Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΣΕΛΑ ΠΟΥ??

ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΣΕΛΑ ΠΟΥ??

Γεια χαρά σε όλους! Υπάρχει κάποιο καλό κατάστημα που να κάνει μετατροπή σέλας σε ανατομική στην Αθήνα – Αττική? Το μόνο που έχω βρει είναι το μαγαζί του Αντώνη Μπάτζιου στη Θεσσαλονίκη και στη Σελοτεχνική που ρώτησα μου είπαν ότι δεν κάνουν μετατροπή σε ανατομική, απλά προσθέτουν αφρώδες υλικό..

Πάντα κράνος!!!!
    Ο Τονυ Μπατζιο στην Θεσσαλονίκη είναι κορυφη.Βγάζεις την Σελα σου,την πακετάρεις,του την στέλνεις με το κτελ και στην στέλνει την επόμενη μέρα πίσω όπως ακριβώς την θέλεις πάλι με το κτελ.Εγγυημένα και γρήγορα.το κάνει με πολύ κόσμο απο μακριά!
    ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!

Έχω ακούσει και από αλλού καλά λόγια για τον Τονυ Μπατζιο απλά ήθελα να δω το σχέδιο και το υλικό από κοντά..

Μέλος Το avatar του/της Maggellanos
    Αψογος στη δουλεια του....

http://www.moto-k.gr/
    71 -10 -21 Ν.

"See The World Before You Leave It"

Νέο μέλος
    Που βρίσκεται ο κ Μπατζιο στη σαλονικη γιατι η κ!#@σελα μου δε παλεβεται..

Ανεβαίνοντας από Βαρδάρη (οδός Διοικητηρίου) προς Αγ. Δημητρίου στο δεξί σου χέρι, λίγο πριν φτάσεις Αγ. Δημητρίου

Νέο μέλος
    Thakx

www.luxusmoto.gr
    mpes na deis
    eggyisi
    SELES MOTO
    LUXUS
    SOLONOS 58
    2310859013
    THESSALONIKI

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Φίλε μου τη Δευτέρα παραλαμβάνω τη δική μου από τον Τόνυ για να σου πώ και γώ εντυπώσεις... την έστειλα πριν λίγες μέρες με courier...Εχω ακούσει και γώ για άψογη δουλειά πραγματικά!!!Μαζί με τα μεταφορικά μου βγήκε σύνολο στα 140
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Νέο μέλος
    στη θεσσαλονικη υπαρχει καποιος ολα τα λεφτα!! Λεγεται SPEED εχω κανει το varadero μου μετατροπη σε ανατομικη και εχω παθει πλακα!μου τον συστησαν κατι φιλοι τσοπεραδεσπου ειχαν κατι σελεσ σκετι γκαυλα.ειναι Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ 52 και το τηλ. του ειναι 2313031602.
    το συστηνω ανεπυφιλακτα.

τον ξερω και εγω αυτον( τον SPEED),εχω κανι δυο φορεσ δουλεια εκι και ειναι πολι καλοσ.
    Υ.Γ.Σταλνει σε ολι τιν ελλεδα

Παλαιό μέλος
    Λεωφόρος Αμφιθέας 91, κοντά στην Πλατεία Ντάβαρη, υπάρχει ενας που φτιάχνει σέλες..
    Είναι απο τους κορυφαίους στο είδος του. Απο ότι ξέρω πάντως δεν έχει κάποιο site για να δείτε δουλειές του. Πάντως είναι δύναμη στην σέλα.
    Και όμως............ έγινα αδιάβροχος....

παιδιά έχει φτιάξει κάποιος την σέλα του στην bagster?είχα δει στην Γαλλία 1 σέλλα bagster και έπαθα πλάκα,πολύ ομορφη και πολύ καλή δουλειά φαινόταν.Ψάχνω να βρώ άκρη πώς να την τείλω στην bagster απευθείας γιατί ο αντιπρόσωπος εδώ στην Ελλάδα ζητάει τα διπλά λεφτά...Κάτοχος Xj6 Diversion 2009, όποιος έχει κάποια πρόταση ας μας πεί.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2010, 18:03
  2. Ανατομική Σέλα
    από magnis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 18:14
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 21:08
  4. Σέλα: που της αλλάζω το υλικό?
    από SF στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18