Καλησπέρα σε όλους τους φίλους που αγαπάνε την μοτοσικλέτα τους είτε μεγάλη είτε μικρή !
Ο λόγος που ανοίγω αυτό το θέμα είναι επειδή θα ήθελα να μαζευτούμε άτομα για να πάμε μαζί στο Isle of Man ! Από όσο ξέρω λέγετε Tour αυτό !Εάν μπορείτε βέβαια ! Είδα κάποια βίντεο με το Isle of Man TT ! Αλλά με Super-Βike ! Έχω ένα φίλο μεγαλύτερος σε ηλικία από εμένα, και έχει ταξιδέψει εξωτερικό, και ήθελα να κάνω κάτι αντίστοιχο γιατί ζήλευα πάντα !
Είμαι νέος 22 χρονών ίσος ακούγετε λίγο τρελό αλλά θέλω να πάω μου αρέσουν τα ταξίδια με τις μοτοσικλέτες !
Δεν μιλάω να πάμε τώρα, αλλά για το 2013 ! Δεν έχω δει να σας πω τη αλήθεια για το πότε είναι οι Super-Βike μηχανές ! Αλλά διάβασα ότι ξεκινάει το 27 Μαΐου ! Θέλω να πάω με το μηχανάκι μου ! Από Πάτρα προς Ancona Italy (το λιμάνι) και από Ancona μέχρι Calais France (το λιμάνι) είναι κάπου 1300 με 1450 χλμ.
Πάντως το πήγαινε έλα Πάτρα -> Italy / Italy -> Πάτρα είναι σε οικονομικές θέσεις 110 σε οικονομικές θέσεις και μεσαίες 150-160 + την μοτοσικλέτα μας !
"Δεν θα βγάλω κανένα κέρδος εγώ σας το λέω να μην με παρεξηγείται ίσα ίσα μην πάρουμε καμιά καλύτερη προσφορά ομαδικά !"
Πάρτε και ένα σχετικό βίντεο !
http://www.youtube.com/watch?v=aXR8Df_Bml0
Εάν είναι το θέμα μου λάθος ας μου το διορθώσει κάποιος και να το βάλει στο σωστό θέμα !
Ελπίζω να σας έψησα για να πάμε και να αρχίσετε να το σκέφτεστε !
Σας ευχαριστώ όλους που το διαβάζεται έστω και να μην θέλετε,μπορείτε να έρθετε για τους α,β,φ,χ,ψ λόγους !