Βάλε και ένα λινκ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Με αφορμη το θρεντ του φιλου ''Σκυλος για σπιτι''
Θα επανέλθω και με τα δικά μου
Ξέρω από βέσπα!
Ώπα νά'τος και ο χελωνόβιος, ομοιοπαθής !Αρχικά δημιουργήθηκε από ^Deadly_Sin^
να και το ενα απο τα χελωνακια μου
You know that when I hate you, it is because I love you to a point of passion that unhinges my soul - Julie de Lespinasse
Ότι θέλεις ρώτα με και θα βοηθήσω όσο μπορώ απ'τα λίγα που ξέρω κι όλα μέσω ίντερνετ γιατί αν περιμέναμε απ'τα μαγαζιά που τις πουλάνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από ^Deadly_Sin^
εχεις κανει ωραια δουλεια με το ενυδρειο αλλα εχω μερικες αποριες για να το κανω κι εγω ετσι!
επισης μηπως ξερεις γιατι εχουν μια ταση να σκαρφαλωνει η μια πανω στην αλλη? εχει τυχει κανα δυο φορες οταν γυρναω να ειναι ετσι...
Χοντρά χοντρά θέλεις το ενυδρείο με τον θερμοστάτη του που να κρατάει το νερό γύρω στους 26 βαθμούς κελσίου, θα τα δεις να γεμίσουν όρεξη για φαγητό και παιχνίδι μόλις το κάνεις, μια ειδική λαμπίτσα για να την κρατάς αναμμένη 6-8 ώρες την ημέρα ώστε να τα κρατάς πιο ζεστά στη μια πλευρά της γυάλας, ένα αντιοχλωριακό νερού για να το κάνεις πιο φιλικό για τα μάτια και το δέρμα τους απ'το χλώριο και μια επιφάνεια ώστε να μπορούν να βγουν έξω απ'το νερό !
Δες και αυτό το βίντεο, θα σε βοηθήσει αρκετά !
Σκαρφαλώνει η μία πάνω στην άλλη για να της γ@μ...μπιιιιπ το σπίτι, έτσι δεν λέει το ανέκδοτο ;
Δεν γνωρίζω γιατί αλλά έχει πλάκα
πολυ μουτροΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Α έχω κι αυτόν τον θηλυκό σατανά :rotflmao:
eroden
LIFE IS NOT A RESTAURANT.DON'T WAIT TO BE SERVED.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
το διδυμο της καταστροφης! τον κοπριτακο τον μαζεψα με την αδερφη του απο ενα οικοπεδο που του ειχαν ριξει φολα αλλα τον προλαβαμε
Τι ματαρες ειν'αυτες!!!!!