Και ο κύλινδρος μπορεί να μην είναι τόσο χάλια και με ένα γυάλισμα να γίνει αστέρι.Αν δεν το λύσεις...Manual έχω μόνο αγγλικό στο στέλνω με πμ.
εγω ολα του μοτερ θα τα εβαζα ιμιτασιον .δεν παθαινουν τιποτα αντεχουν.ειναι μεγαλη η διαφορα στις τιμες για να τα παρεις γνησια
KLE 400-XT 250.
προς το παρων δεν ξερω τι θα κανω με ανταλλακτικα πιθανοτατα θα μπουν και καποια after market γιατι το κοστος ειναι πολυ ψηλα!!Σε λιγες μερες θα βγαλω κεφαλη και κυλινδρο για να αλλαξω καδενακι γραναζι και τεντωτηρες μπας και σταματησει ο θορυβος και να κανω και ενα πλανισμα την κεφαλη γιατι εχει καψει και φλατζα.
Τα ιμιτασιον μπορει να αντεχουν ομως για περιορισμενη χρηση ενω τα αυθεντικα αντεχουν μια ζωη αυτα τα μοτερακια ειναι επενδυση ξοδευεις πολλα τωρα αλλα ησυχαζεις μια για παντα αμα ειδικα το προσεχεις το μοτερ και δεν το σπας συνεχεια δεν χρειαζεται παραπανω εξοδα απο τα λαδια του και την βενζινη του
Ταχύτητα για ζωή
καλησπερα φιλαρακι.τι εγινε το σταματησες το project?
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!
Δεν το εχω αφησει φιλε μου αλλα δουλευω ολη μερα και δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθω με το θεριο...Παρολα αυτα βρηκα χρονο στην δουλεια να ασχοληθω με μικροπραγματα για να ειναι ετοιμα οταν ερθει η ωρα
αρχησα λοιπον με το κοντερ του που ηταν κινεζικο και θα παει στον καδο!Αγορασα ενα μεταχ. γνησιο και αρχησα να το σημαζευω για να δουμε!!