Εισαγωγή .
Είμαι μέλος στο βστρομ φόρουμ γιατι παλιά είχα, στο φέιζερ γιατί κοίταγα για το 1000άρι ,στο Τράιουμφ γιατί έχω κτλ .
ολα αυτά για να ξέρω απο 1ο χέρι για αξεσουάρ,λαδάκια-τακάκια -φασολάκια κτλ πιο ειδεικά .
τελος εισαγωγής
Μιας και ο γάτος που είχα μαζέψει μια φορά για φαί ...έφαγε και μας έκλασε ,είπα να μην χάσω την ευκαιρία να τσιμπήσω το τελευταίο Γερμανικό ποιμενικό από άτομο που δουλεύουμε μαζί . Η σκύλα δεν θα ξαναγεννήσει μου λέει ....πάρτο . Το πήρα λοιπόν .
Απο μια 1η ματιά για σκυλόσπιτο που θέλω να φτιάξω , ο γούγλης με πέταξε πάνω σε φόρουμ για σκυλους . ...Ωραία λεω . Κάτι σαν το μοτο ,αλλά με σκυλιά....γράφομαι .
Αφού διάβασα 1-2 θέματα με νέα μέλη ,πάω και γω και ανοίγω ένα και λέω τα δικά μου ...Όχι και λίγα .Πως πέρασα την 1η μου μέρα με την δικιά μου δηλ(θυλικό πήρα).
Αντί να μου ευχηθούν όπως κάνουμε εμείς και επειδή ρώταγα και ιδέες για όνομα , οι απαντήσεις που πήρα ήταν του στιλ ..
¨καλύτερα να κοιτάξεις αν πραγματικα χρειάζεσαι τέτοιο σκυλί και μετά θα σου πω για όνομα ¨
¨το σκυλί για να καταλάβω θα το έχεις στην πυλωτή;¨
και το κορυφαίο που έλεγε λίγο πολύ πως επειδή δεν το πήρα από εκτροφείο...καλά να πάθω .
Στο 2ο ή 3ο πόστ μου τα πήρα κρανίο και αφού τους την είπα ελαφρά περι φιλοζωίας ...Ότι και τα ημίαιμα ζώα είναι δηλ , τους έκραξα που αντί να μου ευχηθούν για την μικρή μου, μου έγραψαν τις παπαριές που μου έγραψαν και στο τέλος τους είπα αγάμητους .
Μετά από πολύ λίγο έλαβα και το παρακάτω
¨ You have been banned for the following reason:
Ανάρμοστη συμπεριφορά & Παραβίαση κανονισμών
Date the ban will be lifted: Ποτέ ¨
ΑΘΑΝΑΤΟ ΜΟΤΟ .... Ρε για ολα εδώ ...
Ο μινάρας ο Caman σήμερα ψάχνει για έργα ...και θα βρει .
Μάγκες ευχηθήτε μου εσείς .'ονομα ακόμα σίγουρο δεν παιζει .
85 ημερών , κατά λάθοος καθαρόαιμο (έψαχνα για ημίαιμο σκύλο).
![]()