Εχω την Αφρικα μου περιπου 20 μερες και εχω διαπυστωσει τα ακολουθα και θα ηθελα να με πειτε αμα τα εχετε και εσεις η συμβαινουν μονο σε εμενα.
1.) Οταν ρολαρει μετα τα 50 κμ εχει ενα βουιτο που μαλον ειναι απο αεροδυναμικη καθωτι εχω αλλαξει ολα τα ρουλεμαν με koyo και ρουλεμαν λαιμου.
2.)Τα φρενα της ειναι λιγο αδυναμα δλδ παταω μπροστινο αρχιζει να φρεναρει αλλα δεν ειναι και τοσο αποτελεσματικα πρεπει να πατησω πολυ την μανετα για να εχω αποτελεσμα και επισης νιοθω ενα τρικσιμο στην μανετα σαν μεντεσες που δεν εχει λαδι για οταν αυτο συνεβενε στα προηγουμενα μηχανακια ηταν απο υγρα φρενων στην προκειμενη περιπτωση τα εχω αλλαξει με μαρκα ebc και κανει το ιδιο οσο για την αποδοση επειδη το προηγουμενο μηχανακι ηταν ενα tdm850 ισως μου φαινετε καθωτι το ενα street και το αλλο on off επισης εχω αλλαξει τακακια με ferodo premium ,οχι τα φθηνα.
3.)Οταν εχω πχ 60 κμ και αφηνω τα χερια απο το τιμονη η μηχανη παει ευθεια αλλα εχει την ταση να ριχνει το βαρος της απο την δεξια μερια απο την μερια της εξατμισης.
4.)Μετα τα 120 κμ 5500 με 6000 rpm εχω κραδασμο απο κινητηρα με αποτελεσμα να μην μπορω να την οδηγησω για ωρα στα 140.
5.)Οι ταχυτητες ακουγοντε σε καθε αλλαγη αρκετα.Εχω βαλει λαδι bellray 10-40.
6.)Δυσκολη εκινηση απο κρυα και καμια φορα εκει που δουλευει στο ρελαντι ενω εχει ζεσταθει σβηνει.
Αυτο μαλον ειναι καρμπυρατερ που δεν τα εχω κανει ακομα καθαρισμα.
Αυτα με τα προβληματα.
Κατα τα αλλα μου εχει αρεσει πολυ και επισης με αρεσει η ιδεα της αφρικα που παει οπου θες οτι ωρα θες.
Πολυ καλη ποιοτητα πλαστικα και γενικα σε ολη την μηχανη παρολο που μπροστα το σιδερο που πιανωντε τα φλασακια και τα φωτα εχει την ταση να σκουριαζει αλλα διορθωνετε ευκολα αυτο με ενα βερνικι.
Απο θεμα αξεσουαρ σκεφτομαι για καμια εξατμιση μπας και παρει λιγο τα πανω της και πισω γραναζι με ενα δοντι λιγοτερο να παρω λιγο ταχυτητα δλδ να εχω 140 με 5000 rpm πριν τους κραδασμους.
Τι λετε για ολα τα παραπανω?
Ποιοι εχετε τα ιδια προβληματα?