Είσαι πρόστυχος ...!!!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
θελουμε και τη φατσουλα της κυριας![]()
![]()
![]()
φοραει καλσον 19/17 για το χειμωνα, πισω ζαντα DID easy tubeless 5αρα και μπρος excel 2.5 σαμπρελατη. Επομενη μετατροπη εξατμιση 2 σε 1 για περισσοτερη ροπη χαμηλα και λιγα λιγοτερα αλογα ψηλα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ευχαριστω!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είσαι πρόστυχος ...!!!
Προβληματα σο φαρ, κανενα, αλλα ειναι νωρις ακομα(13,000κμ)
Παρατηρησεις.
-Λαδακι καιει καπου 100ml στα 1000κμ (βαζω ημισυνθετικο και το αλλαζω καθε 3,000)
-Καταναλωση απο 5λτ/100κμ μεχρι 10λτ/100κμ αναλογως τα εμποδια μπροστα.
-Ευαισθητη σε ρυθμισεις αναρτησεων, αλλα την εχω βρει πλεον την ακρη και αντιλαμβανομαι τι θελει να μου πει.
-Με 19/17 στριβει γαματα, με μαμα τροχους και scorpion λαστιχα απλα δεν οδηγειται (απο εμενα) στο ελληνικο βρεγμενο. Θελει γερα νευρα.
-Με μαμα τροχους ειναι πανυψηλη. Στο 1.85 (χωρις τακουνια) οι φτερνες δεν πατανε. Με 19/17 πατανε. Σκεφτομαι και στο χωματινο σετ να βαλω 17αρα πισω γιατι και δεν παω σφαιρα στο χωμα και εχω και μια μικρη ανασφαλεια λογω υψους. Η μαμα πισω ζαντα ειναι 18/2.5 και παραειναι στενη για να βαλει τη δυναμη κατω στο δρομο. Στην Βουλιαγμενης σπινιαρει με τεταρτη στα γκαζια.
-Στα καρμπυρατερ εχουν ανεβει οι βελονες ενα κλικ και λιγο εξω οι βιδες αερα. Οι ακραπες με ταπες το καλοκαιρι δουλευουν καλα αλλα το χειμωνα στα ψηλα ειναι φτωχο το μιγμα. Θα μπει το 2σε1 και μετα καυσαναλυση με μονη ακραπα και ταπα.
-ψαχνω και για λυση παραπανω καυσιμου. Στο εμποριο παιζει 30λιτρο αλλα πανακριβο τεποζιτο, τεποζιτο πισω στη θεση της αριστερης εξατμισης και συντομα θα παιξουν διπλα τεποζιτα πισω, ραλυ σταιλ.
Γενικα την προτεινω ανεπιφυλακτα, αλλα θελει λιγα φραγκακια για τη φερετε σα μετρα σας, αν δε σας κανει οπως ειναι. Ειναι παντως βαση για κατι μοναδικα πολυχρηστικο.
Επειδης εν το κατεχω το θεμα με τα Σουηδικα μωρα,αυτο ειναι το 950 sm με μασκα παρομοια με του adventure?![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Μετα απο παρακληση σιελοροουντων κατοχων της αθραυστου γερμανικης ελικος, βαζω φωτο απο τo προβληματικο μου γκομενακι...
poooo mas G@@mises
![]()
![]()
Οντως δεν το κατέχειςΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Επειδης εν το κατεχω το θεμα με τα Σουηδικα μωρα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μου φαίνεται οτι εν οψη καλοκαιριού ονειρευεσαι Σουηδικά μωρά.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Επειδης εν το κατεχω το θεμα με τα Σουηδικα μωρα,αυτο ειναι το 950 sm με μασκα παρομοια με του adventure?![]()
![]()
Doc τούμπανος ο κατεμας![]()
Οχι, ειναι το 950SER (super enduro) με μασκα αφτερ-μαρκετ. Οπου super enduro σκεψου κατι σαν 950SMR με χωματινες αναρτησεις και τη σελα στο Θεο.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS