Παρτο αλλα αν σε δει η κορη μου το εχασες !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κανένας δεν έχει γνώμη γιαυτο το μηχανάκι???????![]()
![]()
Χανιά - ER-6f
Eγω αν ημουν στην θεση σου θα δοκιμαζα το Er 6N...κυριως επειδη δεν εχει τοσα ευπαθει πλαστικα.
Αν ειναι ομως το πρωτο σου μηχανακι γιατι δεν δοκιμαζεις κατι μεταχειρο?
εγω νομιζω οτι ειναι πολυ κοντα στο ιδανικο για πρωτο μηχανακι...
δεν εχει γκαζι που τρομάζει... ειναι ελαφρύ σχετικα και ευκολοδήγητο τιμιο μηχανακι all round
αλλα παλι ειναι αρκετο να σε παρασύρει σε ταχύτητες που οι νεοι οδηγοι δεν εχουν μαθει να σέβονται αρα το θεμα ειναι τι εχεις μεσα στο κεφαλι σου... μπορεις να εχεις σύνεση και υπομονή να μη το "πατας" πριν κανεις αρκετα χλμ ??
αρα ειναι αποφάσεις που πρεπει να παρεις μονος γιατι μονο εσυ ξερεις τον εαυτό σου
κανε ένα τεστ ραιντ και δε πως παει αν σ’αρεσει κτλ
λεφτα για εξοπλισμό ασφαλείας ΚΑΛΟ εχεις φυλάξει? μην ακουσω τις π@@@@@ριες τυπου "σιγα σιγα"... αμα δεν εχεις λεφτα για κρανος+jacket+μποτες+γαντια καλύτερα παρε ενα μεταχειρισμένο και σκασε το χρημα για αυτα τα σημαντικά πράγματα που ΙΣΩΣ σου σώσουν τη ζωη καποια μερα
οτι και να γινει...καλες βολτες
Πανέμορφο και ευκολοδήγητο.
Προσωπική άποψη έχει πολύ ψηλό τιμόνι. Με την πρώτη ευκαιρία αλλαγή (πχ με του Ζ1000) και δεν χρειαζεται τπτ άλλο. (ε ίσως μια εξάτμιση μετα)![]()
Οδήγησα ενός φίλου στο πάρκιν της έκθεσης μηανών και έπαθα πλάκα! Καμμία σχέση με τον όγκο του Ζ. Ποδήλατο!
Και συγκριτικά με τις τιμές που έχουν τα 250ρια αξίζει....
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ με τον idi περί εξοπλισμού...
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
αυτο που είπε ο adam ειναι το μόνο του ψεγάδι.
θέλει ενα τιμόνι απο z 750 η 1000 γιατι το μαμά είναι εντελλώς άβολο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
του 1000 που είναι αλουμινένιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
αυτο που είπε ο adam ειναι το μόνο του ψεγάδι.
θέλει ενα τιμόνι απο z 750 η 1000 γιατι το μαμά είναι εντελλώς άβολο.![]()
kawasaki street warriors
Λοιπον το χω παρει αποφαση απο το πρωί! Θα το πάρω αύριο! όσο για τον εξοπλισμό τον έχω πάρει! και τα χωσα καλά!! Spidi μπουφάν HJC κράνος και το πατελόνι ψάχνω ακόμα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χανιά - ER-6f
.
kawasaki street warriors
Αρχικά δημιουργήθηκε από babis_o_flou
Λοιπον το χω παρει αποφαση απο το πρωί! Θα το πάρω αύριο! όσο για τον εξοπλισμό τον έχω πάρει! και τα χωσα καλά!! Spidi μπουφάν HJC κράνος και το πατελόνι ψάχνω ακόμα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ηταν ωραιος.. ο Μπαμπης ο Φλου"![]()
kawasaki street warriors
Μπραβο ρε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από babis_o_flou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κρυψου απ' τη κορη μου !!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι γουστάρω πολύ αυτό το μηχανάκι λέω να πουλήσω το KLE 500 που έχω και να το πάρω το θέμα όμως είναι οτι θέλω να βγάζει χαμηλά την ιποδύναμη όπως και το KLE μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει αν έχει δύναμη χαμηλά??? πχ ένα transalp το πατάει στην επιτάχυνση? ευχαριστώ..
Το Τράνσαλπ φαντάζομαι ότι το "έχει" ....δεν τίθεται θέμα, αλλά....από πότε το ΚΛΕ "βγάζει" χαμηλά την ιπποδύναμη...???Αρχικά δημιουργήθηκε από WILDCAT_mmm
το θέμα όμως είναι οτι θέλω να βγάζει χαμηλά την ιποδύναμη όπως και το KLE μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει αν έχει δύναμη χαμηλά??? πχ ένα transalp το πατάει στην επιτάχυνση? ευχαριστώ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Πανέμορφο και ευκολοδήγητο.
Προσωπική άποψη έχει πολύ ψηλό τιμόνι. Με την πρώτη ευκαιρία αλλαγή (πχ με του Ζ1000) και δεν χρειαζεται τπτ άλλο. (ε ίσως μια εξάτμιση μετα)![]()
![]()
Για να καταλάβω τι "παίζει" με το τιμόνι.
Αν μπει τιμόνι από Ζ χαμηλώνει και σκύβεις πιο πολύ μπροστά?
Κάτι ανάλογο με το σκύψιμο στα ss δηλαδή?
Πήρα τη strada κι έρχομαι...