Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 97

Θέμα: Έλληνας μικροαπατεώνας έμπορας

σημαίνει βροχή Το avatar του/της baran

Έλληνας μικροαπατεώνας έμπορας

- "Μα καλά τι το πέρασες, νόμισες πως ηρθες να πάρεις μηχανάκι στο Σχιστό;"

- "Μα καλά, για Ινδιάνους μας περνάς;"

Αυτές είναι δύο από τις χιλιάδες ατάκες που ακούω καθημερινά απο συγκεκριμένο μαγαζί εμπορίας μοτοσυκλετών στην Αθήνα, (κέντρο), τους τελευταίους 4 μήνες (απο 20/05/09) που έχω παραγγείλει TIGER και έχω εξοφλήσει - μένει μόνο να δώσω το δικό μου μηχανάκι σαν ανταλλαγή για να ολοκληρωθεί η συνναλλαγή.
    Για να γίνει όμως αυτό πρέπει πρώτα να μου φέρει απο την Ηλιοφίλ ένα απο τα ετοιμοπαράδοτα TIGER... και έχει περάσει ένα καλοκαίρι χωρίς να το κάνει!!!!

Με το παρόν θέλω να ενημερώσω πιθανούς νέους αγοραστές μοτοσυκλετών:
    1) Να ζητούν υπεύθηνη δήλωση για τα λεφτά που δίνουν σαν προκαταβολή/εξόφληση που να περιγράφει το προϊόν που αγοράζουν και μέχρι πότε οφείλει ο έμπορας να το έχει παραδώσει.
    2) Να μην δίνουν μεγάλα ποσά προκαταβολή γιατί δίνουν το δικαίωμα στον έμπορα να τους κρατά απο τα ...ίδια.

Επίσης θέλω να καταγγείλω πρακτικές εμπόρων που εκμεταλεύονται τα ονειρά μας και τα τσαλαπατάνε για να κλείσουν τις τρύπες των μικρομάγαζών τους γιατί ξέρουν πως να τραβάνε τις μύγες στο μέλι. Μαζί με τα όνειρα μας όμως απαξιώνουν και την αξία του μαγαζιού τους γιατί ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

Τέλος πάντων η Ελληνική δικαιοσύνη δεν θα είναι απούσα στην επίλυση του ζητήματος εαν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση έστω και μία μέρα παραπάνω. Βρίσκομαι στο τέλος των φιλικών διαπραγματεύσεων.

Τα στοιχεία μου καθώς και του έμπορα βρίσκονται στην διάθεση των mods.

Είμαι ιδιώτης παραπονεμένος καταναλωτής κύριε έμπορα και όχι βαλτός φορουμάς!!!

Ευχαριστώ και προσοχή εκει έξω.
    Καλά χιλιόμετρα μάγκες!

Νομιζω οτι μπορεις ομως να σχολιασεις ποιο μαγαζι απλα εχει καθυστερησει την παραδοση της μοτο που εχεις παραγγειλει :o
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    To κατάστημα είναι το γνωστό της Αλεξάνδρας Global.
    Μιας και έχουμε χάσει τον λογαριασμό με τις καταγγελίες συναδέλφων που περιμένουν μήνες τα μηχανακια τους, ας γίνει γνωστό το όνομα (αν και σχεδόν όλοι ξέραμε ποιό είναι) για να είμαστε τουλάχιστον υποψιασμένοι.

Παρόμοια περίπτωση που μπήκε πριν λίγο καιρό, είναιεδώ...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Δεν ειναι το παγκοσμιο μαγαζι ΠΑΛΙ?

εντιτ

Με προλαβες ο μπαϊρον

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    το ιδιο προβλημα αντιμετωπισε και ο z_armagedon στο ιδιο καταστημα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ο baran έβαλε το ποστ με σκοπό να ενημερώσει τον κοσμο για το πρόβλημα του. Όποιος έχει να πει κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει be my guest.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Οι μπουρδίτσες και οι διαδικτυακοί τσαμπουκάδες ας λείπουν. Ο baran έβαλε το ποστ με σκοπό να ενημερώσει τον κοσμο για το πρόβλημα του. Όποιος έχει να πει κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει be my guest.

Τα άχρηστα ποστ θα φύγουν στο φτερό.
    on the fly δηλαδη
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

και οχι μονο
    ουτε να το διαβασουμε δεν προλαβαμε κυριος

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    H μοναδικη σου λυση αυτη τη στιγμη ειναι να πας σε ενα δικηγορο και να του στειλει ενα εξωδικο με δικαστικο κλητηρα οτι εαν δεν σου ικανοποιησει τις οποιες απαιτησεις σου, που μπορει να ειναι ειτε το καινουριο μηχανακι μεχρι την ταδε ημ/νια , ειτε επιστροφη ολου του ποσου που εδωσες, θα ακολουθησει αγωγη με τις οποιες νομικες συνεπειες που οι δικηγοροι ξερουν να βαζουν σε τετοιες περιπτωσεις....

ειναι δοκιμασμενη λυση!
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

σημαίνει βροχή Το avatar του/της baran
    Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

που δεν μυρίστηκα πιο νωρίς τι παίζει και ότι αυτός ο κύριος μέσω των λαμόγιων υπαλλήλων του και των πρακτικών του εξοικονομεί πολύτιμο ρευστό τον καιρό της ανέχειας. Με μία απλή συγνώμη προσπαθεί να την βγάλει καθαρή και όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι για τον αγοραστή να του τα δώσει πίσω, ενώ αυτός τόσο καιρό έκλεινε τις τρύπες του ή έκανε ότι άλλη λογιστική πουστιά μπορούμε να φανταστούμε. Είναι γεγονός ότι έχει μεγάλο κύκλο εργασιών (έτσι τουλάχιστον δείχνει στο μαγαζί) με παραεισαγωγές και μεταχειρισμένα. Παρόλα αυτά όταν πρόκειτε για Ελληνική αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκής μηχανής παίζει η γνωστή άρωστη πουστιά "φέρε τα λεφτά και καληνύχτα"!!!!!!

Στην περίπτωσή μου είμαι στη φάση έφτασε ο κόμπος στο χτένι και αύριο το πρωί απαιτώ τα λεφτά μου πίσω ή μου έχει την μηχανή στο πιάτο εξοφλημένη και καθαρή απο την αντιπροσωπεία.

Ειμαι περίεργος να δω τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί επιτέλους γαμώ το φελέκι μου!!!

Εδώ θέλω να τονίσω πως τον έφτασα στο σημείο να μου υπογράψει υπεύθυνη δήλωση πως αύριο φέρνει την μηχανή ή δίνει τα λεφτά πίσω, οπότε αισθάνομαι ικανοποιημένος.
    Παρόλα αυτά, όπως είπα και παραπάνω ο κύριος αυτός θα την σκαπουλάρει με μία απλή συγνώμη του στυλ ναι φταίμε αλλά τι να κάνουμε τώρα/πάρτε τα λεφτά σας μετά απο 4 μήνες και πηγαίνετε στο καλό, εμείς σας αγαπάμε και δεν είμαστε εξωγήινοι...

ΡΕΤΙΛΕΜΕΚΑΙΔΕΝΚΛΑΙΜΕ!!!!!!!!!!ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Πάλι καλά που δεν ρίχνει κανόνι να τα κλάψουμε μερικοί μία και καλή τα λεφτάκια μας να λέμε...

ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...
    Καλά χιλιόμετρα μάγκες!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    φιλε αν θελεις (γνωμη μου ) μην κανεις φασαρια και σηκωσεις τον τοπο με φωνες...γιατι αυτοι εχουν παει σχολειο για κατι τετοια...θα σε καθησυχασει και παμε απο την αρχη....

βρες κανα φιλο σου δικηγορο και πηγαινε ψυχραιμος ...πες του για καταγγελια που εκανες στον ΙΝΚΑ και στο Υπουργειο Αναπτυξης , Γραμματεια Εμποριου και αλλα τετοια ....ΕΚΕΙ θα κλασει μεντες....

το ασχημο ομως ειναι οτι στην καλυτερη περιπτωση πιαστηκες μαλλκας με αυτες τις υπερβολικες καθυστερησεις.......και ο εμπορας βγηκε αλλη μια φορα "αλεπουδακι" :a37:
    Accipere quam facere praestat injuriam

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    και λέω εγώ.....μήπως είναι καιρός να γίνει sticky κάποιο απο αυτά τα posts για το συγκεκριμένο μαγαζί μπας και σωθεί κανένας?

Ας το δούνε λίγο οι mods.... μέχρι και εμείς στον Βόλο έχουμε βαρεθεί να ακούμε για αυτό το μαγαζί....στο τέλος όταν κατέβω Αθήνα θα περάσω να δω την φάτσα του να μου φύγει η περιέργεια.....

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Πάααλι αυτοί; μα τι γίνεται ρε παιδιά; τόσο πια αγάπη στη κοροιδία έχουν;
    ρε μπας και είναι μαζόχες και τη βρίσκουν με βρισίδι και κατάρες;

τι να πω....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baran
    να τονίσω πως τον έφτασα στο σημείο να μου υπογράψει υπεύθυνη δήλωση πως αύριο φέρνει την μηχανή ή δίνει τα λεφτά πίσω, οπότε αισθάνομαι ικανοποιημένος.

το "αύριο" ήρθε...περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Παράκληση προς τους mods.

Γνωρίζουμε τα περί καταγγελιών και κανόνων του φόρουμ, αλλά πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει με αυτόν τον άνθρωπο!

Τουλάχιστον να σωθούν οι επόμενοι.

Δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα που έχουν συμβεί με τον συγκεκριμένο έμπορο να συνεχίζεται άλλο αυτή η κατάσταση.

Όσοι επίσημα και επώνυμα επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μία ομαδική καταγγελία εναντίον του (με τη συνδρομή κάποιου δικηγόρου ίσως) να μαζευτούμε να δούμε τι μπορεί να γίνει επιτέλους.

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Έλληνας και ο Αιγύπτιος
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 01:44
  2. Γερμανος-κινεζος-Ελληνας
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2005, 03:49
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 15:33