούκους και χασισέμπορους ....... ΔΕΝ έχει αλλού ;;; (Πελο......κάτσεναδεισπωςτηνλενε π.χ.)
Οι Κρητικοί είναι φιλότιμοι και φιλόξενοι άνθρωποι !!!
ΜΗΝ μας προσβάλλετε με ΠΡΟΣΧΗΜΑ κάποιους υπάνθρωπους και με βάση το τι πουλάει στα κανάλια ......
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Κάποιοι .......... ας αφήσουν κατά μέρος την κριτική για την Κρήτη ....... δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε !!! (τουλάχιστον 2ο ποστ αυτές τις μέρες)
Σίγουρα η Κρήτη έχει όπως ΚΑΘΕ τόπος τα καλά και τα στραβά της ....... πιστέψτε με τα καλά είναι πολύ περισσότερα .........
Και για να απαντήσω λίγο πιό συγκεκριμένα ........ τραμπούκους και χασισέμπορους ....... ΔΕΝ έχει αλλού ;;; (Πελο......κάτσεναδεισπωςτηνλενε π.χ.)
ΜΗΝ μας προσβάλλετε με ΠΡΟΣΧΗΜΑ κάποιους υπάνθρωπους και με βάση το τι πουλάει στα κανάλια ......
Οι τραμπούκοι δεν έχουν πατρίδα,μπορεί να είναι Λαρισαίοι,Τρικαλινοί,Χανιώτες,Αθηναίοι,Θεσσαλονικείς ,Βολιώτες,Κερκυραίοι,Ροδίτες κτλ κτλ.Ένα περιστατικό σχολιάζουμε,απλά τυχαίνει να συνέβει στην Κρήτη
Fortis Fortuna Adiuvat
ΔΕΝ αναφέρομαι στο παραπάνω περιστατικό και στον σχολιασμό του (που καλώς σχολιάζεται), αλλά σε άσχημες γενικεύσεις που κάνει κάποιος για την Κρήτη και τους Κρητικούς ......Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Οι τραμπούκοι δεν έχουν πατρίδα,μπορεί να είναι Λαρισαίοι,Τρικαλινοί,Χανιώτες,Αθηναίοι,Θεσσαλονικείς ,Βολιώτες,Κερκυραίοι,Ροδίτες κτλ κτλ.Ένα περιστατικό σχολιάζουμε,απλά τυχαίνει να συνέβει στην Κρήτη
Πριν 2-3 μέρες σχεδόν άφησε να αιωρείται ότι οι Κρητικοί είναι χασισέμποροι και τραμπούκοι !!!
εγώ να ξέρεις την αγαπώ πολύ την Κρήτη και την έχω σαν δεύτερη πατρίδα μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
αλλά όπως και να το κάνουμε στη Κρήτη υπάρχει περισσότερη "αναρχία" σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Κι όταν αναφέρομαι στην Ελλάδα δεν αναφέρομαι στην Αθήνα, γιατί η Αθήνα είναι μια "κοσμόπολη"
Αν δεν κάνω λάθος είναι και Ισραηλινοί πιλότοι εκεί για κοινές ασκήσεις με τους δικούς μας εκεί κάτω στη Σούδα τώρα!
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Απλά φίλε μου το μόνο που προβάλουν τα κανάλια είναι αυτό που πουλάει !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εγώ να ξέρεις την αγαπώ πολύ την Κρήτη και την έχω σαν δεύτερη πατρίδα μου.
αλλά όπως και να το κάνουμε στη Κρήτη υπάρχει περισσότερη "αναρχία" σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Κι όταν αναφέρομαι στην Ελλάδα δεν αναφέρομαι στην Αθήνα, γιατί η Αθήνα είναι μια "κοσμόπολη"
Γι αυτό καλά είναι να φιλτράρουμε τα πράγματα και όχι να τσουβαλιάζουμε και να υιοθετούμε τις μαλακίες του κάθε δημοσιογραφίσκου του κώλου ...........
Είναι κρίμα η μειοψηφία να χαρακτηρίζει την πλειοψηφία !!!