Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: eduro-πιτσιρικακι !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

eduro-πιτσιρικακι !!!

Χτες που λετε , γνωρισα ενα φιλο του ανιψιου μου , (12 χρ.τα μικρα) κ δεν θυμαμαι πως ακριβως ηρθε η κουβεντα ..

ο μικρος εχει μηχανακι μικρο ( 80αρι ειπε...τι ειναι δεν ξερω..) μοτο κρος , φοραει παντα κρανος επιγονατιδες κ στους αγκωνες....( " κρανος δεν θα φοραω ? κ επιγονατιδες κ επι αγκωνιδες! )

ηξερε πως πρεπει να προσεχει γιατι πολυ ευκολα μπορει να φαει τα μουτρα του..ειχε κ το φοβο μεσα του ..κ ηθελε να παρει μερος σε αγωνες αλλα η μαμα του δεν τον αφηνει..

Μου εκανε εντυπωση , κ ολα τα παραπανω , αν κ δεν σας τα λεω καλα ( εχω κ ενα αλτσχαιμερ να συντηρησω) , το εβλεπε πολυ ωριμα το θεμα , χωρις να πουλαει μουρη πως εκανε ΤΟ κατορθωμα που καβαλει μηχανη ..αλλωστε οπως μου ειπε πιο παλια ειχε μια μηχανη ( σαν μινιατουρα κανονικης)

φανηκε να του εχουν περασει το σωστο μυνημα..εχεις μηχανη σαν χομπυ ( στην ηλικια που ειναι ) .

Ο πατερας του λοιπον εχει κ αυτος μηχανη , αλλα την παιρνει σπανια γιατι " εαν παθει κατι , εχει οικογενεια πισω να αφησει , κ δεν λεει να μπαινει σε νοσοκομεια"

Στο αυτοκινητο φοραει παντα ζωνη κ κραζει την αδερφη του που δεν φοραει ( "εχετε δει τα crash τεστ ? -μου λεει-η Ελενα δεν φοραει ποτε ζωνη σε μια συγκρουση θα βρεθει εξω απο το παρμπριζ! ")

αυτα..εχετε να πειτε κατι ?

μηπως αυτο εννοουμε οταν λεμε ..παιδεια ?

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Και κει που έχω χάσει κάθε ελπίδα για τον κόσμο, μαθαίνω κάτι τέτοια.

Ελπίζω να αντέξει το παιδάκι από το πλυντήριο εγκεφάλων που λέγεται "κοινωνία"

κυνο-νία θα το έλεγα, αν δε "σεβόμουνα" τα σκυλιά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Ισως παιζει ρολο οτι ο πατερας του ασχολειται με αυτοκινητα..

ολοι οφειλουμε να δειχνουμε το σωστο στα νεα παιδια κ να το κανουμε βεβαια ..γιατι παραδειγματιζονται κ μιμουνται εμας..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Σωστοί οι γονείς !

Το θέμα δεν είναι να κρατάς το παιδί στην γυάλα, αλλά να το "εξοπλίζεις" και άσε το να ροβολάει..

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: eduro-πιτσιρικακι !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

Ακριβως
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Το θέμα δεν είναι να κρατάς το παιδί στην γυάλα, αλλά να το "εξοπλίζεις" και άσε το να ροβολάει..
    Χωμάτινε, βλέπεις τηλεόραση;

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Χμμ... μάλλον ναι...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Aν μαθει κρος στα 12 που ειναι σαν σφουγγαρι κ μαθεινει κατι πολυ πιο ευκολα απο εναν ωριμο 35αρι που μαθαινει τωρα να οδηγαει οταν γινει 35 θα ειναι ενας πολυ σωστος οδηγος!

nice!!!
    γιατι να μην ειχα κ γω αυτον τονπατερα στα 12 μου να κροσσιζα!!!!

δεν πειραζει στην αλλη ζωη ....ισως!

Δε με νοιάζει τι λες... το άβατάρ σου με πείθει ότι έχεις δικιο

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Μπράβο στους γονείς!!! Μακάρι να ήταν κ άλλοι σαν κ αυτούς

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Χτες που λετε , γνωρισα ενα φιλο του ανιψιου μου , (12 χρ.τα μικρα) κ δεν θυμαμαι πως ακριβως ηρθε η κουβεντα ..

ο μικρος εχει μηχανακι μικρο ( 80αρι ειπε...τι ειναι δεν ξερω..) μοτο κρος , φοραει παντα κρανος επιγονατιδες κ στους αγκωνες....( " κρανος δεν θα φοραω ? κ επιγονατιδες κ επι αγκωνιδες! )

ηξερε πως πρεπει να προσεχει γιατι πολυ ευκολα μπορει να φαει τα μουτρα του..ειχε κ το φοβο μεσα του ..κ ηθελε να παρει μερος σε αγωνες αλλα η μαμα του δεν τον αφηνει..

Μου εκανε εντυπωση , κ ολα τα παραπανω , αν κ δεν σας τα λεω καλα ( εχω κ ενα αλτσχαιμερ να συντηρησω) , το εβλεπε πολυ ωριμα το θεμα , χωρις να πουλαει μουρη πως εκανε ΤΟ κατορθωμα που καβαλει μηχανη ..αλλωστε οπως μου ειπε πιο παλια ειχε μια μηχανη ( σαν μινιατουρα κανονικης)

φανηκε να του εχουν περασει το σωστο μυνημα..εχεις μηχανη σαν χομπυ ( στην ηλικια που ειναι ) .

Ο πατερας του λοιπον εχει κ αυτος μηχανη , αλλα την παιρνει σπανια γιατι " εαν παθει κατι , εχει οικογενεια πισω να αφησει , κ δεν λεει να μπαινει σε νοσοκομεια"

Στο αυτοκινητο φοραει παντα ζωνη κ κραζει την αδερφη του που δεν φοραει ( "εχετε δει τα crash τεστ ? -μου λεει-η Ελενα δεν φοραει ποτε ζωνη σε μια συγκρουση θα βρεθει εξω απο το παρμπριζ! ")

αυτα..εχετε να πειτε κατι ?

Κατι τετοιο...και σε οσους λεω οτι με τα παιδια μου δεν εχουμε κανει ΠΟΤΕ βολτα/ταξιδι αν δεν εχουν φορεσει τη ζωνη και το καθισματακι τους ,με κοιτανε σαν εξωγηινο εδω και με τα ποδηλατα φορανε κρανος και επιαγκω/γονατιδες....και ειναι λυπηρο ανθρωποι που εχουν παθει χοντρη ζημια απο τροχαιο να εξακολουθουν να μη φορανε ζωνη η κρανος...εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τα λεω αλλα δε βλεπω βελτιωση....

αιραμ,μου θυμισες πριν απο 2 χρονια ενα περιστατικο σε ενα παρκιν,που ενας πατερας με τα πιτσιρικια του Κυριακατικα ειχαν απλωσει κορινες και ο μικρος εξυνε γονατα στην αυτοσχεδια πιστα,με ενα μηχανακι οχι μεγαλυτερο απο ενα μπομπο....απιστευτος ο μικρος! πηγαινε δε πηγαινε τριτη δημοτικου....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παρόμοια θέματα

1. Eduro/motard 50cc (help)
    από DasMakis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2009, 14:32
  2. Eduro Ρόδες για DRZ
    από MythosGR στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2009, 18:00
  3. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Eduro
    από GIANNIS VFR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2008, 17:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα