Γεαι σας παιδες! ειναι η πρωτη μου φορα που βγαινω εκτος Ελλαδος -και μονος- θα ηθελα λιγη βοηθεια απο οποιον εχει ταξιδεψει καποια αντιστοιχη διαδρομη.
Βασικα σημερα εγινε δεκτη η αιτηση μου για αδεια και ξεκιναω σχεδον απο το μηδεν σε αναζητηση πληροφοριων.
Το ποστ του papa_t ηταν πολυ κατατοπιστικο,αλλα ειχε εκκινηση την Βενετια αποτι θυμαμαι και κατεληγε Ζυριχη(ενω εγω το salzburg) και πισω. Εχω μια προτιμηση να ξεκινησω Παρασκευη απο βραδυς Ηγουμενιτσα για να φτασω 10:30 Σαββατο Ανκονα ,παρα να φυγω πρωι Σαββατου απο Ηγουμενιτσα και να φτασω μετα 24ωρες Βενετια.
Αυτο που με προβληματιζει κυριως -περα απο την χαραξη της διαδρομης- ειναι οτι το ταξιδι θα γινει τελη Οκτωβρη με αρχες Νοεμβρη και αν γνωριζετε περα απο κρυο η βροχη,αν υπαρχει πιθανοτητα να συναντησω χιονι η οποιεσδηποτε αλλες συνθηκες που θα επρεπε να ξερω εκ'των προτερων αφου προκειται να περασω διπλα απο τις Αλπεις και να καταληξω Αυστρια.
Αλλη μια ερωτηση ειναι τι γινεται με την ασφαλεια μου σε περιπτωση ατυχηματος,αν με καλυπτει το ταμειο μου(τι λεω τωρα ε?)η αν πρεπει να κανω κατι.
Τελοσπαντων οτιδηποτε μπορειτε να μου πειτε να με διαφωτισετε θα ημουν ευγνωμων!