Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
αφου ειναι μια ωρίτσα, γιατι δεν της παίρνει τουτου?
για να μπορει ο camen να πηγαινει με το ducati (οσον γνωστον αυτα τα ρημαδια δεν ειναι για παραπανω ωρα ταξιδι) και να "βοηθαει την κατασταση" σε prive χωρο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
αφου ειναι μια ωρίτσα, γιατι δεν της παίρνει τουτου?
για να μπορει ο camen να πηγαινει με το ducati (οσον γνωστον αυτα τα ρημαδια δεν ειναι για παραπανω ωρα ταξιδι) και να "βοηθαει την κατασταση" σε prive χωρο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Η κόρη μου Σταυράκο δεν έχει μάθει να σπρώχνει μηχανάκια που ξεμένουν στο πέρα πουθενά από όποια αιτία. Πάντα καβάλαγε μηχανάκια που την πήγαιναν και έφερναν αξιοπρεπώς και του Θωμά δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή. Οπότε άκυρος ο Θωμάς ως μεταφορέας, τώρα για το άλλο θα προσπαθήσω αλλά προς το παρόν μας έχει κερδίσει ο χασάπης.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τετοιες ψαχνω ρε,να θελουν μονο τηγανητα...Χωρις μελι...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ως μεταφορέας
Σκυλι που γαβγιζει, δεν δαγκωνει vaska, αστο το παιδι να εξηπΕρετησει...
Βρε λέμε υπάρχει σχέση με χασάπη, κι εγώ το θέλω το φιλαράκι μου. Όχι για μένα αλλά για τον καημένο τον camen ενδιαφέρομαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Σκυλι που γαβγιζει, δεν δαγκωνει vaska, αστο το παιδι να εξηπΕρετησει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Η κόρη μου Σταυράκο δεν έχει μάθει να σπρώχνει μηχανάκια που ξεμένουν στο πέρα πουθενά από όποια αιτία. Πάντα καβάλαγε μηχανάκια που την πήγαιναν και έφερναν αξιοπρεπώς και του Θωμά δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή. Οπότε άκυρος ο Θωμάς ως μεταφορέας, τώρα για το άλλο θα προσπαθήσω αλλά προς το παρόν μας έχει κερδίσει ο χασάπης.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε φιλε ξερεις (και ξερω) πολυ καλα οτι για να την κανεις την αλλη να σπρωξει το μηχανακι, καταστρεφεις σε δευτερολεπτα Honda Cub 50αρι καινουργιο κουτα που αν το αφηνες να χαλασεις μονο του θα επρεπε να περασουν καμια 150αρια χρονια με καμια εκατομμυριαδα χλμ στο κοντερ...
οποτε ακομα και honda, να σου πει η μικρα, οτι καβαλαει ο χασαπης, να φοβασαι....:a13:
βασίλη ,με συγχωρείς φίλε μου ,αλλά πιστεύω ότι αυτές οι δουλειές δεν γίνονται από το πληκτρολόγιο...
Ρε σεις τελικά σπίτι θα της βρούμε ή να της πάρω μηχανάκι??????
δεν θα κανεις δουλεια εδω μεσα μου φαινεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
παντως η λυση που ειπωθηκε για αυτοκινητο θα την βολεψει δυσκολα, το εκανα για κανα 4μηνο, Τρικαλα-Λαρισα σχεδον καθε μερα
τον πρωτο μηνα πηγαινα σε ολα τα μαθηματα και μερικες μερες ξυπναγα στις 6
το δευτερο μονο στα υποχρεωτικα και στα αλλα που ηταν πιο αργα
τον τριτο μηνα μονο στα υποχρεωτικα
τον τεταρτο μηνα ειχα κοπει απο απουσιες και πηγαινα για καφε στο κεντρο
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αντε βρείτε γιατι πολλή ώρα έμεινε το θρεντ στον α(γ)έραΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Eσυ κανενα νταραβερι με αγρινιωτισα δεν ειχες? Να βοηθησεις τον συναδελφο μοτοσυκλετιστη?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αντε βρείτε γιατι πολλή ώρα έμεινε το θρεντ στον α(γ)έρα
Βασίλη το Αγρίνννιο 5 δρόμοι πόλη είναι, θα σου πάρει 1 μέρα να τη γυρίσεις ΟΛΗ πόρτα-πόρτα. Αφιέρωσε ένα Σαββάτο και θα έχεις τη λύση για την κοράκλα.
ΥΓ Για τους λοιπούς καλοθελητές: Χορτάσαμε από αυτόκλητους σωτήρες και εκ του ασφαλούς επαναστάτες σε αυτή τη χώρα.
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Vaska έχω ένα μπάρμπα που νοίκιαζε στο Αγρίνιο, αν και νομίζω πως αφού η κόρη σου είναι φοιτήτρια θα θες κάτι μικρό σε στύλ γκαρσονιέρας να φανταστώ; Αυτός νοίκιαζε μεγαλύτερο νομίζω...Τί ψάχνεις ακριβώς και το βασικό μέχρι τί ενοίκιο μιλάμε;;;
Ειχα, αλλα απο τότε αυτη πρέπει να εχει και παιδιά τωραΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eσυ κανενα νταραβερι με αγρινιωτισα δεν ειχες? Να βοηθησεις τον συναδελφο μοτοσυκλετιστη?
(θελω να πιστεύω οχι δικα μου )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais