Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: XTX.. ενα προσωπικό review συμβίωσης.

  1. #1
    κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγγραφή
    25/04/2004
    Μηνύματα
    1.755

    XTX.. ενα προσωπικό review συμβίωσης.

    Μετά απο ενα χρόνο πάνω στο ΧΤΧ αποφάσισα να γράψω μια άποψη που ίσως βοηθήσει κάποιους να διαλέξουν ή να απορρίψουν το μηχανάκι αυτό.

    Καταρχάς για να βάλω στοιχεία αναβάτη. 1.81-3 ύψος (παίζει ρόλο το παπούτσι... ), κιλά εδώ και καιρό 95 standard. Δεν έχει αυξομειώσεις πάνω απο 1 κιλό και αυτό συμβαίνει μόνο με ουζοκατανύξεις-μεζέδες.
    Ικανότητα:... ΜΜΜ ή κοινώς Μέσος Μαλάκας Μοτοσυκλετιστής.
    Ιστορικό πτώσεων:... χαζοπτώσεις με 5-10ΚΜ γύρω στις 20+, επώδυνες 2 μόνο αλλά τότε με παπάκι.
    Καθημερινά χιλιόμετρα: 50-70 εντός άστυ + 200-400ΚΜ σε βόλτες ανά μήνα σε ΣΚ.
    Γκαζοφονιάς: πλέον οχι... στα 36 μου έχει φύγει η κάψα.
    Συντήρηση μοτοσυκλέτας: Σχολαστική με το βιβλιαράκι.


    Μηχανή κατάσταση:

    - Αγοράστηκε προ 1 έτους με 18000ΚΜ πρώτο χέρι απο παιδί που απλά δεν έκανε πλέον ΚΜ και για αυτό την έδωσε.
    - Συντήρηση... σχολαστική και αυτός όπως και εγώ.
    - Κατάσταση μοτοσυκλέτας Άψογη. (αναρτήσεις, φρένα, συντήρηση, πλαστικά, μηδενικό παθητικό πτώσεων κτλ. )
    - Ελαστικά Dunlop σε λίγο μετά νέα κατάσταση όταν την πήρα. Σήμερα τους δίνω άλλους 2 μήνες οριακά σε αντοχές.

    Λοιπόν...

    Καθημερινά η διαδρομή έχει να κάνει με πηγμένους δρόμους στην Αθήνα και τα ΣαββατοΚύριακα με στριφτερούς δρόμους εκτός Αττικής. Γενικά η μηχανή σαν αίσθηση αυτό που μου δίνει σε μια πηγμένη κατάσταση είναι οτι πρόκειται για ενα all arround μηχανάκι που θα κάνει σχεδόν τα πάντα αλλά με αρκετούς συμβιβασμούς. Είναι αξιόπιστο αφού εδώ και ενα χρόνο το μόνο που έβγαλε είναι μια λυχνία προβολέα. Είναι ροπάτο απο τις μεσαίες στροφές μέχρι και λιγο πριν τις 5500 με τις μαμίσιες εξατμίσεις του. Βγάζοντας τες και βάζοντας και ενα K&N φίλτρο , ρυθμίζοντας τροφοδοσία , το μηχανάκι είναι πολύ πιο ζωντανό πλέον σε όλο το φάσμα στροφών. Γενικά δεν έχει μεγάλη κατανάλωση εφόσον το grip δεξιά παραμένει σε λογικά πλαίσια και δεν το στίβω. Έχει δλδ μια αυτονομία 250+ ΚΜ σε νορμάλ συνθήκες και κάπου στα 220-230 αν το γκάζει παίζει κοντά στα 130-140.

    Στα ταξιδάκια εκτός Αττικής το μηχανάκι παραμένει σταθερό και δεν κουνάει σε ανέμους. Πάιζει ρόλο το βάρος του βέβαια αλλά και το οτι είναι αρκετά δεμένο μπροστά με γέφυρες. Η συμπεριφορά του θυμίζει δικύλινδρο, μιας και απο ενα σημείο και ύστερα οι κραδασμοί απουσιάζουν γενικά. Για το δικό μου ύψος έχει καλή προστασία απο τον αέρα με την ζελατίνα του , σίγουρα όμως με μια after market ζελατίνα θα κόβει ακόμα περισσότερο. Τα φρένα του (στο ΧΤΧ) με τα υψηλής έχουν πολύ καλή απόκριση και δεν "σπογγιάζουν" καθόλου όσο και να τα χρησιμοποιήσεις.

    Στον δρόμο ....

    Ξεκινώντας με το μηχανάκι εκείνο που μου είχε κάνει εντύπωση (αρνητική) ήταν πως έμοιαζε με street στο βάρος (170+ κιλά στεγνό). Ακόμα και το μπρος πίσω για να το παρκάρεις ξεπαρκάρεις προυποθέτει κάποιες ώρες σε scott στο γυμναστήριο και πιέσεις σε γάμπες. Θα έλεγα οτι είναι και αρκετά δύσκολο να ακουμπήσεις κάτω αν το ύψος σου είναι στο 1,70-75 περίπου παίρνοντας ώς κριτήριο το δικο μου ύψος και στάση στην μηχανή.
    Κουμπώνοντας την πρώτη ακούς το trademark ΓΚΛΑΝΓΚ απο το κιβώτιο που έχουν όλα τα ΥΑΜΑΗΑ. Προσοχή θέλει λίγο στην εκκίνηση καθώς το βάρος της μηχανής, μέχρι να πάρει λίγο στροφές ο κινητήρας δείχνει το μέγεθος του. Παρόλα αυτά είναι καλά ζυγισμένο και δεν θα δυσκολέψει κάποιον αρχάριο κατά την γνώμη μου. Δευτέρα και τρίτη ταχύτητα τώρα σίγουρα θέλουν να δουλεύουν μεσαίες και ψηλά καθώς στις χαμηλές παθαίνει λόξυγγα και σκορτσάρει σαν νέοπας οδηγός που αμολάει συμπλέκτη.Ο ψεκασμός πάντως κάνει δουλειά μιας και το γκάζι του ειναι ζωντανό (για τα δεδομένα της κατηγορίας) και θα κάνει αίσθηση βλέποντας 170 κοντερίσια.. με αλλαγή σε τροφοδοσία εξατμίσεις και φίλτρο σήμερα βλέπω 175+ στην τελική και καλύτερη απόκριση γενικα.

    Στις στροφές τώρα έχει ενα θέμα κατά την γνώμη μου καθώς το βάρος του δείχνει να είναι μαζεμένο κατά 55% μπροστά και να θέλει μια γενική προσοχή στα γρήγορα S. Σίγουρα όμως κάποιον που οδηγεί αρκετό καιρό θα τον ειδοποιήσει για την ματσακονιά που πάει να κάνει και στο οτι το οικόπεδο που μπορεί να πάρει δεν απέχει και πολύ μακριά. Αποφεύγοντας λοιπόν τέτοιου τύπου ιδιοκτησίες και κινούμενος σε μια ταχύτητα κάτω απο το 90% του ορίου της μηχανής θα έλεγα οτι έχει μια αξιοπρεπή συμπεριφορά και στρίβει σχετικά καλά για την κατηγορία (μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για SM... οχι σαδομαζοχιστικά τομάρια! ).

    Σε θέματα συνεπιβάτη αν και το manual λέει ρητά πως πάνω απο 180kgr φορτίο δεν συνιστάται (μάλλον δεν ξέρουν απο μπυρομεζέδες αυτοί και απο Ελληνίδες με μπαγκάζια.. ) έχω πάει Αθήνα-Κόρινθο-Αθήνα με συνεπιβάτη ισόκιλο με μένα και η μηχανή μας πήγε και μας έφερε άνετα στα 130μ.ο. κίνησης. Βέβαια είναι λίγο άβολο αν και αυτός/αυτή είναι ψηλή (άνω του 1.80) καθώς τα μαρσπιεδάκια πίσω είναι ψηλά (εμ... οι γιαπωνέζες είναι κοντούλες ότι και να λέμε). Αλλάζει πάντως η συμπεριφορά αρκετά με συνεπιβάτη όπως σε όλες τις μηχανές , για αυτό ταρζανιές απαγορεύονται εκτός και αν γουστάρετε τσιμπιές και χτυπήματα στο κράνος για να μειώσετε ταχύτητα απο το έταιρον ήμιση.

    Στην δουλειά...

    Μονοκύλινδρο είναι.. δεν θα γράψω πολλά. Είναι όσα περιμένετε απο ενα μονοκύλινδρο στην Αθήνα με το πλεονέκτημα του ψυγείου , της ευκολίας του κοψίματος του τιμονιού, της ευκολίας να ανέβει πεζοδρόμιο κτλ. Τα μονοκύλινδρα γενικά είναι μηχανάκια πόλης. Μειονέκτημα όπως είπα οτι είναι ελεφαντάκι και το βάρος του σε μικρές ταχύτητες θέλει προσοχή απο τους αρχάριους.

    Στο service...

    Πλάκα μου κάνετε;.. μονοκύλινδρο λέμε! Δώστε 150? περίπου και φύγατε. Τι να θέλει;.... τα μόνα δύσκολα είναι να είναι διορθωμένο το TPS για να μην σβύσει κάποια στιγμή η μηχανή στην στροφή και πάτε σε εκείνο το μεσιτικό που λέγαμε πριν. Το μηχανάκι είναι αυτό που λέμε fix&go και το καλό είναι οτι αν πιανουν τα χέρια σας, κάποια πράγματα μπορείτε να τα κάνετε και εσείς. Διατηρεί δηλαδή την παλιά αίγλη των "μαστοράντζων".

    Στην εκδρομή...

    Εδώ μπαίνει το θέμα που λέμε γκαζο-αγάπη. Το μηχανάκι ώς all-arround κάνει τα πάντα.. θα πάει και εκδρομή λοιπόν αλλά να το ζορίσεις θα σου δείξει οτι οι δυνατότητες του δεν είναι για κάτι τέτοιο. Μιλάμε πάντα για εργοστασιακές καταστάσεις έτσι; Είναι λίγο ράθυμο στο γέμισμα του και σίγουρα θέλει και μια εξικοίωση στο πως θα το στρίψεις και στο πως θα το δώσεις στην είσοδο. Γενικά όμως είναι οτι πρέπει για ενα ήπιο ταξίδι βόλτα με κάποιες εξάρσεις για χαβαλέ. Δεν είναι όμως "ξυράφι". Οπότε λίγο προσοχή οι "ινδιάνοι" με αυτό.

    Γενικά μιλώντας λοιπόν έχοντας δώσει ενα 5000 κοντά για ενα μηχανάκι 660cc μοντέλο του 05 , θα έλεγα οτι είναι ακριβώς αυτό που ήθελα... κάνει σχεδόν τα πάντα (εντάξει ρε παιδιά.. δεν πάει στα κατσάβραχα ούτε στο άγριο χώμα...μηχανάκι είναι , δεν είναι κρι-κρι) και με λογικό κόστος. Αξιόπιστο , δεν βγάζει κιχ και το μόνο που ζητάει είναι να το σέβεσαι στα όρια του για να σε σεβαστεί και αυτό. Σαν μεταπώληση δεν χάνει εύκολα (ΧΤ γαρ) και αν μη τι άλλο το μοντέλο για μένα μέχρι και αυτό του 06 με το δικό του φανάρι έχει ενα δικό του στυλ. Το καινούριο με τα μυτερά πλαστικά δεν μου αρέσει καθόλου λέμε. Στο μαύρο ειδικά (που όλως τυχαίως έχω... θα πέσει και θα με πλακώσει λέμε.. ) έχει ενα καλό στυλάκι. Μερικές σημειώσεις τώρα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

  2. #2
    κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγγραφή
    25/04/2004
    Μηνύματα
    1.755
    Τι με χαλάει:

    1. To βάρος του. Μονοκύλινδρο με 170+ κιλά στεγνό ... ε όπως και να το κάνουμε μοιάζει σαν ελεφαντάκι.
    2. Η λυχνία του reservoir. Δεν μπορεις να ανάβεις στο 1/3 του μεγέθους (ανάβει στα 5 Ltr στο σύνολο των 15) και να πρέπει να υπολογίζεις τα λίτρα με ΚΜ όπως παλιά.
    3. Ο δείκτης λαδιού... ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ... βάλτε ενα γυαλάκι, ενα ψηφιακό δείκτη .. κάτι τέλος πάντων. Δεν μπορείς να είσαι στο περίπου πάντα , σχετικά με το αν έχει έρθει σε κατάσταση λειτουργίας το λιπαντικό ή οχι.
    4. Τα πλαστικά του (μοντ 04-06) Απαράδεκτο το φινίρισμα. Αν μείνουν στον ήλιο θαμπώνουν τα αυτοκόλητα και θέλουν αντικατάσταση. Στο δικό μου έχουν ήδη γίνει.
    5. Το σκορτσάρισμα στις χαμηλές. Κατανοώ πλήρως οτι δίνει καλύτερα έτσι ψηλά... αλλά μιλάμε για μονοκύλινδρο που θα περάσει το 80% της ζωής του στο άστυ. Δεν μπορεί να κάνει σαν βαρυστομαχιασμένος βάτραχος απο τον λόξυγγα στις χαμηλές.
    6. Το αισθητικό των εξατμίσεων του. Σαν καμινάδες της Χαλυβουργικής μοιάζουν ... και ζυγίζουν και αντίστοιχα.

    Τι με φτιάχνει:

    1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!! To A και το Ω.. όσο όμορφο και αν είναι ενα μηχανάκι αν τις μισές μέρες τις περνάει στον πάγκο του μάστορα τι να το κάνεις;
    2. Το all-arround. Όταν έχεις μια μηχανή που θα σε πάει δουλειά και εκδρομή έστω και με κάποιες υποχωρήσεις μικρές, έχει πετύχει τον στόχο αγοράς της για κάποιον που δεν θέλει 15 μηχανάκια στο garaz για διάφορες χρήσεις. Ας μην ξεχνάμε οτι τα χώνουμε πλέον χοντρά για τέλη, ασφάλειες και σύντομα και ΚΤΕΟ.
    3. Τα περιφερειακά του. Για μια μηχανή μτχ κοντά στα 4500-5000? το να φοράει υψηλής πίεσης, Ohlins αμορτισέρ, γέφυρα, Excell ζάντες 17'' κτλ, όπως και να το κάνεις είναι μεγάλο +.
    4. Μεταπώληση... είπαμε ΧΤ... ακόμα και αν άλλαξε το μοντέλο πουλιέται αρκετά εύκολα.
    5. After sales. Η ΥΑΜΑΗΑ διατηρεί πάντα το πρώτο όνομα στον τομέα συγκριτικά με άλλες αντιπροσωπείες ... και έχω περάσει απο αρκετές για να γνωρίζω.
    6. Πείραγμα... είναι ενα μηχανάκι που με ελάχιστα πράγματα (σύστημα εξατμίσεων , τροφοδοσία και φίλτρο) μπορεί να δώσει ενα 5-8% παραπάνω σε όλο το φάσμα στροφών άμεσα.
    7. Το στύλ του... όσο και κάποιοι να μην συμφωνούν με το ουδέτερο του οδικού του χαρακτήρα, η αισθητική του στα μοντέλα 04-06 σε πλαστικά και φανάρι δίνει απο μακριά την εικόνα οτι είναι ΧΤ. Δεν μπορείς να το μπερδέψεις με άλλο μηχανάκι.. μετά το μπασταρδέψαν με πορτοκαλιά , άσπρα και τέλος το φαναράκι στυλ enduro που του κότσαραν.
    8. Απουσία κραδασμών σε ταξίδια και μεσαίες , υψηλες ταχύτητες. Μαγική αίσθηση απο ενα μονοκύλινδρο που σου δίνει την ψευδο-αίσθηση οτι τσουλάει σε δύο κυλίνδρους αντί για έναν.
    9. Κατανάλωση και αυτονομία. Πολύ δύσκολο να βρείς μονοκύλινδρο με αυτονομία 250+ χιλιομέτρων. Αν το πας σωστά δεν καίει σχεδόν τίποτα. Υπεύθυνος ο ψεκασμός και έτσι μπορούμε να πιούμε και ενα καφέ παραπάνω στην υγεία του σε μια βόλτα.
    10. Ζύγισμα του. Αν και βαρύ σαν μηχανάκι , κάντε το εξής. Ανεβείτε πάνω του και προσπαθείστε να κρατήσετε ισορροπία εν στάση αλά ΜΧ. Θα δείτε οτι στέκεται πολύ σωστά το μηχανάκι.
    11. Κοινωνία αναβατών. Στην Ελλάδα το ΧΤ έχει γνωρίσει εδώ και δεκαετίες την αναγνώριση απο όλους τους αναβάτες (και μη). Μπορείς να βρείς τα πάντα για αυτό και να μάθεις τα πάντα όπου και αν ρωτήσεις.

    Τα παραπάνω λοιπόν τα έγραψα σαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ όσον αφορά την συμβίωση μου με το ΧΤΧ 660 του 05 , έχοντας κατά νου τα όσα ΚΜ του έχω κάνει και την δική μου ιδιοσυγκρασία. Ελπίζω να βοηθήσω κάποιον να δεί κάποια πράγματα που τον ενδιαφέρουν και ίσως να τον γλυτώσουν ή σπρώξουν προς την αγορά του.


    Σχόλια φυσικά δεκτά. Ακόμα και τα spam που είναι αναμενόμενα.

    Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

  3. #3
    xara sto kouragiio sou....

  4. #4
    Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εγγραφή
    20/10/2005
    Μηνύματα
    13.641
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    3. Τα περιφερειακά του. Για μια μηχανή μτχ κοντά στα 4500-5000? το να φοράει υψηλής πίεσης, Ohlins αμορτισέρ, γέφυρα, Excel ζάντες 17'' κτλ, όπως και να το κάνεις είναι μεγάλο +.
    Κουφάθηκα τώρα....
    Το ΧΤΧ φοράει Excell & Ohlins απο μαμά ???
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

  5. #5
    κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγγραφή
    25/04/2004
    Μηνύματα
    1.755
    Μπα Γιώργη.. το ιδιο είχα κάνει για το DR... για το Typhoon, ... για το Rebel.. κτλ.

    Σκέψου οτι τουλάχιστον μπορεί να το δεί κάποιος και να τον καλύψει σε ερωτήσεις που δεν είχε καν ακόμα σκεφτεί. Άλλωστε για αυτό δεν είμαστε και εδώ (στο Moto.gr); Εκτός βέβαια απο το να τα χώνουμε ο ένας στον άλλο (σας μπλοκάραμε λέει στον Κατσουράνη και ο Γιαννάκης κάνει βιντεοθεραπεία)... ή εκτός απο το να σπαμάρουμε; (spam. ... spam... spam... spam...)



    Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

  6. #6
    κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγγραφή
    25/04/2004
    Μηνύματα
    1.755
    Το ΧΤΧ ναι.. το πίσω είναι Ohlins και οι ζάντες Excel.... α.. και μπροστά φρένο brembo.


    XT660X Supermotard

    Engine: Liquid-cooled, single-cylinder
    Displacement: 660cc
    Bore/stroke: 100mm x 84mm
    Compression: 10:01
    Valve train: SOHC, 4-valve
    Fuel System: Fuel injection, 44mm throttle body
    Fuel Capacity: 15 lt
    Transmission: 5-speed
    Final Drive: Chain
    Chassis: Tubular steel backbone
    Rake: 26 degrees
    Trail: 94mm
    Wheelbase: 1490mm
    Dry weight: 173 kg
    Seat height: 875mm
    Front Suspension: 43mm Paioli conventional cartridge fork
    Rear suspension: Single shock, linkage Ohlins
    Front Wheel: 17-inch diameter Excel, with 120/70-17 Pirelli Dragon
    Rear Wheel: 17-inch diameter, with 160/60-17 Pirelli Dragon
    Front Brake: Single 320mm rotor, Brembo four-piston caliper
    Claimed peak power: 47.3 hp at 6000 rpm
    Claimed max torque: 43 lb-ft at 5250rpm
    Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

  7. #7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μπα Γιώργη.. το ιδιο είχα κάνει για το DR... για το Typhoon, ... για το Rebel.. κτλ.

    Σκέψου οτι τουλάχιστον μπορεί να το δεί κάποιος και να τον καλύψει σε ερωτήσεις που δεν είχε καν ακόμα σκεφτεί. Άλλωστε για αυτό δεν είμαστε και εδώ (στο Moto.gr); Εκτός βέβαια απο το να τα χώνουμε ο ένας στον άλλο (σας μπλοκάραμε λέει στον Κατσουράνη και ο Γιαννάκης κάνει βιντεοθεραπεία)... ή εκτός απο το να σπαμάρουμε; (spam. ... spam... spam... spam...)



    Gandalf
    anyway

  8. #8
    Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εγγραφή
    26/07/2005
    Μηνύματα
    18.207
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Το ΧΤΧ ναι.. το πίσω είναι Ohlins




    Gandalf
    Bάζεις ενα στοίχημα?

    Τωρα όμως πριν πας να κοιτάξεις το μηχανάκι σου!
    sapila racing team

    bimota SB6 1995

    Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

  9. #9
    κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγγραφή
    25/04/2004
    Μηνύματα
    1.755
    στοίχημα δεν βάζω... πάντως 120% το δικό μου είναι...

    Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

  10. #10
    Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εγγραφή
    20/10/2005
    Μηνύματα
    13.641
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Το ΧΤΧ ναι.. το πίσω είναι Ohlins και οι ζάντες Excel.... α.. και μπροστά φρένο brembo.

    Gandalf
    Oi Excel ok δεν είναι κάτι τόσο περίεργο. Το ohlins με κούφανε λίγο, καθως το ΧΤR δεν φοράει ohlins, ενώ ohíns έχει βάλει μόνο στο R1-SP και XJR 1300 SP. Τουλάχιστον έτσι νόμιζα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

  11. #11
    Μάγε θα συμφωνήσω στο 90%.

    Και για όσους δεν γνωρίζουν τα ΧΤ660 (R&X) έρχονται με μαμά αλουμινένιες ζάντες Excel.

    Για το Ohlins δεν παίρνω όρκο...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

    XR
    XTR
    XJR

    There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

  12. #12
    Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εγγραφή
    26/07/2005
    Μηνύματα
    18.207
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    στοίχημα δεν βάζω... πάντως 120% το δικό μου είναι...

    Gandalf
    Και το Hornet μου Ohlins εχει πίσω, λες να το είχε απο τη μάνα του?

    Κοίτα, αν είχε Ohlins το XTX θα είχε γύρω στα 600 ευρω παραπάνω, λες να το επαιρνε κανένας τότε ?

    sapila racing team

    bimota SB6 1995

    Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

  13. #13
    rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Εγγραφή
    11/07/2002
    Μηνύματα
    3.547
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Και το Hornet μου Ohlins εχει πίσω, λες να το είχε απο τη μάνα του?

    Κοίτα, αν είχε Ohlins το XTX θα είχε γύρω στα 600 ευρω παραπάνω, λες να το επαιρνε κανένας τότε ?

    nai k exei k white power mprosta apo ti mana toy..



    re gandalf.....


    re gandalf leo..


    :rotflmao: :rotflmao:

  14. #14
    Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Εγγραφή
    13/07/2005
    Μηνύματα
    4.029
    Μαγε αυτα τα σπεκς που βρηκες και αναφερουν οχλινς απο που τα βρηκες?

    Γιατι εγω βρηκα αυτα

    Front Suspension
    43 mm Telescopic forks,

    Rear Suspension
    Oscillating arm standard Monocross.

  15. #15
    Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Εγγραφή
    04/09/2006
    Μηνύματα
    2.210

    Re: XTX.. ενα προσωπικό review συμβίωσης.

    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm


    Κουμπώνοντας την πρώτη ακούς το trademark ΓΚΛΑΝΓΚ απο το κιβώτιο που έχουν όλα τα ΥΑΜΑΗΑ.
    Μάγε...στο επόμενο service , προτίμησε τα Castrol που βάζει τώρα και επίσημα η Yamaha, κράτα και το συμπλέκτη πατημένο 10 δεύτερα πριν κουμπώσεις ταχύτητα , και το μόνο trademark , θα είναι τα τρία διαπασόν....:smilea:
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

  1. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 17:37
  2. Ένας τύπος πηγαίνει μια μέρα σε ένα μπαρ
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 08:14
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 10:23
  4. Προσωπικό εικονίδιο
    από SeNNinhA στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 21:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF