Δεν πολυταιριάζει εδώ το θέμα αλλά ήταν το μονο subforum που ταίριαζε έστω και λίγο
Επι του θέματος, μιας και οι μετακινήσεις με ποδήλατο είναι αρκετές και βολεύομαι έτσι μέχρι να έρθει η μηχανήκαι δεδομένης της κατάστασης στους δρόμου (αν τις μηχανές τις αγνοούν 1 φορά τα ποδήλατα τα αγνοούν 10) είπα να πάρω ένα κρανάκι να μπορώ να καλύπτομαι έστω και λίγο. Τα κλασσικά κράνη ποδηλάτου δε μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη-όπως δε μου εμπνέουν και τα τζετ για τη μηχανή-, γι'αυτό τον λόγο αποφάσισα να πάρω ένα fullface. Με μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο είδα οτι τα μόνα fullface για ποδήλατο που κυκλοφορούν είναι εκείνα που φοράνε όσοι κάνουν mountain bike και τα κράνη είναι τα ίδια με αυτά που φοράνε οι εντουραδες. Και εδω έρχεται το ερώτημα, πόσο βολικό είναι ένα κράνος enduro πάνω στο ποδήλατο δεδομένου του βάρους του; θα με κουράσει; να μην βγάζω το κράνος δηλαδή και είμαι με πονοκέφαλο.. δε μιλάω για διαδρομές 5-6 ώρες χωρις διάλειμμα. Κοντινές διαδρομές. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει; ή να έχει καμιά πρόταση για fullface εκτός enduro;
Και επίσης είχα ακούσει κάτι πως πάνω στο ποδήλατο απαγορεύεται να φοράς κράνος μηχανής, ισχύει αυτό; αλλά και πάλι αν σε σταματήσουν λες πάω στο βουνό (όχι οτι εχω δει ποτέ να σταματάνε ποδήλατο αλλά κουβέντα να γίνεται..)