Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 53

Θέμα: Ανεκδοτάκια.....

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim

Ανεκδοτάκια.....

...πάντα μέτα φόβου...

Το πλοίο βρίσκεται στη μέση της Μεσογείου, όταν ακούγεται δυνατή η φωνή του παρατηρητή από ψηλά στο κατάρτι: "Πειρατικό δεξιά μας". "Γρήγορα φέρτε μου το κόκκινό μου πουκάμισο",φωνάζει ο καπετάνιος.Περίεργος ο δεύτερος πλοίαρχος τον ρωτάει: "Γιατί θέλεις το κόκκινο πουκάμισο;" "Κοίτα, μπορεί να πληγωθώ και δεν θέλω να φαίνεται το αίμα και να χάσει το ηθικό του το πλήρωμα" του απαντά εκείνος. Γίνεται η μάχη και βυθίζεται το πειρατικό. Σε λίγες μέρες νέα κραυγή από τον παρατηρητή: "ΔΩΔΕΚΑ πειρατικά μπροστά μας!!!" Και αμέσως μετά η φωνή του καπετάνιου: "Το καφέ μου παντελόνι γρήγορα
    ----------------------------------------------

Ήταν ένας Αμερικανός, ένας Έλληνας και ένας Αφγανός και ταξίδευαν με αεροπλάνο. Σε κάποια στιγμή περνάει η αεροσυνοδός και ρωτάει τον Αμερικάνο: "Θα πάρετε κάτι;" - "Ένα ουίσκι με πάγο," απαντάει εκείνος. Ρωτάει τον Έλληνα. "Ένα ούζο με πάγο," αποκρίνεται. Ρωτάει τέλος τον Αφγανό και εκείνος αποκρίνεται: "Τίποτα. Σε λίγο θα οδηγήσω."

Ένας τύπος σε κακό χάλι, γεμάτος γρατζουνιές στο πρόσωπο και στο λαιμό συναντιέται με ένα φίλο του. Εκείνος ανήσυχος τον ρωτά: -Μα καλά τι έπαθες; -Ασε... -Μα διάολε είσαι χάλια...Πες μου επιτέλους τι έπαθες! -Ασε... θάψαμε χθες την πεθερά μου! -Καλά και τι είναι όλες αυτές οι γρατζουνιές; -Δεν ήθελε...

Σήμερα παιδιά στο μάθημά μας, θα μιλήσουμε για τον αυνανισμό, λέει η δασκάλα. Και ο Τοτός πετάγεται και λέει: - Εμείς που γαμάμε, κυρία, να περάσουμε για διάλειμμα;

Πάει ένας ινδιάνος στο ληξιαρχείο και λέει στον υπάλληλο ότι θέλει να αλλάξει το όνομά του "Πώς λέγεστε;" τον ρωτάει εκείνος. "Πέτρα που ξεκόλλησε από τον βράχο, κυλάει στην πλαγιά, διασχίζει τα δάση, πέφτει στη λίμνη και χάνεται στο βυθό" απαντάει ο Ινδιάνος, ενώ ο υπάλληλος τον κοιτάζει εμβρόντητος "Μα καλά τι όνομα είναι αυτό? Και πως θέλετε να το κάνετε?" τον ξαναρωτά.Κι ο Ινδιάνος απαντά: "Σπλάτς!"

---------------------------------------------

Ήταν μια ξανθιά... Καθώς περπατούσε στο δρόμο πατάει μια μπανανόφλουδα και... πάρτη κάτω! Την επόμενη μέρα, καθώς περπατούσε, βλέπει μια μπανανόφλουδα και λέει: - Ωχ! Πάλι θα πέσουμε σήμερα!

---------------------------------------------

Δύο φίλοι βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα. Ο ένας έχει ένα κανίς και ο άλλος ένα μικροσκοπικό τσιουάουα. Κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο: -Δεν πάμε σε εκείνο το εστιατόριο απέναντι να τσιμπήσουμε κάτι? -Δεν θα μας αφήσουν να μπούμε με τα σκυλιά απαντάει ο δεύτερος -Μη σε νοιάζει ακολούθησε με και κάνε ότι κάνω. Φοράει λοιπόν μαύρα γυαλιά και πάει στο εστιατόριο. -Απαγορεύονται τα σκυλιά...του λέει ο σερβιτόρος -Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί. -Έχεις σκυλάκι κανίς για οδηγό? -Βέβαια το χρησιμοποιούν πολύ τώρα τελευταία. -Τέλος πάντων, πέρασε. Βάζει και ο δεύτερος φίλος μαύρα γυαλιά και πλησιάζει στο εστιατόριο. -Απαγορεύονται τα σκυλιά...λέει και σε αυτόν ο σερβιτόρος -Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί. -Θα με τρελάνεις ρε φίλε? Τσιουάουα οδηγός γίνεται? -Σοβαρολογείς, τσιουάουα μου δώσανε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    'Ενα Jameson με πάγο...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    ποιος είναι ο πόντιος σε μια παρτούζα;

αυτός που το κάνει με τη γυναίκα του

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geopitt
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:

Ψηφίζω 1ο και τελευταίο.
    safety doesn't happen by accident

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: Ανεκδοτάκια.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
    Σήμερα παιδιά στο μάθημά μας, θα μιλήσουμε για τον αυνανισμό, λέει η δασκάλα. Και ο Τοτός πετάγεται και λέει: - Εμείς που γαμάμε, κυρία, να περάσουμε για διάλειμμα;

http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=2983

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	recycleΛεωνίδας.gif 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	30,2 KB 
ID:	44972

[Δύο φίλοι βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα. Ο ένας έχει ένα κανίς και ο άλλος ένα μικροσκοπικό τσιουάουα. Κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο: -Δεν πάμε σε εκείνο το εστιατόριο απέναντι να τσιμπήσουμε κάτι? -Δεν θα μας αφήσουν να μπούμε με τα σκυλιά απαντάει ο δεύτερος -Μη σε νοιάζει ακολούθησε με και κάνε ότι κάνω. Φοράει λοιπόν μαύρα γυαλιά και πάει στο εστιατόριο. -Απαγορεύονται τα σκυλιά...του λέει ο σερβιτόρος -Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί. -Έχεις σκυλάκι κανίς για οδηγό? -Βέβαια το χρησιμοποιούν πολύ τώρα τελευταία. -Τέλος πάντων, πέρασε. Βάζει και ο δεύτερος φίλος μαύρα γυαλιά και πλησιάζει στο εστιατόριο. -Απαγορεύονται τα σκυλιά...λέει και σε αυτόν ο σερβιτόρος -Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί. -Θα με τρελάνεις ρε φίλε? Τσιουάουα οδηγός γίνεται? -Σοβαρολογείς, τσιουάουα μου δώσανε?

http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=2677

Προβολές:	118 
ID:	44974

Ήταν μια ξανθιά... Καθώς περπατούσε στο δρόμο πατάει μια μπανανόφλουδα και... πάρτη κάτω! Την επόμενη μέρα, καθώς περπατούσε, βλέπει μια μπανανόφλουδα και λέει: - Ωχ! Πάλι θα πέσουμε σήμερα!

http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=5011

Προβολές:	116 
ID:	44976

Ένας τύπος σε κακό χάλι, γεμάτος γρατζουνιές στο πρόσωπο και στο λαιμό συναντιέται με ένα φίλο του. Εκείνος ανήσυχος τον ρωτά: -Μα καλά τι έπαθες; -Ασε... -Μα διάολε είσαι χάλια...Πες μου επιτέλους τι έπαθες! -Ασε... θάψαμε χθες την πεθερά μου! -Καλά και τι είναι όλες αυτές οι γρατζουνιές; -Δεν ήθελε...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=12380

Προβολές:	115 
ID:	44979

Συνάδελφε δεν παίζεσαι σου λέω !

Τέσσερα σήματα καπάκι !

Θα εισηγηθώ στο αφεντικό να πάρεις τη θέση του αντιπρόεδρα !

Ήταν ένας Αμερικανός, ένας Έλληνας και ένας Αφγανός και ταξίδευαν με αεροπλάνο. Σε κάποια στιγμή περνάει η αεροσυνοδός και ρωτάει τον Αμερικάνο: "Θα πάρετε κάτι;" - "Ένα ουίσκι με πάγο," απαντάει εκείνος. Ρωτάει τον Έλληνα. "Ένα ούζο με πάγο," αποκρίνεται. Ρωτάει τέλος τον Αφγανό και εκείνος αποκρίνεται: "Τίποτα. Σε λίγο θα οδηγήσω."

http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=2214

Προβολές:	109 
ID:	44980

Re: Re: Ανεκδοτάκια.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=2214
    Κι άλλο ;;

Re: Re: Re: Ανεκδοτάκια.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κι άλλο ;;

5/8

Το πλοίο βρίσκεται στη μέση της Μεσογείου, όταν ακούγεται δυνατή η φωνή του παρατηρητή από ψηλά στο κατάρτι: "Πειρατικό δεξιά μας". "Γρήγορα φέρτε μου το κόκκινό μου πουκάμισο",φωνάζει ο καπετάνιος.Περίεργος ο δεύτερος πλοίαρχος τον ρωτάει: "Γιατί θέλεις το κόκκινο πουκάμισο;" "Κοίτα, μπορεί να πληγωθώ και δεν θέλω να φαίνεται το αίμα και να χάσει το ηθικό του το πλήρωμα" του απαντά εκείνος. Γίνεται η μάχη και βυθίζεται το πειρατικό. Σε λίγες μέρες νέα κραυγή από τον παρατηρητή: "ΔΩΔΕΚΑ πειρατικά μπροστά μας!!!" Και αμέσως μετά η φωνή του καπετάνιου: "Το καφέ μου παντελόνι γρήγορα

6/8

http://www.moto.gr/forums/showthread...=&threadid=375

Προβολές:	104 
ID:	44982

Re: Re: Ανεκδοτάκια.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

6/8

Νομίζω οτι μετά απ'αυτό ο Μοντερατοπρόεδρος σαν φόρο τιμής θα πρέπει να σβήσει τα 2 που περάσανε !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κουφά ανεκδοτάκια
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 16:47
  2. Ανεκδοτάκια στο πνεύμα του kalgeorge
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2004, 11:58
  3. Απαντήσεις: 4