Σταύρο πότε παίρνεις το bike??Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Γεια σου συνάδελφε! σε χάσαμε πάνω! σε ποιο εργαστηριο βρισκεσαι κρυμμένος;
Σταύρο πότε παίρνεις το bike??Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Γεια σου συνάδελφε! σε χάσαμε πάνω! σε ποιο εργαστηριο βρισκεσαι κρυμμένος;
Είμαι στο εργαστήριο τεχνολογίας και κατεργασιών των υλικών στο Ε.Μ.Π. κι έχω κι ένα προσωπικό μηχανουργείο και ποδηλατική επιχείρηση στον Κολωνό (στα οποία ξημεροβραδιάζομαι) για την προώθηση των αποτελεσμάτων των ερευνών μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Σταύρο πότε παίρνεις το bike??
ειπα να χωσω κανα ψιλό ακόμα...
να παω σε IDEAL ΗΙLLMASTER , αλλά το θέλω με V-brakes και δεν το δινει ετσι η κούτα!
η εκδοση του με υδραυλικά LX και ντεραγιε και λοιπά πάλι LX βγαινει στα 6.5 και τσούζει...
μου προτάθηκε στα 500 και κατι ψιλά ενα περσινο SCOTT reflex 40 με αυτα τα χαρακτηριστικά αλλα με ντεραγιέ και μπροστινη αλλαγη καθώς και φρενα V-brakes σειρά LX!
το σκελετό εινα πανέμορφο... η καθετη σωληνα του παλουκοσελου να ηταν λιγο μεγαλυτερης διαμετρου... ετσι για το ματι!
μουμπλε μουμπλε... αντε να βγαλεις ακρη... ενα ΚΟΝα που πουλιοταν μεταχειρο στα 5.5 με XT πανω αφενως μου επεφτε ψιλό αφετερου ο τυπος το ξανασκέφτηκε και απεσυρε την αγγελια!
Όμορφο.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
scott reflex 40 07'
στα μειων οτι δεν κλειδωνει η μπροστινη αναρτηση... κοιταμε μηπως την αντικαταστησουμε με ακποια αλλη...
αν και η ροκ σοξ ειναι καλη αμερικανικη ενω οπως μου ειπε η ρστ ταιβαν!
RST εχει το Pro Rider μου και ειναι μια χαρα...σε αυτη την κατηγορια τιμης αλλωστε μην περιμενεις κατι περισσοτερο απο απλη αποσβεση των κραδασμων. Αλλα σε κατηφορικες διαδρομες με πολλα εχει την στιβαροτητα ωστε να κραταει το ποδηλατο σταθερο στην πορεια του τουλαχιστον. Για μεγαλα αλαματα και πιο σκληρη χρηση αναγκαστικα θα πας σε περισσοτερα λεφτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
στα μειων οτι δεν κλειδωνει η μπροστινη αναρτηση... κοιταμε μηπως την αντικαταστησουμε με ακποια αλλη...
αν και η ροκ σοξ ειναι καλη αμερικανικη ενω οπως μου ειπε η ρστ ταιβαν!
Ενα ωραιο ΜΤΒ στο Budget που παιζεις ειναι και το Merida SUB 40 sta 590€ με υδραυλικα δισκοφρενα:
Πλαίσιο: Alloy T6 butted 6061
Πιρούνι: RST GILA ML 80mm lockout
Δισκοβραχίονας: Shimano M191 22/34/42
Εμπρός Ντεραγιέ: Shimano
Οπ. Ντεραγιέ: Shimano Alivio
Φρένα: Tektro Αuriga Comp 180/160mm
Αλλαγές: Shimano Alivio rapidfire SL
Λαιμός: X-Mission Speed
Σέλα: Sub Art
Ντίζα σέλας: Alloy Cen
Ελαστικά: CST C1348
Τροχοί: Disc Alloy/ Alex ASD-1
Τσεκαρε εδω για περισσοτερες πληροφοριες
http://www.mbike.gr/summary.asp?cati...id=2&pubid=565
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
[B]ειπα να χωσω κανα ψιλό ακόμα...
να παω σε IDEAL ΗΙLLMASTER , αλλά το θέλω με V-brakes και δεν το δινει ετσι η κούτα!
η εκδοση του με υδραυλικά LX και ντεραγιε και λοιπά πάλι LX βγαινει στα 6.5 και τσούζει...
Σταυρο το συγκεκριμενο ποδηλατο το πηρα -80ε κουτα λεμε
Σταύρο γιατί δεν παίρνεις ένα aspect 40 ή 50 (το 50 το βρίσκεις στα 375 ευρ)Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
scott reflex 40 07'
http://www.scott-sports.com/gb_en/pr.../748/aspect_50
το merida μου φαινεται πολυ καλυτερο
....αλλα και το specialized σε χακι ειναι μουρλια!
Εμένα να δεις τι μ αρέσουν ... !!Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
το merida μου φαινεται πολυ καλυτερο
....αλλα και το specialized σε χακι ειναι μουρλια!
Αλλά με τι λεφτά...
Για πείτε ρε παιδιά.
Αν θέλουμε να πάρουμε ένα φτηνό MTB με το οποίο να μπορούμε να κάνουμε & ασφάλτινες βόλτες, αλλά & χωμάτινες τι θα πρέπει να προσέξουμε να έχει.
Από όσο ξέρω δεν είναι καλό πχ να έχει και πίσω ανάρτηση αν θέλουμε να κάνουμε & άσφαλτο.
Βάση που θα πρέπει να δωθεί & με τι προτεραιότητα?
Πχ, πρώτα ο σκελετός, μετά ανάρτηση, ζάντες....? & πως καταλαβαίνουμε ότι είναι καλά.
Για ρίχτε μια ιδέα.
Επίσης τι λέει αυτή η μάρκα.
To budget πάει μέχρι 500 & όχι ideal.
kaκώς πόσταρα... αντε να μαζεψω το μυαλο μου και την τσεπη μου τωρα!
ευχαριστω ολους σας!
Στα έλεγα εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
kaκώς πόσταρα... αντε να μαζεψω το μυαλο μου και την τσεπη μου τωρα!
ευχαριστω ολους σας!
Στο τέλος λάλησα απο το πολύ ψάξιμο...!!!