Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: ΒΕΝΖΙΝΗ!

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos

ΒΕΝΖΙΝΗ!

..παρελαβα με e-mail το ακολουθο μηνυμα:

Πρωτοβουλία του Beppe Grillo

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!
    Από την ομάδα του Beppe Grillo ξεκινάει μία καινούρια πρωτοβουλία..(η προηγούμενη ήταν για το κόστος των επαναφορτιζόμενων τηλεφωνικών καρτών...με καταπληκτικά αποτελέσματα !!!!!!!!!!) η δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ?
    Και στην περίπτωση που δεν έχεις αυτοκίνητο, σε παρακαλούμε να προωθήσεις το μήνυμα σε φίλους σου.
    Βενζίνη στη μισή τιμή? Ας κάνουμε κάτι.
    Μάθαμε για μία κοινή ενέργεια που μπορούμε να ασκήσουμε πίεση στις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου.
    Ακούμε τον τελευταίο καιρό ότι η βενζίνη θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και θα φτάσει έως 1,50 ευρώ το λίτρο.
    ΜΑΖΙ μπορούμε να μειώσουμε την τιμή κινούμενοι μαζί με εξυπνάδα και αλληλεγγύη.
    Μα πως?
    Το σύνθημα είναι: «Χτυπήστε το πορτοφόλι των εταιρειών βενζίνης και αφήστε τους μόνους τους».
    Σκεφτήκαμε να ορίσουμε μία συγκεκριμένη μέρα που δεν θα αγοράζαμε βενζίνη, πράγμα που έκανε τις εταιρείες να γελάσουν, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι τα ρεζερβουάρ θα ήταν γεμάτα από την προηγούμενη ημέρα.
    Η επόμενη σκέψη δεν νομίζω να τους κάνει να γελάσουν τόσο..!
    Οι ιδιοκτήτες πετρελαιοπηγών και ο OPEC μας έκανε να πιστέψουμε ότι η τιμή του 0,95 και 1 ευρώ για κάθε λίτρο είναι μία καλή τιμή, μα εμείς θα τους πείσουμε ότι υπάρχουν και τιμές πιο λογικές.
    Οι καταναλωτές μπορούνε να επηρεάσουν σημαντικά τις πολιτικές των εταιρειών:
    Πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη που έχουμε.
    Η πρόταση είναι να μην καταναλώσουμε βενζίνη από τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου την SHELL και την ESSO μέχρι το τέλος του χρόνου, που ούτως ή άλλως είναι μία εταιρεία.
    Εάν δεν πουλήσουν καθόλου βενζίνη (ή πουλήσουν πολύ λιγότερη) θα αναγκαστούν να μειώσουν τις τιμές.
    Και όταν αυτές οι δύο εταιρείες μειώσουν τις τιμές οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούν.
    Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε εκατομμύρια οι ΟΧΙ πελάτες της SHELL και της ESSO σε όλο τον κόσμο.
    Αυτό το μήνυμα προέρχεται από την Γαλλία και στάλθηκε από περίπου τριάντα άτομα, αν αυτοί το προωθήσουν σε δέκα φίλους αμέσως γίνονται τριακόσια και αν αυτοί κάνουν το ίδιο θα γίνουν τρεις χιλιάδες, κ.ο.κ.
    Αν κινηθούμε γρήγορα θα καταφέρουμε να φτάσουμε αριθμούς πολύ μεγάλους και ικανοποιητικούς, γι' αυτό στείλε το μήνυμα σε δέκα φίλους σου ζητώντας τους να το προωθήσουν με τον ίδιο τρόπο.
    Κάνοντας το αυτό, το βέβαιο είναι ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, δεν είναι έτσι?
    Ποιος ενδιαφέρεται για τα κουπόνια και τα μικρό δωράκια που κατά καιρούς μας κάνουν αυτές οι εταιρείες?
    Κουράγιο, ας κινηθούμε.!!!!!
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    κανείς δε σκέφτεται ότι η ευγενική αυτή πρωτοβουλία μπορεί εύκολα να ξεκίνησε... από τον ανταγωνισμό
    κάτι αντίστοιχα θυμάμαι με "μην πιείτε coca cola κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων" κλπ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Θα σε πάρει μυρωδιά ο Άφρο που το φωνάζει εδώ και 3 χρόνια (και βάλε...) και θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: ΒΕΝΖΙΝΗ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    ..παρελαβα με e-mail το ακολουθο μηνυμα:

Πρωτοβουλία του Beppe Grillo

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!
    Από την ομάδα του Beppe Grillo ξεκινάει μία καινούρια πρωτοβουλία..(η προηγούμενη ήταν για το κόστος των επαναφορτιζόμενων τηλεφωνικών καρτών...με καταπληκτικά αποτελέσματα !!!!!!!!!!) η δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ?
    Και στην περίπτωση που δεν έχεις αυτοκίνητο, σε παρακαλούμε να προωθήσεις το μήνυμα σε φίλους σου.
    Βενζίνη στη μισή τιμή? Ας κάνουμε κάτι.
    Μάθαμε για μία κοινή ενέργεια που μπορούμε να ασκήσουμε πίεση στις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου.
    Ακούμε τον τελευταίο καιρό ότι η βενζίνη θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και θα φτάσει έως 1,50 ευρώ το λίτρο.
    ΜΑΖΙ μπορούμε να μειώσουμε την τιμή κινούμενοι μαζί με εξυπνάδα και αλληλεγγύη.
    Μα πως?
    Το σύνθημα είναι: «Χτυπήστε το πορτοφόλι των εταιρειών βενζίνης και αφήστε τους μόνους τους».
    Σκεφτήκαμε να ορίσουμε μία συγκεκριμένη μέρα που δεν θα αγοράζαμε βενζίνη, πράγμα που έκανε τις εταιρείες να γελάσουν, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι τα ρεζερβουάρ θα ήταν γεμάτα από την προηγούμενη ημέρα.
    Η επόμενη σκέψη δεν νομίζω να τους κάνει να γελάσουν τόσο..!
    Οι ιδιοκτήτες πετρελαιοπηγών και ο OPEC μας έκανε να πιστέψουμε ότι η τιμή του 0,95 και 1 ευρώ για κάθε λίτρο είναι μία καλή τιμή, μα εμείς θα τους πείσουμε ότι υπάρχουν και τιμές πιο λογικές.
    Οι καταναλωτές μπορούνε να επηρεάσουν σημαντικά τις πολιτικές των εταιρειών:
    Πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη που έχουμε.
    Η πρόταση είναι να μην καταναλώσουμε βενζίνη από τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου την SHELL και την ESSO μέχρι το τέλος του χρόνου, που ούτως ή άλλως είναι μία εταιρεία.
    Εάν δεν πουλήσουν καθόλου βενζίνη (ή πουλήσουν πολύ λιγότερη) θα αναγκαστούν να μειώσουν τις τιμές.
    Και όταν αυτές οι δύο εταιρείες μειώσουν τις τιμές οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούν.
    Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε εκατομμύρια οι ΟΧΙ πελάτες της SHELL και της ESSO σε όλο τον κόσμο.
    Αυτό το μήνυμα προέρχεται από την Γαλλία και στάλθηκε από περίπου τριάντα άτομα, αν αυτοί το προωθήσουν σε δέκα φίλους αμέσως γίνονται τριακόσια και αν αυτοί κάνουν το ίδιο θα γίνουν τρεις χιλιάδες, κ.ο.κ.
    Αν κινηθούμε γρήγορα θα καταφέρουμε να φτάσουμε αριθμούς πολύ μεγάλους και ικανοποιητικούς, γι' αυτό στείλε το μήνυμα σε δέκα φίλους σου ζητώντας τους να το προωθήσουν με τον ίδιο τρόπο.
    Κάνοντας το αυτό, το βέβαιο είναι ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, δεν είναι έτσι?
    Ποιος ενδιαφέρεται για τα κουπόνια και τα μικρό δωράκια που κατά καιρούς μας κάνουν αυτές οι εταιρείες?
    Κουράγιο, ας κινηθούμε.!!!!!
    είπε η BP.....

δεν ειναι απο ανταγωνίστρια εταιρεία γιατι απλά μεταξύ τους αγοράζουνε και πουλάνε!

αλλά και πάλι, η κίνηση δεν θα έχει αποτέλεσμα, γιατι:

τα δυιλιστήρια ειναι συγκεκριμένα στον αριθμο, οκ?

η εταιρεία Α αγοράζει απο το δυλιστήριο 1, 2 κοκ (ή τα εχει δικιάς της ιδιοκτησίας, δεν εχει σημασια)

Επίσης η εταιρεία Β που ειναι μια μικρή (πχ ας πουμε εδω revoil, cyclon κλπ κλπ) αγοράζει τα καύσιμα που πουλάει,
    απο τα παραπάνω δυιληστήρια επίσης (ΝΑΙ, απο τα ίδια)

Αν εμεις μποικοτάρουμε την Α, και πάμε στην Β, αυτή (η Β) αργα η γρηγορα θα ζητήσει αποθεμα είτε απο τα δυιληστήρια είτε απο την Α.

και επειδή η Α θα έχει προηγουμενως "αγορασει" το αποθεμα που της αναλογεί (ή τα δικαιώματα στα αποθέματα),
    η Β θα αναγκαστεί να το αγοράσει με την σειρα της απο την Α.

φαύλος κύκλος...

Παλαιό μέλος
    Ποίος είναι ο ανταγωνισμός δηλαδή

Αλήθεια δεν έχω καταλάβει

Από ότι ξέρω στην Ελλάδα έχουμε 2 διυλιστήρια που παράγουν βενζίνη

Ένα στην Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα

στην Ελλάδα διυληστήρια έχουν 2 εταιρείες : Ελληνικα Πετρέλαια και MotorOil ("Διυληστήρια Κορίνθου").

Αλλά το μύνημα δεν αφορούσε Ελλάδα, ήταν γενικό. Και ο "κύκλος" που περιέγραψα εφαρμόζεται παντού. Το παράδειγμα μου ήταν απλοποιημένο

εγω εχω να πω πως με την shell ο κινιτιρας ειναι πιο καθαρος και τα λυπαντικα της ειναι απο τα καλυτερα.απο εκει και περα ας δειτε τι κανει η shell στο δελτα του
    Νιγηρα και θα μεινετε μ@λ@κες.
    Εγω προτυνω να σπονσαρουμε τους ανταρτες του Νιγηρα,μηπως και καταφερουμε να σωσουμε αυτον τον ριμαδο-πλανιτη.(αλλα μετα θα ανεβει η τιμη των καυσημων)

ασχετο:

παντως το ονομα του κυριου που σκεφτικε το ολο κολπο κατο μου θυμιζει,μα κατι μου θυμιζει,τι ομως??

Beppe?.......μπιπι?.......μπι - πι?.....[SIZE=16]μπι - πι? [SIZE](ρε πως στο διαολο γραφουμε με μεγαλα γραματα??) Bi - pi?.............. B.P?..........μπα τελικα δεν μου λεει τιποτα!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

παντως το ονομα του κυριου που σκεφτικε το ολο κολπο κατο μου θυμιζει,μα κατι μου θυμιζει,τι ομως??

Beppe?.......μπιπι?.......μπι - πι?.....μπι - πι? (ρε πως στο διαολο γραφουμε με μεγαλα γραματα??) Bi - pi?.............. B.P?..........μπα τελικα δεν μου λεει τιποτα!!!
    bee-pee ηταν!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	slide0011_image001.gif 
Προβολές:	413 
Μέγεθος:	36,1 KB 
ID:	107379
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Μπουρδες

Αν νομιζουμε οτι μπορουμε να τους κανουμε να δακρυσουν εστω και λιγο

Αλλα το βασικοτερο ειναι οτι ειναι ενα απλο και αθωο chain mail

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    bee-pee ηταν!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Θα σε πάρει μυρωδιά ο Άφρο που το φωνάζει εδώ και 3 χρόνια (και βάλε...) και θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα ...
    κ ναταν μονο ενας που εγραφε γκρικλις???

εδω κ χρονια (δε ξερω εαν ειναι 3) ακουγεται αυτο το γαματο κολπο αλλα τα αποτελεσματα τα βλεπετε/ζείτε!!!

καλη τυχη σε οσους θελουν να δοκιμασουν!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    to mono pou mporoume na imaste ine
    siniditopioimenes katines...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke na mas pidane me tis rompes

edo pigan ta prostima ena papaki to ena milise kanis?

fita ke zoa:rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Εγώ λέω ας αποφασίσουμε όλοι το επόμενό μας αυτοκίνητο να είναι υβριδικό και ας ξεχάσουμε αυτά τα μεγάλης έκτασης μποϊκοτάζ γιατί δεν θα έχουνε αποτέλεσμα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι βενζινη βαζετε?
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2005, 12:11
  2. Πρόβλημα με νοθευμένη βενζίνη..
    από Silence_gr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 02:14
  3. Βενζίνη SOS