Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 58

Θέμα: O Tolistolaros έπεσε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

O Tolistolaros έπεσε

Γιατί;Γιατί μια .......... παραβιασε στοπ...Άγιο και ενστικτο είχα και απέφυγα το γκρεμό του Μόντε Σμιθ(Ρόδος).Τετάρτη 7:30 μμ.σήμερα βγήκα...Το Sv ζημιές,τη γλίτωσα με εξάρθρωση δεξιάς φτέρνας!!!Πέφτοντας έδιωξα το Sv να φύγω πίσω(γιατί μπροστά πεζοδρόμιο+γκρέμι) και η φτέρνα έγινε σάντουϊτς μεταξύ ασφάλτου και μοτέρ.Το oxtar βγήκε και το θυμάμαι να κάνει γκελ μπροστά μου...Ανάταξη φτέρνας χωρίς αναισθησία(μέχρι την Κω με ακούσανε...) και νάρθηκας...Γάντια,τζιν spidi,IXS πουτάνα,το κράνος κοπάνησε 2 φορές.Κατά τ'άλλα αγρατσούνιστος.

Παιδιά πάω να την πέσω και δε γράφω λεπτομέρειες εκτός ότι είδα τη ζωή μου στο FFW...

******EYXΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΒΟΛΙΑ ,τον ειδικευόμενο ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΦΥΛΑΚΗ που με κράταγε όταν μου κάνανε ανάταξη και τη νοσηλεύτρια ΠΕΛΑΓΙΑ του Νοσοκομείου Ρόδου(πάλι καλά που έπεσα κοντά στο νοσοκομείο...)

edit by Tolistolaros:άλλαξα το χαρακτηρισμό της υπαίτιας γιατί έχει πάθει μεγαλύτερο σοκ κι από μένα και μου έχει συμπαρασταθεί...

Φίλε περαστικά και σιδερένιος!!!

Κάλεσες αστυνομία, σου έκανε δήλωση η ΚΥΡΙΑ?
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Περαστικά !
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Περαστικά ρε Τόλη...Ευκαιρία να κάνεις οφθαλμόλουτρο στη παραλία...έστω και μπαταρισμένος.

Περαστικά πρε....

αντε τραβα στο ενυδρείο να δεις κανενα κ@λ@ εισαγωγής να περάσει ο πόνος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Φίλε περαστικά και σιδερένιος!!!

Κάλεσες αστυνομία, σου έκανε δήλωση η ΚΥΡΙΑ?
    Ο άντρας της είναι γνωστός φίλου!Στην κατάθεση παραδέχτηκε ότι ολο το φταίξιμο δικό της.Πολύ καλοί άνθρωποι,κάθε μέρα ερχόταν και με βλέπανε.Με αστυνομία όλα ΟΚ,κανένα πρόβλημα.Απλά ρε φίλε είχαν δίκιο αυτοί που μου λέγανε όχι μηχανή στη Ρόδο,δεν ξέρουν τί τους γίνεται,κύρίως το καλοκαίρι.Και να φανταστείς ότι τώρα τελευταία την κινούσα 1 φορά τη βδομάδα ίσα να μην κάθεται...Έτσι μου'ρχεται να κόψω τη μηχανή...

Περαστικά κι αγύριστα

(έχει καλά γκρέμια στο Μοντε Σμιθ )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Ο άντρας της είναι γνωστός φίλου!Στην κατάθεση παραδέχτηκε ότι ολο το φταίξιμο δικό της.Πολύ καλοί άνθρωποι,κάθε μέρα ερχόταν και με βλέπανε.Με αστυνομία όλα ΟΚ,κανένα πρόβλημα.Απλά ρε φίλε είχαν δίκιο αυτοί που μου λέγανε όχι μηχανή στη Ρόδο,δεν ξέρουν τί τους γίνεται,κύρίως το καλοκαίρι.Και να φανταστείς ότι τώρα τελευταία την κινούσα 1 φορά τη βδομάδα ίσα να μην κάθεται...Έτσι μου'ρχεται να κόψω τη μηχανή...
    Να σου πω... δεν έχεις κι άδικο...
    Να κόψεις τη μηχανή... καλύτερα θα ήταν οι άλλοι να κόψουν τη μ@λ@κεi@ στους δρόμους...

Όντως, το καλοκαίρι είναι η χειρότερη εποχή στο θέμα ατυχημάτων... βαράει τον κόσμο η ζέστη... η μ@λ@κει@... δεν ξέρω....

Δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν...

Ακόμη κι αυτόν που σε βλέπει...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Περαστικά φίλε μου... αφού ήταν άνθρωποι τουλάχιστον εκείνοι που έφταιγαν και ερχόντουσαν να σε δούν... μη το συζητάς καν... πάλι καλά να λές.

Περαστικά και να μην σου ξανατύχει.

Στο θέμα ζέστη και κίνηση , βαριόμαστε να τα λέμε κάθε καλοκαίρι. Προσοχή παιδιά... είναι πολύ επικίνδυνα έξω.. πήζουν κάτω απο την καυτή λαμαρίνα και βιάζονται να τελειώσουν δουλειές και διαδρομές και κάνουν οτι τους κατεβάσει η κούτρα τους. Ακόμα και αν "σε δούν" ουσιαστικά είναι μόνο το απλανές βλέμα της αγελάδος... ακόμα και σε πράσινο δικό σας, δώστε 2-3 δεύτερα μπας και περάσει κανένας βιαστικός και σας χαλάσει τις διακοπές. Αμυντικά μπας και γλυτώσουμε... είναι πόλεμος εκεί έξω με περισσότερα θύματα απο την δική μας μεριά (μοτοσυκλετιστές).

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Περαστικα και παλι καλα που φοραγες τον εξοπλισμο!

Αυτα προς γνωσιν και συμμορφωση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Περαστικα και παλι καλα που φοραγες τον εξοπλισμο!

Αυτα προς γνωσιν και συμμορφωση!

Ευχαριστώ φίλε.Πλάκα πλάκα αν φόραγα τις Sidi δε θα'χα πάθει τίποτα(εκτός κι αν παγιδεύοντας το πόδι μου έκανε ροπή και έβγαζε το γόνατο,ποτέ δεν ξέρεις)...δεν είναι όμως διάτρητες και το καλοκαίρι δεν παλεύονται.Απ' την άλλη αν φόραγα αθλητικό δε θα'χα πόδι απ'τον αστράγαλο και κάτω...
    Τι να πω ρε γαμώτο,έτσι μου'ρχεται να τους πάω κολοφεράτζα στο θέμα αποζημίωσης(την ασφαλιστική τους)γιατί οι μαλάκες δεν ήρθαν να με δούνε στο νοσοκομείο!Έτσι μου'ρχεται να τους πάρω τα σωβρακα για διαφυγόντα κέρδη,ψυχική οδύνη κλπ και να πάρω καμμιά Busa,να τη βάψω ΚΙΤΡΙΝΗ με led κωλοφάναρο που να σχηματίζει κωλοδάχτυλο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Ευχαριστώ φίλε.Πλάκα πλάκα αν φόραγα τις Sidi δε θα'χα πάθει τίποτα(εκτός κι αν παγιδεύοντας το πόδι μου έκανε ροπή και έβγαζε το γόνατο,ποτέ δεν ξέρεις)...δεν είναι όμως διάτρητες και το καλοκαίρι δεν παλεύονται.Απ' την άλλη αν φόραγα αθλητικό δε θα'χα πόδι απ'τον αστράγαλο και κάτω...
    Τι να πω ρε γαμώτο,έτσι μου'ρχεται να τους πάω κολοφεράτζα στο θέμα αποζημίωσης(την ασφαλιστική τους)γιατί οι μαλάκες δεν ήρθαν να με δούνε στο νοσοκομείο!Έτσι μου'ρχεται να τους πάρω τα σωβρακα για διαφυγόντα κέρδη,ψυχική οδύνη κλπ και να πάρω καμμιά Busa,να τη βάψω ΚΙΤΡΙΝΗ με led κωλοφάναρο που να σχηματίζει κωλοδάχτυλο...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XR
    XTR
    XJR

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Περαστικά βρε φίλος!!!

Ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να τελειώσεις με τις διαδικασίες!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Περαστικα ρε Τολαρε...

Παλαιό μέλος

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2006, 19:03
  2. ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 09:52
  3. Μου επεσε του μ#λ#κ#!!!!!!
    από costas81 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2006, 10:04
  4. To chat έπεσε?
    από SF στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2005, 22:32
  5. Κυριακή 9/1 στο Σούνιο ποιος έπεσε ??
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF