Καλημέρα παίδες.Σήμερα το πρωί βρήκα 2 κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας πάνω στο αυτοκίνητό μου.Ξέρετε μέχρι πότε πρέπει να πληρωθούν;Σε περίπτωση που δεν πληρωθούν τί γίνετε;
Καλημέρα παίδες.Σήμερα το πρωί βρήκα 2 κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας πάνω στο αυτοκίνητό μου.Ξέρετε μέχρι πότε πρέπει να πληρωθούν;Σε περίπτωση που δεν πληρωθούν τί γίνετε;
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Φίλε μου toyota ρίξε μια ματιά σ'αυτή τη συζήτηση. Ίσως βοηθήσει.![]()
Γιατί όμως 2 κλήσεις ;;;![]()
![]()
![]()
Μία προχθεσινή και μία χθεσινή για στάθμευση σε σημείο που απαγορεύεται.Το αυτοκίνητο -λόγω μοτό- το κουνάω σπάνια,οπότε δε το βλέπω κάθε μέρα.
Τη διάβασα τη συζήτηση αλλά δε λέει για δημοτική αστυνομία.
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Μα καλά, κι αυτοί δέν είδαν την πρώτη κλήση όταν έγραφαν τη δεύτερη; Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν οτι το αυτοκίνητο δέν το είχες δεί;Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Μία προχθεσινή και μία χθεσινή για στάθμευση σε σημείο που απαγορεύεται.Το αυτοκίνητο -λόγω μοτό- το κουνάω σπάνια,οπότε δε το βλέπω κάθε μέρα.
Τη διάβασα τη συζήτηση αλλά δε λέει για δημοτική αστυνομία.![]()
Ή υπέθεσαν οτι την πρώτη κλήση την άφησες επίτηδες πάνω στο αυτοκίνητο μήπως και γλυτώσεις τη δεύτερη;
katarxin ka8e xrono ta xristougena svinonte i klisis an den kano la8os...
meta mporis na stisis karaouli ke otan er8oun na se ksana grapsoun na tous riksis tetio ksilo pou na klene aparigoriti
meta 8a ginis mi8os den 8a plisiazi dimotikos to amaksi tou trelou oute gia astio.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Έφαγα 2 κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας για παρκάρισμα με τη μοτό πέρυσι το καλοκαίρι τις οποίες αγνόησα. Μου ήρθε χαρτί ταχυδρομικώς φέτος (1 χρόνο μετά) το οποίο έκανε σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τις γλυτώσω και τις πλήρωσα.![]()
όχι ρε γαμώτο! πάνω που το είχα ξεχάσει....
Κάποτε είχα ακούσει ότι μπορούν να σου κόβουν κλήση ανά 10' !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μα καλά, κι αυτοί δέν είδαν την πρώτη κλήση όταν έγραφαν τη δεύτερη; Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν οτι το αυτοκίνητο δέν το είχες δεί;![]()
Ή υπέθεσαν οτι την πρώτη κλήση την άφησες επίτηδες πάνω στο αυτοκίνητο μήπως και γλυτώσεις τη δεύτερη;![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Exo faei kai go, kai prepei na tis pliroseis san kanonikes kliseis, 10 ergasimes dld, alla sto dimo pou ypagontai...perastika filos :/
Also fart in trams...
Οσον αφορα τις κλησεις ο μονος τροπος να τις γλυτωσεις ειναι να εχεις μπαρμπα στο δημαρχειο ή κατι συναφη!
Περα απο την πλακα αν εχεις καποιον πολυ γνωστο στο δημο θα σου τις σβησει, απο κει και περα θα πρεπει να τις πληρωσεις γιατι ελεγχονται τα στοιχεια μεσα απο το ΚΕΠΥΟ , βρισκονται οι κατοχοι των οχηματων και στελνονται με το αφμ κλπ στοιχεια στο δημο οπου και βεβαιωνονται τα ποσα της παραβασης. Αν περαστει διμηνο απο την ημερομηνια της παραβασης τοτε μπαινουν και προσαυξησεις που σημαινει καλυτερα να πας εντος δεκα ημερών απο την ημερομηνια της παραβασης για να εχεις εκπτωση 10% επι του ποσού. Αν συνολικα μαζευτουν κλησεις που υπερβαινουν το ποσο των 293,47 ευρώ τοτε θα μπλοκαριστει η φορολογικη σου ενημεροτητα και θα πληρωσεις και τις προσαυξησεις που υπολογίζονται 1% καθε τελος του μηνα, δηλαδή 12% το χρόνο. Που ειναι σιγουρο οτι θα το πληρωσεις γιατι μεχρι να μαζεψει ο δημος ολα αυτά τα στοιχεια θα περασουν πολυ μηνες!!!!!
Υ.Γ. 1 Τωρα, που τα ξερω ολα αυτα? .... Η γυναικα μου ειναι ταμιας σε δήμο και της εχει τυχει αρχικό ποσο κλησεων 300,00 ευρω να έχει τριπλασιαστεί - Χωρις υπερβολές !!!!
Υ.Γ. 2 Αυτο σημαινει οτι εγω δεν πληρωνω καμμια κληση ( και της τροχαιας )
Υ.Γ. 3 sf ευχαριστώ ( ξερεις εσυ )
![]()
![]()
![]()