Χτες που λετε , γνωρισα ενα φιλο του ανιψιου μου , (12 χρ.τα μικρα) κ δεν θυμαμαι πως ακριβως ηρθε η κουβεντα ..
ο μικρος εχει μηχανακι μικρο ( 80αρι ειπε...τι ειναι δεν ξερω..) μοτο κρος , φοραει παντα κρανος επιγονατιδες κ στους αγκωνες....( " κρανος δεν θα φοραω ? κ επιγονατιδες κ επι αγκωνιδες! )
ηξερε πως πρεπει να προσεχει γιατι πολυ ευκολα μπορει να φαει τα μουτρα του..ειχε κ το φοβο μεσα του ..κ ηθελε να παρει μερος σε αγωνες αλλα η μαμα του δεν τον αφηνει..
Μου εκανε εντυπωση , κ ολα τα παραπανω , αν κ δεν σας τα λεω καλα ( εχω κ ενα αλτσχαιμερ να συντηρησω) , το εβλεπε πολυ ωριμα το θεμα , χωρις να πουλαει μουρη πως εκανε ΤΟ κατορθωμα που καβαλει μηχανη ..αλλωστε οπως μου ειπε πιο παλια ειχε μια μηχανη ( σαν μινιατουρα κανονικης)
φανηκε να του εχουν περασει το σωστο μυνημα..εχεις μηχανη σαν χομπυ ( στην ηλικια που ειναι ) .
Ο πατερας του λοιπον εχει κ αυτος μηχανη , αλλα την παιρνει σπανια γιατι " εαν παθει κατι , εχει οικογενεια πισω να αφησει , κ δεν λεει να μπαινει σε νοσοκομεια"
Στο αυτοκινητο φοραει παντα ζωνη κ κραζει την αδερφη του που δεν φοραει ( "εχετε δει τα crash τεστ ? -μου λεει-η Ελενα δεν φοραει ποτε ζωνη σε μια συγκρουση θα βρεθει εξω απο το παρμπριζ! ")
αυτα..εχετε να πειτε κατι ?
μηπως αυτο εννοουμε οταν λεμε ..παιδεια ?