ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
αντε ολοι στο γυφτοπαζαρο(γιατι ετσι μοιαζει) και ναμαστε και χαρουμενοι την κριση μου μεσα
Μουσική, χορός, κρύα μπύρα, γουρουνοπούλα και μεγάλο λαϊκό γλέντι με τη Φυλλιώ Πυργάκη...
Ενταξει, απο το τιποτα...
Όσοι δεν πατε/παμε ( ) στο 36ωρο, μια και πεφτει στο ιδιο ΣΚ, καλο ειναι να ανηφορήσετε μια βολτα.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είσαστε άδικοι !
Μια χαρά είναι και τσάμπα.
Εγώ θα χαρώ να πάω. Θα δω παλιούς φίλους και φίλες, θα πιω καφεδιά, θα ακούσω μουσικούλα, θα δω και κανένα μηχανάκι.
Τι μου πρόσφερε παραπάνω η παλιά έκθεση?
Βαβούρα, κατεστραμμένες μοντέλες και χιλιάδες άσχετους.
Και τα πανηγύρια μια χαρά είναι. Λαϊκά και όμορφα.
Καλή παρέα να χεις !
Υγ
Τώρα βέβαια μπορείτε να πείτε στη κάθε ΧΧΧΧ υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ότι δε γουστάρετε γυφτιές, να σας τα σκάσουν ,να περάσατε πιο καλά!
(εμείς οι γύφτοι μια χαρά θα είμαστε!)
τισ μοντελες δεν τισ γλιτωνεις ετσι και αλλιως απλα λογο κρισης τωρα θα σου μοστραρουν γ εθνικη
τους ασχετους επισης δεν τους γλιτωνεις ειναι παντου και στο τσαμπα ακομα περισοτεροι
το τσαμπα επισης δεν ειναι κριτηριο,κριτηριο ειναι το επιπεδο (των εκθεσεων και των events εννοω)και αυτο ειναι χαμηλο.οχι οτι δεν ηταν αλλα εστω κατα καιρους κατι προσπαθουσε να γινει παραπανω
αν επισκεφτεις ποτε εκθεση η festival(οπωσ το ονομαζουν τρομαρα τους) του εξωτερικου δενθα περνασ ουτε απεξω στα δικα μας
και αυτο δεν εχει να κανει με την τρεχουσα εποχη και παλια που ειχαμε μαρουλι επιπεδο δεν υπηρχε μονο επιπεδο στην αρπαχτη
Εκθέτες ακόμα δεν έχουνε βρει από ότι φαίνεται από το site τους http://www.motofestival.gr/.
Οπότε τι test rides θα κάνουμε; Α, ξέρω, ο ένας το μηχανάκι του άλλου, καλό είναι και αυτό Για να δούμε, για να δούμε, μακάρι να είναι καλό...
σταματηστε την γκρινια.
καποιοι προσπαθησαν περυσι με επιτυχια να κανουνε κατι χωρις να παρουνε χρηματα και δεδομενων των συνθηκων. φετος ξανα. ε ειναι αδικο να φωναζουμε το 2013 για τις αρπαχτες του 2006. τοτε ποσοι φωναζατε? (και δεν βαζω κι εμενα μεσα γιατι εγω φωναζα και τοτε αλλα τοτε ημουνα ο αντιδραστικος).
εν παση περιπτωση οποιος θελει να παει ας παει. οποιος θελει απλα να βγαλει χολη (δεν βλεπω τον λογο) ας την βγαλει.
εγω θα παω οχι για να παρακολουθησω κανενα φεστιβαλ, αλλα γιατι ξερω τον τροπο να περναω καλα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εγώ θα πάω, βόλτα με το ποδήλατο. Αν έχει και κανέναν εκθέτη και κανένα test ride, θα ξαναγυρίσω με εξοπλισμό