Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 73

Θέμα: KAWASAKI KLE 500 του 2002-αγορα μεταχειρισμενου-τι να προσεξω?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    για τη δουλεια που θελεις μπορεις να βρεις αξιοπρεπεστατα μηχανακια και πιο καινουρια με 2000 ευρω
    αν τα παλευεις αυτα τα λεφτα δωστα και παρε κατι της προκοπης
    αν οχι δωσε 500 και παρε ενα ρημαδι σαν αυτο που λες και παρακαλα με τις επισκευες που θα θελει να μην ξαναφτασεις το διχιλιαρο
    ακομα κι ετσι ομως θα εχεις χασει σε αγχος και τρεξιμο στα συνεργεια
    παντως το συγκεκριμενο αν ηταν της προκοπης δεν θα το πουλαγαν μονο 500
    φιλε μου πραγματικα μακαρι να ειχα 2000€...με αυτα τα λεφτα οντως παιρνεις κατι παρα πολυ αξιολογο αλλα που να τα βρω τοσα λεφτα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αν δεν εχεις τοσα λεφτα ψαξε για κατι μικροτερο σε καλυτερη κατασταση

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    αν δεν εχεις τοσα λεφτα ψαξε για κατι μικροτερο σε καλυτερη κατασταση
    το θεμα ειναι οτι θελω να παω σε κατι μεγαλυτερο για να μπορω να κανω και κανενα ταξιδακι
    για μικροτερο εχω ενα gilera dna 180cc αλλα δεν με καλυπτει πλεον...

Μέλος
    εχετε να προτεινεται καποιο site για ανταλακτικα για το συγκεκριμενο μοντελο?ειτε ελληνικο ειτε ξενο και αν υπαρχει και κανενα οικονομικο...

καπου που να μπορω να βρω πιο φθηνα τα ανταλλακτικα τελος παντων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    car.gr
    KLE 400-XT 250.

Μέλος
    ναι ειδα και στο car.gr και οντως εχει πολυ πραμα

τωρα μια αλλη ερωτηση
    μιας και δεν παιρνει μπρος ωστε να μπορεσω να το μεταφερω και να το παω στον μηχανικο που θελω πιστευετε οτι θα καταφερω να το παω σμπροχνωντας για καμια 500 μετρα με μια μικρη ανηφορικη κλιση ή ειναι αρκετα βαρη και θα πεθανω??

αν εχετε καποια αλλη προταση για να το μεταφερω δεκτη αρκει να μην χρειαζεται λεφτα...

παρε και ενα φιλο μαζι σου , να σε βοηθαει.σε ποιον μηχανικο θα το πας???ξερει απο ΚΛΕ?
    KLE 400-XT 250.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gregogti Προβολή μηνύματος
    παρε και ενα φιλο μαζι σου , να σε βοηθαει.σε ποιον μηχανικο θα το πας???ξερει απο ΚΛΕ?
    γενικα στα γιαννενα ειναι αν οχι ο καλυτερος ειναι απο τους καλυτερους...και ασχολειται με μηχανες κυριως και οχι με παπια και σκουτερ και ειναι και ο ιδιος κατοχος μηχανης...επισης εκει πηγαινει και η αστυνομια τις μηχανες...και το βασικοτερο μου το συστησε ενας φιλος μου που εχει μηχανη

τωρα για το αν ξερει συγκεκριμενα απο ΚΛΕ δεν γνωριζω να σου πω την αληθεια...
    ειναι τοσο περιεργη μηχανη που θελει ειδικες γνωσεις??

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Φίλε κι εγώ από Γιάννενα είμαι (δεν μένω εκεί πια). Αν θέλεις στείλε π.μ. για το μηχανικό σου να σου πώ τη γνώμη μου... (γιατί τον έχουμε πιεί από μηχανικούς στο παρελθόν).
    WHO RUNS THE SHOW

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από redman88 Προβολή μηνύματος
    γενικα στα γιαννενα ειναι αν οχι ο καλυτερος ειναι απο τους καλυτερους...και ασχολειται με μηχανες κυριως και οχι με παπια και σκουτερ και ειναι και ο ιδιος κατοχος μηχανης...επισης εκει πηγαινει και η αστυνομια τις μηχανες...και το βασικοτερο μου το συστησε ενας φιλος μου που εχει μηχανη

τωρα για το αν ξερει συγκεκριμενα απο ΚΛΕ δεν γνωριζω να σου πω την αληθεια...
    ειναι τοσο περιεργη μηχανη που θελει ειδικες γνωσεις??
    ελα ρε πατριωτη και εγω απο γιαννενα ειμαι .αφου σου τον εχουν συστησει πηγαινε το εκει.αλλα πεστου οπωσδηποτε να σου καθαριση καρμπυλατερ και να σου αλαξει τα βελονακια του φλοτερ (ειναι αυτα που σταματαν την βενζινη).αν στα φτιαξει αυτα δεν θα εχεις προβλημα ,και 2 καινουργια μπουζακια φιλτρακια ,λαδια και θα εισαι οκ,για πολλες βολτες
    KLE 400-XT 250.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    1-Ρώτα τον φίλο σου αν έχει αλλάξει ηλεκτρονική, και αν με τις πρώτες ζέστες της Άνοιξης του έκανε τίποτε μπερδέματα/σβυσίματα.
    2-Όταν το βάλεις μπρός, κάνε μια βόλτα και δες αν η βελόνα του χιλιομετρητή είναι σταθερή και δεν "παίζει" πάνω κάτω.
    3-Ψάξε καλά για τυχών σκουριές στο σημείο που ενώνεται το τελικό με τους λαιμούς.
    4-Ρώτα τον αν έχει απομονώσει τον αισθητήρα του σταντ.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    1-Ρώτα τον φίλο σου αν έχει αλλάξει ηλεκτρονική, και αν με τις πρώτες ζέστες της Άνοιξης του έκανε τίποτε μπερδέματα/σβυσίματα.
    2-Όταν το βάλεις μπρός, κάνε μια βόλτα και δες αν η βελόνα του χιλιομετρητή είναι σταθερή και δεν "παίζει" πάνω κάτω.
    3-Ψάξε καλά για τυχών σκουριές στο σημείο που ενώνεται το τελικό με τους λαιμούς.
    4-Ρώτα τον αν έχει απομονώσει τον αισθητήρα του σταντ.
    1-δεν νομιζω να εχει αλλαξει, τι δειχνουν τα μπερδέματα/σβυσίματα?
    2-οταν το βαλαμε μπρος επαιξα λιγο με τα φωτα και η βελονα των στροφων επαιζε πανω κατω, να το κανω βολτα δεν γινετε γιατι πλεον δεν παιρνει μπρος ουτε με καλωδια αλλα δεν εχει και ντοζα γκαζιου. τι δειχνει το παιξιμο της βελονας?
    3-σκουριες δεν ειδα να εχει καπου.
    4-τι ακριβως εννοεις?

ηλεκτρονικη θες σιγουρα απο αυτα που ειπες στο πρωτα σου ποστ.το σταντ εχει εναν αισθητηρα για να σβηνει το μηχανακι αν το εχεις ξεχασει κατεβασμενο και πας να φυγεις καμια φορα αυτος ο αισθητηρας κολαει και μπορει να σου κανει κοψιματακια σε καποιες στροφες με τους κραδασμους .το πλακωνεις στο αντισκωριακο και ειναι οκ.
    KLE 400-XT 250.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gregogti Προβολή μηνύματος
    ηλεκτρονικη θες σιγουρα απο αυτα που ειπες στο πρωτα σου ποστ.το σταντ εχει εναν αισθητηρα για να σβηνει το μηχανακι αν το εχεις ξεχασει κατεβασμενο και πας να φυγεις καμια φορα αυτος ο αισθητηρας κολαει και μπορει να σου κανει κοψιματακια σε καποιες στροφες με τους κραδασμους .το πλακωνεις στο αντισκωριακο και ειναι οκ.
    εμεις οταν το βαλαμε μπρος το σταντ το ειχαμε κατεβασμενο...πως πηρε μπρος αν υπαρχει τετοιο πραγμα?

τι ειναι η ηλεκτρονικη και ποιο το κοστος της?

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    1-δεν νομιζω να εχει αλλαξει, τι δειχνουν τα μπερδέματα/σβυσίματα?
    Ότι η ηλεκτρονική είναι βλαμμένη και θέλει αλλαγή.Τα KLE μέχρι το νέο μοντέλο πονούσαν σ'αυτό.Εγώ είχα αλλάξει 3

2-οταν το βαλαμε μπρος επαιξα λιγο με τα φωτα και η βελονα των στροφων επαιζε πανω κατω, να το κανω βολτα δεν γινετε γιατι πλεον δεν παιρνει μπρος ουτε με καλωδια αλλα δεν εχει και ντοζα γκαζιου. τι δειχνει το παιξιμο της βελονας?
    Της βελόνας του χιλιομετρητή, όχι του στροφόμετρου.
    Δείχνει ότι ο ατέρμωνας είναι φαγωμένος, και θα παραδώσει πνεύμα.Και για να τον αλλάξεις πρέπει να αλλάξεις όλο το τύμπανο, να κάνεις ακτινολόγηση...αρκετά λεφτά κόστος

4-τι ακριβως εννοεις?
    Σου απάντησαν παραπάνω.Με ανοιγμένο το σταντ, η μηχανή παίρνει μπρος.Μόλις κουμπώσεις την 1η, σβύνει
    Τελευταία τροποποίηση από Anty12; 29/05/2012 στις 11:02.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF