Πετρέλαιο σε όλες τις βίδες, WD με το λίτρο σε ότι υπάρχει πιθανότητα να περιστραφεί και σκέπασμα...
Θα την αφήσω να μουλίασει καμια βδομάδα πριν ξεκινήσω τα σοβαρά κατσαβιδίασματα....
Φίλτατε, έτσι και και καταφέρεις να αναστήσεις αυτό το μηχανάκι, πιστεύω πως οτιδήποτε μετά θα σου φαίνεται αστεία υπόθεση...
Παρακολουθώ εναγωνίως, καλή συνέχεια...
ΥΓ: Δεν μπορώ να δω κάποιες φωτο στην σελίδα 4, τις εμφανίζει σαν link συνημμένου και δεν ανοίγουν. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο δικό μου PC, αλλά τσέκαρέ το μήπως πρέπει να τις ξαναποστάρεις.
Κωστής
Πωωω....νομιζω οτι ειναι η πιο "σαπια" ανακατασκευη που εχω δει, μπραβο σου μονο που πηρες το θαρος να το κανεις..
υαλοβολη σε ολα τα κομματια,για να εχεις σαφη εικονα για τα σαπακια και τις σκουριες.η πλαστικοποιηση εσωτερικα του ρεζερβουαρ ειναι μονοδρομος.οταν φτασεις στο λυσιμο του κεντρικου αξονα και εφοσον δυσκολευτεις θα τα πουμε.εχε υποψη σου οτι σε αυτο το μηχανακι εκτος τα μηχανικα και τα ηλεκτρικα η φανοποιια και δυσκολη ειναι και πολυ σημαντικο ρολο παιζει.εχεις να καλυψεις το περασμα του χρονου αλλα καλο ειναι να αποφευγεται το πολυ φορτωμα με υλικα(ασταρι-στοκος-στοκος πιστολιου-γαλβανι-αρμοκολα-πισα).αλλα αυτα θα τα πουμε αναλυτικα εν καιρο.καλη συνεχεια,δωσε φωτο στον λαο
Ωραιος προχωρα!!!!Καλοριζικη!!!!Καλως ηρθες στο club των κλασικων bmw.Σε οτι μπορω θα βοηθησω (μην πεταξεις τιποτα)
Αν μπορεις να βρεις κανενα αεροκλειδο θα σε βοηθησει πολυ στο λυσιμο
Αυτα.καλη Ανασταση!!!
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Ρίξε μια ματιά και σε αυτήν την BMW R25/2 πρώην μοτοσυκλέτα της γερμανικής αστυνομίας, που ανακατασκευάζει ένας αμερικάνος. Κάτι σαν λυσάρι
καλη συνεχεια...
παρακολουθουμε εναγωνιως ολη σου την προσπαθεια...
όμορφο μηχανάκι αλλά θέλει πολλή δουλεία που αν γίνει σωστά θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Καλη αρχη