Να και τα δικά μου τα παθήματα:
Αγόρασα περιχαρής νέο κράνος BMW System-5 περίπου τον Δεκέμβριο (€450). Ωραίο, σχετικά αθόρυβο για ανοιγόμενο, κ.λ.π. κ.λ.π.
2 βδομάδες μετά, μου πέφτει από το χέρια για 1η φορά καθώς το βγάζω, το σηκώνω αγχωμένος (γαμώτο νάτη η 1η γρατζουνιά ...), και με ανατριχίλα ανακαλύπτω ΡΩΓΜΗ στο πίσω μέρος δίπλα στην έξοδο αέρα!!!!! Και εκεί ξεκινά ο γολγοθάς ...
Το πάω στο κατάστημα που το πήρα, έκπληξη και ο πωλητής. "Θα το στείλω στην Γερμανία από όπου τα παίρνω" (Παράλληλη εισαγωγή ?). Περιμένω σαν πολίτης της ευρωπαικής ένωσης 2 μήνες περίπου, επίστρέφει με την απάντηση "Δεν καλύπτεται για πέσιμο κ.λ.π". Μιλάω με την BMW Ελλάδος, όπου παίρνω ίδια απάντηση, και αναλώνομαι και σε φιλοσοφική συζήτηση για τα θέματα που ακολουθούν παρακάτω. Στο συνεργείο (BMW) μου είπε ο μάστορας ανεπίσημα ότι το έχει ξαναακούσει, αλλά ξέρει ότι δεν καλύπτεται από εγγύηση τέτοια περίπτωση.
Μόλις βρώ χρόνο (και παιδιά και γατιά και δουλειές έχω ...), μπορεί να στείλω στα αγγλικά και στην Γερμανία μήνυμα. Εννοείται ότι τα κλαίω τα λευτάκια μου. Απλά θέτω υπόψιν σας τους παρακάτω προβληματισμούς:
1. Από το 1984 που έχω μηχανή, αν και πολλά χρόνια δεν φορούσα κράνος, πρέπει να μου έχουν πέσει παρομοίως διάφορα κράνη (MDA, Shoei, Nolan, UVEX κ.α) τουλάχιστον 120 φορές. Θα έπρεπε να είχα αλλάξει 120 κράνη ?
2. Κατά την πτώση το κράνος απορρόφησε - με αξιέπαινη αυτοθυσία - την ενέργεια από μάζα 1,5 Kg με ταχύτητα πρόσκρουσης περίπου 10-15χλμ/ώρα (από ~ 1,5 μέτρο). Προφανώς το σημείο πρόσκρουσης ήταν ευαίσθητο αλλά θα μπορούσαν να είμαι και εγώ μέσα στο κράνος με τα 83 Kg μου και να προσκρούσω με μεγαλύτερη ταχύτητα π.χ. 50χλμ/ώρα με το ίδιο σημείο του κράνους! Θα είχε καταφέρει σε αυτο το ενδεχόμενο να αποροφήσει ικανοποιητικά την – περίπου 500 φορές μεγαλύτερη (Ε=m * v2) - ενέργεια ?
3. H BMW Ελλάδος – μπορούμε άρα να συμπεράνουμε ότι και η μητρική BMW την οποία εκπροσωπεί - δεν ενδιαφέρθηκε να εξετάσει τα εξής ενδεχόμενα:
- Το συγκεκριμένο κράνος να έχει κατασκευαστικό ελάτωμα και να μου έτυχε το λαχείο
- Να υπάρχει σχεδιαστικό ελάτωμα που κάνει το κράνος υπερβολικά ευαίσθητο στο συγκεκριμένο σημείο. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της εταιρίας που μίλησα ανέφερε ότι η BMW παίρνει Feedback μόνο από συγκεκριμένες (πιλοτικές) αγορές
- Να είναι το κράνος «μαιμού» και για αυτό να ράγισε
4. Αν η BMW με μια εικόνα εταιρίας πολύ ευαισθητοποιημένης σε θέματα ασφαλείας νατιμετωπίζει έτσι αυτό το θέμα, πως θα το αντιμετώπιζαν άλλες – φθηνότερες και όχι με τέτοια εικόνα – εταιρίες ?
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του... επίσης δέχομαι υποδείξεις για το επόμενο (ανοιγόμενο) κράνος που θα αγοράσω.
![]()