- "Μα καλά τι το πέρασες, νόμισες πως ηρθες να πάρεις μηχανάκι στο Σχιστό;"
- "Μα καλά, για Ινδιάνους μας περνάς;"
Αυτές είναι δύο από τις χιλιάδες ατάκες που ακούω καθημερινά απο συγκεκριμένο μαγαζί εμπορίας μοτοσυκλετών στην Αθήνα, (κέντρο), τους τελευταίους 4 μήνες (απο 20/05/09) που έχω παραγγείλει TIGER και έχω εξοφλήσει - μένει μόνο να δώσω το δικό μου μηχανάκι σαν ανταλλαγή για να ολοκληρωθεί η συνναλλαγή.
Για να γίνει όμως αυτό πρέπει πρώτα να μου φέρει απο την Ηλιοφίλ ένα απο τα ετοιμοπαράδοτα TIGER... και έχει περάσει ένα καλοκαίρι χωρίς να το κάνει!!!!
Με το παρόν θέλω να ενημερώσω πιθανούς νέους αγοραστές μοτοσυκλετών:
1) Να ζητούν υπεύθηνη δήλωση για τα λεφτά που δίνουν σαν προκαταβολή/εξόφληση που να περιγράφει το προϊόν που αγοράζουν και μέχρι πότε οφείλει ο έμπορας να το έχει παραδώσει.
2) Να μην δίνουν μεγάλα ποσά προκαταβολή γιατί δίνουν το δικαίωμα στον έμπορα να τους κρατά απο τα ...ίδια.
Επίσης θέλω να καταγγείλω πρακτικές εμπόρων που εκμεταλεύονται τα ονειρά μας και τα τσαλαπατάνε για να κλείσουν τις τρύπες των μικρομάγαζών τους γιατί ξέρουν πως να τραβάνε τις μύγες στο μέλι. Μαζί με τα όνειρα μας όμως απαξιώνουν και την αξία του μαγαζιού τους γιατί ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
Τέλος πάντων η Ελληνική δικαιοσύνη δεν θα είναι απούσα στην επίλυση του ζητήματος εαν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση έστω και μία μέρα παραπάνω. Βρίσκομαι στο τέλος των φιλικών διαπραγματεύσεων.
Τα στοιχεία μου καθώς και του έμπορα βρίσκονται στην διάθεση των mods.
Είμαι ιδιώτης παραπονεμένος καταναλωτής κύριε έμπορα και όχι βαλτός φορουμάς!!!
Ευχαριστώ και προσοχή εκει έξω.