Βαριέμαι να κάτσω να συγκρίνω χρόνους με το 12 αλλά πάρτε ενα tweet του Emmett πριν απο λίγο:
Comparing day 1 2013 times to 2012: ROS improved his time by 0.8, PED by 0.85, LOR by 0.5, BAU by 0.9, BRA by 1.9, CRU by 0.34
Βαριέμαι να κάτσω να συγκρίνω χρόνους με το 12 αλλά πάρτε ενα tweet του Emmett πριν απο λίγο:
Comparing day 1 2013 times to 2012: ROS improved his time by 0.8, PED by 0.85, LOR by 0.5, BAU by 0.9, BRA by 1.9, CRU by 0.34
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Marc Marquez, δεν έχω να πω κάτι άλλο.![]()
Give me fuel, Give me fire
Η dorna μπορεί να είναι σκύλα με τα free videos, αλλά η Yamaha ξεκίνησε κάτι νέο. Σκηνές απο τις δοκιμές τους ανέβασαν οι ίδιοι στον σωλήνα
http://www.youtube.com/watch?v=rZeH0...ature=youtu.be
γιατι καντετε ετσι ρε παιδια?
ο μαρκεζ ειναι καβλωμενος και πηγαινει τερμα...οι αλλοι δοκιμαστικα ειναι και δεν πανε ουτε ρελαντι...λες και πηρε την πολ κανετε...σιγα μη τους σκασει και γυρο ο πιτσιρικας κιολας στον αγωνα...αμα μπει η εστω ειναι κοντα πενταδα θα ειναι πολυ καλα...
Εγώ πάντως βλέπω τον Πεντρόσα να καταθέτει χαρτιά για σύνταξη, ή να πέφτει στα σκληρά...![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Νομίζω ότι τα test στα motogp δεν είναι το test του Panigale στα Μέγαρα να πας χαλαρά, είναι πολύ πιο αντιπροσωπευτικά. Σίγουρα θα πρέπει να δούμε και 4-5 αγώνες αλλά αυτή η απόδοση από το πρώτο test είναι πολλά υποσχόμενη για τη συνέχεια. Όσο για την πεντάδα την έχω παραπάνω από σίγουρη, ποιος θα τον περάσει; Ο Bradl ή ο Bautista ?
Επίσης κι ο Rossi είπε ότι ο Marquez μπορεί να παλέψει για τη νίκη από τον πρώτο αγώνα...
Σε κάθε περίπτωση ας δούμε και τις υπόλοιπες μέρες τι θα γίνει αλλά όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ότι θα έχουμε ωραία χρονιά, πιθανότατα με 4 δυνατούς αναβάτες.![]()
Give me fuel, Give me fire
Άι γεια σου
Δεν μπορεί να λένε συναθλητές του, μηχανικοί, στελέχη, ακόμα και τα ίδια τα δοκιμαστικά πως το παιδί αν μείνει πάνω στη σέλα θα ράψει κουστούμια και εμείς να μιλάμε για πέμπτες θέσεις.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να δούμε για να πούμε (υποθετικά, βάση των υπαρχόντων στοιχείων πάντα) πως θα είναι βάθρο;
Δεν λέω, μπορεί να είναι και 5ος ή και πιο πίσω ακόμα, αλλά τα στοιχεία δείχνουν άλλα.
οπως πρέπει τον ντοπάρει τον πιτσιρικά για να φάει τους πρώτους βρόντους.
Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, επειδή ο μικρός πάει φωτοβολίδα στα δοκιμαστικά. Τα 1000άρια είναι αλλη κατηγορία, και εκτός από ταλέντο θέλει και πολύ μυαλό. Και ο Jorge την πρώτη του χρονιά δυναμικά ξεκίνησε, και δεν άφησε κόκκαλο για κόκκαλο στη θέση του.