αν δεν εχεις τοσα λεφτα ψαξε για κατι μικροτερο σε καλυτερη κατασταση
εχετε να προτεινεται καποιο site για ανταλακτικα για το συγκεκριμενο μοντελο?ειτε ελληνικο ειτε ξενο και αν υπαρχει και κανενα οικονομικο...
καπου που να μπορω να βρω πιο φθηνα τα ανταλλακτικα τελος παντων
ναι ειδα και στο car.gr και οντως εχει πολυ πραμα
τωρα μια αλλη ερωτηση
μιας και δεν παιρνει μπρος ωστε να μπορεσω να το μεταφερω και να το παω στον μηχανικο που θελω πιστευετε οτι θα καταφερω να το παω σμπροχνωντας για καμια 500 μετρα με μια μικρη ανηφορικη κλιση ή ειναι αρκετα βαρη και θα πεθανω??
αν εχετε καποια αλλη προταση για να το μεταφερω δεκτη αρκει να μην χρειαζεται λεφτα...
παρε και ενα φιλο μαζι σου , να σε βοηθαει.σε ποιον μηχανικο θα το πας???ξερει απο ΚΛΕ?
KLE 400-XT 250.
γενικα στα γιαννενα ειναι αν οχι ο καλυτερος ειναι απο τους καλυτερους...και ασχολειται με μηχανες κυριως και οχι με παπια και σκουτερ και ειναι και ο ιδιος κατοχος μηχανης...επισης εκει πηγαινει και η αστυνομια τις μηχανες...και το βασικοτερο μου το συστησε ενας φιλος μου που εχει μηχανη
τωρα για το αν ξερει συγκεκριμενα απο ΚΛΕ δεν γνωριζω να σου πω την αληθεια...
ειναι τοσο περιεργη μηχανη που θελει ειδικες γνωσεις??
Φίλε κι εγώ από Γιάννενα είμαι (δεν μένω εκεί πια). Αν θέλεις στείλε π.μ. για το μηχανικό σου να σου πώ τη γνώμη μου... (γιατί τον έχουμε πιεί από μηχανικούς στο παρελθόν).
WHO RUNS THE SHOW
ελα ρε πατριωτη και εγω απο γιαννενα ειμαι .αφου σου τον εχουν συστησει πηγαινε το εκει.αλλα πεστου οπωσδηποτε να σου καθαριση καρμπυλατερ και να σου αλαξει τα βελονακια του φλοτερ (ειναι αυτα που σταματαν την βενζινη).αν στα φτιαξει αυτα δεν θα εχεις προβλημα ,και 2 καινουργια μπουζακια φιλτρακια ,λαδια και θα εισαι οκ,για πολλες βολτες
KLE 400-XT 250.
1-Ρώτα τον φίλο σου αν έχει αλλάξει ηλεκτρονική, και αν με τις πρώτες ζέστες της Άνοιξης του έκανε τίποτε μπερδέματα/σβυσίματα.
2-Όταν το βάλεις μπρός, κάνε μια βόλτα και δες αν η βελόνα του χιλιομετρητή είναι σταθερή και δεν "παίζει" πάνω κάτω.
3-Ψάξε καλά για τυχών σκουριές στο σημείο που ενώνεται το τελικό με τους λαιμούς.
4-Ρώτα τον αν έχει απομονώσει τον αισθητήρα του σταντ.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
1-δεν νομιζω να εχει αλλαξει, τι δειχνουν τα μπερδέματα/σβυσίματα?
2-οταν το βαλαμε μπρος επαιξα λιγο με τα φωτα και η βελονα των στροφων επαιζε πανω κατω, να το κανω βολτα δεν γινετε γιατι πλεον δεν παιρνει μπρος ουτε με καλωδια αλλα δεν εχει και ντοζα γκαζιου. τι δειχνει το παιξιμο της βελονας?
3-σκουριες δεν ειδα να εχει καπου.
4-τι ακριβως εννοεις?
ηλεκτρονικη θες σιγουρα απο αυτα που ειπες στο πρωτα σου ποστ.το σταντ εχει εναν αισθητηρα για να σβηνει το μηχανακι αν το εχεις ξεχασει κατεβασμενο και πας να φυγεις καμια φορα αυτος ο αισθητηρας κολαει και μπορει να σου κανει κοψιματακια σε καποιες στροφες με τους κραδασμους .το πλακωνεις στο αντισκωριακο και ειναι οκ.
KLE 400-XT 250.
Ότι η ηλεκτρονική είναι βλαμμένη και θέλει αλλαγή.Τα KLE μέχρι το νέο μοντέλο πονούσαν σ'αυτό.Εγώ είχα αλλάξει 3
Της βελόνας του χιλιομετρητή, όχι του στροφόμετρου.
Δείχνει ότι ο ατέρμωνας είναι φαγωμένος, και θα παραδώσει πνεύμα.Και για να τον αλλάξεις πρέπει να αλλάξεις όλο το τύμπανο, να κάνεις ακτινολόγηση...αρκετά λεφτά κόστος
Σου απάντησαν παραπάνω.Με ανοιγμένο το σταντ, η μηχανή παίρνει μπρος.Μόλις κουμπώσεις την 1η, σβύνει
Τελευταία τροποποίηση από Anty12; 29/05/2012 στις 11:02.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων