Eίναι κανείς για μια γρήγορη βολτίτσα και μετά καφεδάκι στην πίστα καρτ στο Ρύσιο?
Eίναι κανείς για μια γρήγορη βολτίτσα και μετά καφεδάκι στην πίστα καρτ στο Ρύσιο?
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
μεσα λεμεεεε !! ωρα και σημείο πείτε μου !
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
για βολτα πιο νωρις δεν ξερω αλλα ρυσιο μαλον θα σκασω.εκει κατα τις 6.
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
γιαννη αν δεν βολεύεσαι μπορούμε να παμε ολοι μαζι κατα τις 6.30 - 7.00
Κατα τους αλλους..
αμα θελετε βρισκομαστε παλι καμαρα κατα τις 6:30 ν δουμε προς τα που θ παμε και μετα καταληγουμε στο ρισιο, εστι κ αλλιως η πιστα μενει ανοικτη μεχρι 10-10:30
Τ λετε;
μεσα μπορει να ερθει και ενας φιλος μου ακομααμα θελετε βρισκομαστε παλι καμαρα κατα τις 6:30 ν δουμε προς τα που θ παμε και μετα καταληγουμε στο ρισιο, εστι κ αλλιως η πιστα μενει ανοικτη μεχρι 10-10:30 Τ λετε;
Κατα τους αλλους..
Γιάννη, πιό αργα ρε σύ. Τόσο νωρίς, σίγουρα θα σκάσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
για βολτα πιο νωρις δεν ξερω αλλα ρυσιο μαλον θα σκασω.εκει κατα τις 6.
Οσο πιο πολοι τοσο το καλητερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
μεσα μπορει να ερθει και ενας φιλος μου ακομα
Λοιπον γυρω στς 6:30 καμαρα....
περνω τηλ τον vales και ποσταρο μισοΟσο πιο πολοι τοσο το καλητερο... Λοιπον γυρω στς 6:30 καμαρα....
edit : δεν το σηκώνει δεν το κοβω για σημερα με εδωσε ακυρο και ο φιλος μου
(στειλε με πμ το τηλ σου μπας και)
ξαναματαedit: 6 στην καμαρα θα ερθει και ο vales over n out τα λεμε εκει
Κατα τους αλλους..
θελω ξανααααα απαιτώ τις photo για να μπουν wallpaper μιας και είναι καλλιτεχνικές ολες
Κατα τους αλλους..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
θελω ξανααααα απαιτώ τις photo για να μπουν wallpaper μιας και είναι καλλιτεχνικές ολες
Που είστε εσείς ρε?
Αύριο φωτό γιατί έμεινα από μπαταρία στο κινητό. Και γιατί είμαι και λίγο στενοχωρημένος... γα^^ώ το ρουλεμάν μου γα^^ώ. :a51:
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
γα^^ώ το ρουλεμάν μου γα^^ώ. :a51:
Σκορπισε το ΧΧ