Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Service R1100GS

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Ρε παιδια εχετε μια απο τις μοναδικες μηχανες που μπορειτε να κανετε τα παντα μονοι και σεις δινετε 300αρες και 400αρες και μετα χτυπατε και παλαμακια? (Μιλαω για τα 1100+1150)

Παρτε ενα haynes manual, δωστε 200 ευρω για εργαλεια και για ο,τι προβλημα/θεμα εχετε το moto.gr ειναι εδω.

Και ανταλλακτικα mail order απο αγγλια στη μιση τιμη. Ιτς νο ροκετ σαϊενς.
    και ο μάστορας κλέφτης θα γίνει ???

φαντάζομαι τον Oldman να δίνει συμβουλές σε ερωτήσεις του στυλ -και αυτό το παπαρδέλι στην βάση του ψεκασμού πετάχτηκε και δεν θέλει να μπει με τίποτα, τι κάνω ???

:rotflmao:

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    και ο μάστορας κλέφτης θα γίνει ???

Ο μαστορας ειναι κλεφτης μεχρις αποδειξεως του αντιθετου
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Ο μαστορας ειναι κλεφτης μεχρις αποδειξεως του αντιθετου

Τώρα σοβαρά , προτείνεις στα αλήθεια να αναλάβω την συντήρηση εγώ ? Με μπούσουλα κάποιο εγχειρίδιο και οδηγίες από το φόρουμ ? Θεωρείς κάτι τέτοιο ασφαλές και ότι αξίζει ???

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Τώρα σοβαρά , προτείνεις στα αλήθεια να αναλάβω την συντήρηση εγώ ? Με μπούσουλα κάποιο εγχειρίδιο και οδηγίες από το φόρουμ ? Θεωρείς κάτι τέτοιο ασφαλές και ότι αξίζει ???
    Οτι αξιζει, αξιζει, αρκει να εχεις κι αλλο μεταφορικο μεσο, ωστε να μην χρειαστει να βιαστεις.
    Σαν προχειρο μπουσουλα παντως, στο GS

Βαλβιδες ρυθμιζεις σε 2 ωρες το πολυ την πρωτη φορα, την δευτερη σε μιση-μια (και στους δυο κυλινδρους). Εκτος αν εχεις καγκελα που πρεπει να βγουν για να ανοιξουν τα καπακια των κυλινδρων. Ελεγχος μονο παιρνει 10-15 λεπτα ανα κυλινδρο, χωρις καθολου βια.

Λαδι και φιλτρο κινητηρα σε 10 λεπτα και απο 5 λεπτα για τα λαδια του κιβωτιου και final drive

Φιλτρο αερα δεν αναφερω χρονο καν, περιπου ντετε.

Σωματα ψεκασμου εξισορροπεις σε 5 λεπτα.

Μπουζι ντετε χ 2.

Αυτα ειναι τα βασικα σερβις μαζι με τακακια και υγρα φρενων και συμπλεκτη. Το πιθανοτερο ειναι οτι μεχρι να πεθανει η μηχανη δεν θα χρειαστει κατι αλλο. Πιο περιπλοκα σερβις ειναι γρασσαρισματα αξονων, ρουλεμαν εμπρος τροχου και final drive και ρουλεμαν παραλεβερ. Αυτα ομως ειναι πραγματα που πρεπει να κανεις μια φορα καθε 100,000 κμ αν δεν κανεις αλματα.

Μετα θα πρεπει να εχεις τα αυτια σου και τα ματια σου ανοιχτα για παραξενους ηχους και συμπεριφορες ωστε αν νοιωσεις κατι περιεργο να το προλαβεις, που ετσι κι αλλιως το κανεις.

Αν αποφασισεις ποτε να κανεις κατι μονος σου, ανοιξε θρεντ και πολλοι (μαζι και εγω) ευχαριστως θα βοηθησουμε.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Οτι αξιζει, αξιζει, αρκει να εχεις κι αλλο μεταφορικο μεσο, ωστε να μην χρειαστει να βιαστεις.
    Σαν προχειρο μπουσουλα παντως, στο GS

Βαλβιδες ρυθμιζεις σε 2 ωρες το πολυ την πρωτη φορα, την δευτερη σε μιση-μια (και στους δυο κυλινδρους). Εκτος αν εχεις καγκελα που πρεπει να βγουν για να ανοιξουν τα καπακια των κυλινδρων. Ελεγχος μονο παιρνει 10-15 λεπτα ανα κυλινδρο, χωρις καθολου βια.

Λαδι και φιλτρο κινητηρα σε 10 λεπτα και απο 5 λεπτα για τα λαδια του κιβωτιου και final drive

Φιλτρο αερα δεν αναφερω χρονο καν, περιπου ντετε.

Σωματα ψεκασμου εξισορροπεις σε 5 λεπτα.

Μπουζι ντετε χ 2.

Αυτα ειναι τα βασικα σερβις μαζι με τακακια και υγρα φρενων και συμπλεκτη. Το πιθανοτερο ειναι οτι μεχρι να πεθανει η μηχανη δεν θα χρειαστει κατι αλλο. Πιο περιπλοκα σερβις ειναι γρασσαρισματα αξονων, ρουλεμαν εμπρος τροχου και final drive και ρουλεμαν παραλεβερ. Αυτα ομως ειναι πραγματα που πρεπει να κανεις μια φορα καθε 100,000 κμ αν δεν κανεις αλματα.

Μετα θα πρεπει να εχεις τα αυτια σου και τα ματια σου ανοιχτα για παραξενους ηχους και συμπεριφορες ωστε αν νοιωσεις κατι περιεργο να το προλαβεις, που ετσι κι αλλιως το κανεις.

Αν αποφασισεις ποτε να κανεις κατι μονος σου, ανοιξε θρεντ και πολλοι (μαζι και εγω) ευχαριστως θα βοηθησουμε.

Η ιδέα θα μου άρεσε ,για να είμαι ειλικρινής! Αλλά η μηχανή είναι το μοναδικό μου μέσο μεταφοράς , κλειστό χώρο για ''παιχνίδι'' δεν έχω ! Χρόνο δεν έχω ! Και το βασικότερο ,στα ταξίδια έχω συνοδηγό ! Η μηχανή έχει και τα χρονάκια της και τα χιλιόμετρα της και θέλει ενα έμπειρο μάτι ....

Το έμπειρο μάτι που λέγαμε ....!

Λοιπόν στα 150.000 το σέρβις είχε :
    αλλαγή λαδιού ,φίλτρου λαδιού και βενζίνης ,καθαρισμός του φίλτρου αέρα , βαλβολίνες σασμάν και διαφορικό ,μπουζί , ρύθμιση ψεκασμού ,βαλβίδες !

έσφιξε ότι είχε ξεσφίξει , έδεσε ότι είχε λυθεί ,έφτιαξε και τον δείκτη βενζίνης που άλλα είχε και άλλα έδειχνε .....

αυτό που δεν μου άρεσε ήταν οτι βρήκε ρινίσματα στο σασμάν .... (αν υποψιαστώ οτι θα το ξαναπληρώσω... )!!!

Φυσικά για άλλη μια φορά είμαι 100% ευχαριστημένος από τον Άλκη -Μοτοζήτα !!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Service times
    από tgriparis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 13:03
  2. Kawasaki Service
    από CyBeRseXX στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2004, 15:02
  3. service manual πού;
    από cityfly στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 13:05
  4. kathe pote service to vsttrom 650????
    από vstrom650 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 12:50
  5. Plirofories apo service manual gia ZRX 1100 97'
    από KRHTIKOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας