Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Αλλαγή διπλώματος

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos

Αλλαγή διπλώματος

Ξέρω ρε παιδιά οτι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα γι'αυτό ας απαντήσει μόνο κάποιος που ξέρει ακριβώς ή κάποιος που το έκανε πρόσφατα(ή κάποιος που δουλεύει στο Υπουργείο Συγκοινωνιών )

Είμαι κάτοχος διπλώματος για μικρή μηχανή.Έχουν περάσει πάνω απο 2 χρόνια απο τότε που έβγαλα το δίπλωμα(4/4/05) και είμαι πάνω απο 21 χρονών.
    Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω το δίπλωμα?

Πρέπει να πλήρώσω παράβολο?που πάω?Εκεί που δίνουν τα κανούρια διπλώματα?Το αφήνω και φεύγω?Το φτιάχνουν εκείνη τη στιγμή?Πρώτα παίρνω το παράβολο και μετά πάω για το δίπλωμα?Χρειάζεται καινούρια φωτογραφία?Ρωτάω για να πάω προετοιμασμένος καθώς δουλεύω τα πρωινά και δε μπορώ να πηγαίνω πολλές φορές.

Βοηθείστε για να'μαστε και 100% νόμιμοι!!
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kyriakosVFR
    Φωτο θελει.
    το πιο ευκολο πανε σε ενα γραφειο (σχολη οδηγων ,εμεις κλεφτες θα γινουμε..) και θα σου τα κανουνε
    γλιτωνεις κοπο χρονο , ταλαιπορια..
    Ποσο γρηγορα θα το παρεις στο χερι εξαρτατε απο την υπηρεσια και απο την περιοχη

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    μιας κ το ανοιξατε το θεμα..για το πρωτο διπλωμα στα 18 δικαουσαι 25kw ή αναλογια 0,16kw/kw ανεξαρτητως κυβικων, σωστα?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Ναι έτσι είναι.Μέχρι τα 21 μπορείς μόνο για μικρή μηχανή(μέχρι 250cc).Μετά τα 21 μπορείς είτε να βγάλεις απευθείασ για μεγάλη είτενα αλλάξεις το δίπλωμα που έχεις,φτάνει να έχουν περάσει 2 χρόνια απο τότε που το έβγαλες.(Αν βγάλεις όμως για μικρή στα 18,όταν περάσουν 2 χρόνια θα είσαι ακόμα 20 οπότε δε θα μπορείς ακόμα να βγάλεις για μεγάλη)

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    στα 18 δηλαδη μπορεις να παρεις οσα κυβικα θες αρκει να ναι 25kw? υπαρχουν κατι τσοπερ 400αρια με 30 αλογα παραδειγμα..αρα τα δικαιουσαι ε?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Ναι έτσι είναι.Μέχρι τα 21 μπορείς μόνο για μικρή μηχανή(μέχρι 250cc).Μετά τα 21 μπορείς είτε να βγάλεις απευθείασ για μεγάλη είτενα αλλάξεις το δίπλωμα που έχεις,φτάνει να έχουν περάσει 2 χρόνια απο τότε που το έβγαλες.(Αν βγάλεις όμως για μικρή στα 18,όταν περάσουν 2 χρόνια θα είσαι ακόμα 20 οπότε δε θα μπορείς ακόμα να βγάλεις για μεγάλη)

εγω ξερω παντως οτι αν βγαλεις στα 18 το διπλομα για μικρο μηχανακι μπορεις να παρεις το καινουργιο στα 20 αφου εχεις ηδη 2 χρονια κατοχης του μικρου και δεν χρειαζεται να εισαι 21.

αν εχω λαθος διορθωσε με

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kyriakosVFR
    Το μεγαλο προβλημα καλοι μου φιλοι ειναι πως μπορεις σε ελεγχο τις τροχαιας να αποδειξεις οτι
    ειναι μικροτερο απο 25 kw...

Ελλαδαρααα και αυτο δεν φαινεται πουθενα εκτος και εαν εχεις εγκριση τυπου (δυσκολο)μαζι σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    εγω ξερω παντως οτι αν βγαλεις στα 18 το διπλομα για μικρο μηχανακι μπορεις να παρεις το καινουργιο στα 20 αφου εχεις ηδη 2 χρονια κατοχης του μικρου και δεν χρειαζεται να εισαι 21.

αν εχω λαθος διορθωσε με
    Τι να σου πω!
    Ξέρω οτι για μεγάλη μηχανή πρέπει να'σαι πάνω απο 21.Οπότε και να το΄χεις το δίπλωμα πάνω απο 2 χρόνια νομίζω οτι πάλι πρέπει να περιμένεις μέχρι να γίνεις 21.Οπότε με αυτή τη λογική αν είσαι κάτω απο 21 δεν μπορείς να βγάλεις δίπλωμα για μεγάλη μηχανή κατευθείαν?Μπέρδεμα...

Παρόμοια θέματα

1. ο τοπος θελει αλλαγη
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2014, 16:23
  2. Αλλαγή διπλώματος
    από argy_kap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2009, 23:49
  3. Αλλαγή R1'03 -> R1'04 ή '05...
    από RapidShade στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 08:53
  4. Αλλαγή ήχου εξάτμησης
    από cbanthropos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2004, 11:08
  5. Τροποσ Για Αλλαγη Χαρτογραφησησ Στο Χαγιαμπουσα
    από BILL VUZAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2004, 16:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα