Goodbye Αθηνα, δεν θα μου λειψεις καθολου (μα καθολου ομως...)
Οh yes, ειμαι στην Κορινθο πλεον (λιγο εξω) και ηρθα για να μεινω! Προκειται να στησουμε μια επιχειρηματικη δραστηριοτητα μαζι με τον αδεφο μου, η οποια θα τρεξει σε καποιους μηνες και χρειαζοταν καποιος να ειναι παρων εδω κατω μεχρι τοτε. "Θυσιαστηκα" εγω (τραβατε με και ας κλαιω) και τσουπ, μετακομισα! Μου πηρε πολυ χρονο μεχρι που να το αποφασισω, για την ακριβεια, δυο λεπτα.Το θετικο ειναι οτι και η φιλη μου ηταν της αποκεντρωσης (το μοναδικο πραγμα στο οποιο συμφωνουμε...
) και ηρθε μαζι μου.
Εκτος απο την επιχειρηση (ζωϊκη παραγωγη... περισσοτερα συντομα) θα βαλω και τα μελισσια μου (εχω διπλωμα μελισσοκομιας, αμε!) ενω υπαρχει πλανο και για μια εναλλακτικη καλλιεργεια (οχι φουντες, αν και αποδιδουν πολυ καλα...)
Γενικα το σπιτι προσφερεται ιδανικα και για μποστανι, κοτες, καμμια κατσικα και ενα γαϊδαρο για pet (αληθεια θελω εναν, οχι για φορτωμα, αλλα επειδη τους γουστραρω πολυ).
Anyway, προς το παρον απασχολουμαι μεσω διαδικτυου (ναι ρε εχει inernet εδω κατω!) και μαζι με το επιδομα του ΟΑΕΔ βγαινω μια χαρα, καθοτι η ζωη εδω, δεν εχει καμμια σχεση με τη "ζωη" στην Αθηνα.
Αυτα, οσοι συμφορουμιτες μενετε Κορινθο και περιχωρα, ριχτε κανα μηνυματακι να βρισκομαστε, μηχανακι δεν εχω κατεβασει ακομα, αλλα θα γινει και αυτο. Οσοι παλι περνατε απο εδω, να ξερετε οτι ειμαι διαθεσιμος για καφε, ποτο, φαϊ, αλλα μεχρι εκει, εκτος και αν οι προθεσεις σας ειναι σοβαρες και με αποκαταστησετε μετα, καθοτι εδω στην επαρχια η κοινωνια ειναι πιο κλειστη και λεγονται πολλα...![]()
![]()