SPERES.....EXEI BALEI KANENAS MOTOR KOTE ANTITRIBIKO?
SKEFTOMAI SOBARA NA TO BALW.....
EXEI KANENAS PLHROFORIES?
SPERES.....EXEI BALEI KANENAS MOTOR KOTE ANTITRIBIKO?
SKEFTOMAI SOBARA NA TO BALW.....
EXEI KANENAS PLHROFORIES?
φιλε μου ισα που με προλαβες γιατι θα εβαζα και εγω το ιδιο ερωτημα αυτες τις μερες.
απο φιλο μου που εχει duke και το εχει βαλει δεν του εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.
εγω εστειλα ενα μειλ στην motor kote ελλαδος και τους ρωτησα αν θα εχει προβλημα ο συμπλεκτης δλδ να πατηναρει και μου ειπανε πως οχι δεν υφιστατε κατι τετοιο.
το μεγαλο μπουκαλακι εχει 45? και ειναι 200ml και το μικρο νομιζω 50ml και εχει 20?.
υποσχονται μειωμενες τριβες καλυτερη αποδοση του κινητηρα κα.
αντεχει για 80.000χλμ αν θυμαμαι καλα και δεν παρασειρεται απο την αλλαγη λαδιων.
δεν ξερω κατι αλλο αλλα πιστευω οτι καποιος απο εδω μεσα θα εχει βαλει και θα μας πει εντυπωσεις και αν αξιζει στην τελικη να το βαλουμε.
George no brakes
Παιδες απο καιρο το σκεφτομαι και γω και να το αγορασω και για το τουτου μου αλλα και για το μοτορι μου...
Πολλα ταζει ομως!![]()
![]()
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ
ΜΕ ASTM ΜΕΘΟΔΟΥΣ
Μείωση τριβής, θορύβου και θερμοκρασίας.
Μείωση φθοράς 44% & κατανάλωσης 11,7%.
Μείωση κόστους συντήρησης – επισκευής.
Μείωση ρύπων καυσαερίου.
Προστασία του κινητήρα από τα οξέα των λιπαντικών.
Εύκολη εκκίνηση κινητήρα.
Αύξηση ιπποδύναμης 18% και απόδοσης. :hypnotize (γιατι να βαλω φιλτρο και εξατμιση??)
Παράταση της ζωής του κινητήρα.
Εμποδίζει το κόλλημα ( μπλοκάρισμα ) των μεταλλικών εξαρτημάτων.
Αν ολα αυτα ειναι αλληθεια λεει αρκετα...αλλα ποιος μου λεει οτι δεν ειναι π@π@ριες για να σκασω το 45ευρο! που δεν ειναι μονο γιατι θελω ενα για την μηχανη και ενα για το τουτου
![]()
Κανεις που να το'χει βαλει και να ξερει??
http://www.motorkote.gr/
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά σε ένα φόρουμ αυτοκινήτου διάβασα ότι το ¨ελληνικό¨ Motorkote δεν έχει καμία σχέση με το αυθεντικό - made in USA- Motorkote...
Απλά το μεταφέρω....
http://www.motorkote.com/
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
μμμ αξιζει!!!![]()
![]()
![]()
θα το παρω σου λεω σιγουρα!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
Κατι θα κανει σε γενικες γραμμες αλλα δε νομιζω να κανει και θαυματα!!! Υπερβολες ειναι ολα αυτα.....
παντως παλαιοτερα που το ειχα δοκιμασει δεν ειχα προβλημα με τον συμπλεκτη ή την μιζα οπως ειχαν μερικοι με αλλα αντιτριβικα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
εγω εστειλα ενα μειλ στην motor kote ελλαδος και τους ρωτησα αν θα εχει προβλημα ο συμπλεκτης δλδ να πατηναρει και μου ειπανε πως οχι δεν υφιστατε κατι τετοιο.
περιμενες να παρεις απαντηση τυπου
"ε ναι υπαρχει τετοιο προβλημα, αλλα να ξες........ καλυτερα να το σκεφτεις καλυτερα πριν μας δωσεις τα 45?!!!"
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
αν εχεις τετοια βαλβιδα, ειτε ανοιχτη ειναι, ειτε κλειστη, το ιδιο πραμα ειναι!!!
ουτε σε φουρνο πλυσιματος να τις βαλεις τετοιο καθαρισμα!!
τα πιστονια μολλις βγηκανε απο το φουρνακι!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αμα το βαλεις σε κανα r1 θα φτασει 250 hp![]()
Λοιπόν έχουμε και λέμε ... Στο ΧΤ600Ε που είχα , έχωσα ένα μπουκαλάκι μοτο κοτε ..Δεν είδα τίποτα από όσα υποσχόταν . Ισως να παίζει ρόλο πως μάλλον στα αυτοκίνητα θα έχει κάποιο αποτέλεσμα . Αλλά θα συνιστούσα να σκεφτείτε το εξής : Ο΄αντιτριβικός χαρακτήρας του μοτο κοτε μήπως δεν κάνει για τους υγρούς πολύδισκους συμπλέκτες μας διότι έτσι θα προκαλέσουμε πατινάρισμα τους ; Για να πω την δική μου αμαρτία κάτι τέτοιο παρατήρησα στο ΧΤ μου . Τώρα αν άλλοι έχουν κάποια άλλη εμπειρεία ας την παραθέσουν...![]()
ενας φιλος που εβαλε σε ενα TTR 250 μου ειπε πως μετα πατιναρε το μηχανακι του συνεχεια και αναγκαστηκε το παλικαρι να αλλαξει τρεις φορες λαδια για να ερθει στα ισια του το μηχανακι!!!
Suzuki Gsxr-1000 k4
Kakos Lykos..
Τι ακριβώς είναι αυτό το "ASTM Μέθοδοι" ??Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ
ΜΕ ASTM ΜΕΘΟΔΟΥΣ
Μείωση τριβής, θορύβου και θερμοκρασίας.
Μείωση φθοράς 44% & κατανάλωσης 11,7%.
Μείωση κόστους συντήρησης – επισκευής.
Μείωση ρύπων καυσαερίου.
Προστασία του κινητήρα από τα οξέα των λιπαντικών.
Εύκολη εκκίνηση κινητήρα.
Αύξηση ιπποδύναμης 18% και απόδοσης.
Παράταση της ζωής του κινητήρα.
Εμποδίζει το κόλλημα ( μπλοκάρισμα ) των μεταλλικών εξαρτημάτων.![]()
(και δεν ρωτάω για το 6τομο βιβλίο των Standards σχετικά με Petroleum Products, Lubricants & Fossil Fuels...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ASTM = ANY STUPID TECHNOLOGY METHOD?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι ακριβώς είναι αυτό το "ASTM Μέθοδοι" ??![]()
(και δεν ρωτάω για το 6τομο βιβλίο των Standards σχετικά με Petroleum Products, Lubricants & Fossil Fuels...)
:rotflmao:
Οχι κάτσε το βρήκα: ASTM = American Society for Testing and MaterialsΑρχικά δημιουργήθηκε από pimenas
ASTM = ANY STUPID TECHNOLOGY METHOD?
:rotflmao:
link : ASTM