Γεια στην ομαδα.Τι λαμπες Η4 vα βαλω εμπρως για μικρη κ μεγαλη σκαλα; OSRAM BREAKER200+200 ΕΞΤΡΑ ΦΩΣ Η4 60/55 WATT(σειρα=night raser)στο auto planet,γνωριζει καποιος;
Γεια στην ομαδα.Τι λαμπες Η4 vα βαλω εμπρως για μικρη κ μεγαλη σκαλα; OSRAM BREAKER200+200 ΕΞΤΡΑ ΦΩΣ Η4 60/55 WATT(σειρα=night raser)στο auto planet,γνωριζει καποιος;
Οι λάμπες που γράφεις για να βγάλουν περισσότερο φως έχουν λεπτότερο σηματάκι και καίγονται με το παραμικρό... Πριν βάλω led με αυτές παιδευόμουν, τσάμπα λεφτά.
led ποιες προτηνεις; k οταν τις βαζεις βγαζεις τα οργανα η απο κατω;
Αυτές έχω βάλει 5 χρόνια τώρα και είναι τέλειες σε δέσμη και φως. https://www.skroutz.gr/s/17145097/No...30W-2tmch.html
28€ το ζευγάρι. Διάβασε τις κριτικές και εμένα μου τις πρότειναν άλλοι. Είναι λίγο ξενέρωμα το πολύ άσπρο φως στην αρχή αλλά το συνηθίζεις και δεν γυρνάς πίσω...
Σε μένα δεν χρειάζεται να βγάλεις όργανα, μόνο τα εσωτερικά πλαϊνά καπάκια.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Η Η4 έχει και τις 2 σκαλες.
Καταρχήν που κινεισαι; Αν η χρήση είναι αποκλειστικά πόλη, δεν αξίζει το κόστος να βαλεις ακριβή με +500% φωτεινότητα, δεν θα καταλάβεις ποτέ τη διαφορά. Ο φωτισμός στο αστικό περιβάλλον ειναι αρκετά δυνατός.
Ο μόνος λόγος να τοποθετησεις ακριβές λάμπες είναι μόνο αν κινείσαι εκτός πόλης και κυρίως σε επαρχιακούς όπου το σκοτάδι είναι βαθύ. Να ξέρεις όμως ότι η έξτρα απόδοση επιτυγχάνεται εις βάρος της διάρκειας ζωής. Συνηθως αναγράφονται στη συσκευασία οι ώρες λειτουργίας.
Osram Night Breaker 200 πρώτη σε απόδοση σε αυτό το τεστ (στα γερμανικά, αλλά και μόνο οι εικόνες είναι κατατοπιστικές)
Philips Vision +30% για φθηνή και καλή.
Όπως σου έγραψαν παραπάνω, το επιπλέον φως συνήθως είναι εις βάρος της μακροζωίας.
Υ.Γ.: Μου έκανε φοβερή εντύπωση στις λάμπες H7 πόσο χειρότερη απόδοση είχε η κινέζικη led.
Τα παραβολικά ανακλαστικά στοιχεία μέσα στα φωτιστικά σώματα, είναι σχεδιασμένα για τους λαμπτήρες με τους οποίους ήρθε από το εργοστάσιο το όχημα. Αν το όχημα είχε λαμπτήρες αλογόνου και βάλουμε στα φωτιστικά σώματα λαμπτήρες LED, τότε θα βλέπουμε εμείς τα πάντα και θα στραβώνουμε τους πάντες, διότι το παραγόμενο φως θα ανακλάται σε γωνίες που ενοχλούν τους άλλους οδηγούς. Είναι επικίνδυνο και εκτός των επιτρεπόμενων από το νόμο στερεών γωνιών φωτισμού.
Αφήνω ένα ενδεχόμενο για ειδικά σχεδιασμένους λαμπτήρες LED, ώστε να λειτουργούν σωστά σε φωτιστικά σώματα αλογόνου ή σε υβριδικά φωτιστικά σώματα.
Θέλει προσοχή, ώστε στην προσπάθεια να δούμε εμείς καλύτερα, να μην στραβώνουμε τους άλλους οδηγούς και προκαλέσουμε ατύχημα.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 01/12/2023 στις 23:12.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Ρε παιδιά δεν φταίνε οι λάμπες αλλά η τοποθέτηση που κάνουν... δεν είναι ακριβώς κάθετα η λάμπα μέσα στο φανάρι για αυτό τον λόγο... έχει μια κλίση 1-2 μοιρών προς τα αριστερά αν την ζορίσεις πάει κάθετα και τότε τυφλώνει, θέλει προσοχή και ρύθμιση επίσης, μπορεί να θέλει να κατεβάσεις λίγο το κάτοπτρο. Ούτε είδωλα κάνουν.
Τα δικά μου γιατί δεν τυφλώνουν; Κανείς δεν μου έχει παίξει τα φώτα για αυτό τον λόγο.
Έτυχε και έκατσε καλά. Η πλειοψηφία και τυφλώνει και δεν έχει φως εκεί που πρέπει.
Δοκίμασε να βάλεις το φως σου σε μηχάνημα ελέγχου και εκεί θα καταλάβεις.