Πολυ οραιο !!! Καλη αρχη και καλο κουραγιο. Το τιμονι ολα τα λεφτα. Μοτερακι μαλον δεν αξιζει το κοπο και τα λεφτα να το φτιαξεις , ψαξε για αλλο. Βαζε φοτο να μαθαινουμε!!
Πολυ οραιο !!! Καλη αρχη και καλο κουραγιο. Το τιμονι ολα τα λεφτα. Μοτερακι μαλον δεν αξιζει το κοπο και τα λεφτα να το φτιαξεις , ψαξε για αλλο. Βαζε φοτο να μαθαινουμε!!
Μάστορας είναι αυτός που μπορεί να φτιάξει αυτά που χαλάνε οι άλλοι.
καλησπερα .καλη αρχη. κουραγιο και υπομονη.οχι βιασυνη.μην απελπιζεσαι.Το ματι του Σπυρου στην τελευταια φωτο επιασε κατι.ρανταρ εχει ο ατιμος.δες το γιατι μετα μπορει να ειναι απογορευτικο.
αληθεια αυτη η πρεσα με τις μηχανες που ειναι? με ενδιαφερει να περασω μια βολτα να δω τι παιζει.αν δεν σε πειραζε να μας πεις μια τοποθεσια θα ηταν μεγαλη βοηθεια.
προσωπικη μου γνωμη να το κανεις ιστορικο μηχανακι δηλαδη να του βαλεις πινακιδα αντικας.
γεια σου φιλε!!! τι σαραβαλο ειναι αυτος ο τσαλεας? το κοβω να ειναι στις πιο ωραιες ανακατασκευες!!
αυτο μεσα στο κυκλο για φλατζα το κοβω που ενωνει τα καρτερ..
συνεχησε ετσι!! :rotflmao:
Η καρδιά μου μου λέει να το κάνω μαμά,Αρχικά δημιουργήθηκε από astroman76
Aν θες να του βγαλεις ιστορικες ξεχνα καστομιες
αλλά με αυτά που βλέπω εδώ μέσα είμαι σε σκέψεις!
θα βλέπω και τη δικιά σου τη τσούλα και θα ζηλεύω κατάλαβες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ωραιο προτζεκτ..
Καλη συνεχεια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από niklas
το μοτέρ αυτό είναι πολύ αρχαίο!Εχει κάνει πολλά χιλιόμετρα και έχει μάθει να δουλεύει!θα δουλέψει.Είναι HONDA.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
καλη αρχη φιλε μου
αυτο μεσα στον κυκλο τι ειναι?
Καλησπέρα μάστορα,
η φλάντζα που ενώνει τα δύο καρτερ είναι!
Καλη αρχη.Προσωπικα θα μου αρεσε να το κανεις μαμα.Περι ορεξεως...........
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Καλή αρχή και καλό κουράγιο με το μοτεράκι!!!
http://small-wheels.de/cf50_shopmanual/index.html
Ισως σε βοηθήσει
Reggae will save us...
κανε Restomod πουλενε και οι Αμερικανοι... δηλαδη θα φενετε μαμα αλλα θα ειχε τα παντα βελτιομενα πανω... πιο φαρδιες ζαντες,μοτερακι τουμπανακι, κανα ομορφο κλασσικο βαψιμο, μηνε στην ιδεα του Chaly αλλα κανε το λιγο πιο performance αλλα προσοχη γιατι σε αυτα τα μηχανακι το Cool απο το Kits ειναι μερικα εκατοστα
ψαξε ιαπωνεζικα σαιτς για ιδεες...
ειπαρχει και το 4μινι περδιοδικο βιβλος για αυτα μηχανακια
http://www.youtube.com/watch?v=GyqN7YLhG1A
ORGIA!!!!!