λοιπων ,ειμαι αγανακτησμενος! πουλησα 3 μοτο ,για να το παρω,και καταχρεοθηκα....!το μιχανακι το ειχα παρει πολλες φορες για βολτα,απο τον εμπορο στην καλαματα, και μου αρεσε παρα πολυ. ειναι το κοντο tiger 800, του εχω βαλει πανω extra 1200+ ευρω!..λοιπων .το πηρα με 9000 χλμ ,απο τον εμπορο στην καλαματα, ολλα,μια χαρα! μεχρη τα 11000 χλμ.ενα πρωι ανηγω διακοπτη,και οταν πατουσα μιζα ,το μιχανακι εκανε σηνεχεια resed , και η μηζα δεν γυρηζε..το παω εξουσιοδοτημενο service, μετα απο 3 μερες μου απανταει. οτι εχει προβλημα η μιζα. και θα την αλλαξουν με νεο κωδικο.! μετα απο 10 μερες, μου την αλλαζουν (σε μαυρο χρωμα). ολλα καλα... δεν ειχα βγει μακρηνες βολτες λογο αφραγκειας... στα 13000 χλμ . η μιζα εκανε τον ιδιο χαρακυιρηστικο θορηβο ,που εκανε η παλια πριν χαλασει!ενημερονω τον εμπορο.και η απαντηση του ηταν , σιγα..και να χαλασει θα στην αλλαξουμε.... !- ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΟΝΟ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....του απανταω!την κυριακη 14/4/13 .ξεκηναμε 46 ,μοτοσυκλετες να παμε στο ακροτηριο ταιναρο.! το μονο triumph ,το δικο μου. στον δρομο .ολλα καλα μια χαρα! φτανουμε παρκαρουμε , παμε στον φαρο. (περηπου 1+ωρα μετα ποδια πηγαινε ,κανε τσιγαρο γυρνα) .ειμαστε ετημοι να φυγουμε....ανεβενω επανω. ανοιγω διακοπτη κανει resed.... παταω μιζα.................. ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΛΛΑ!!!!!!!ΤΠΤ ΝΕΚΡΟ!!!!!!!!!!!μιλαμε να εχω μηνει στην ακρη της ευρωπης..........! τωρα ..βγαζουμε μπαταρια ,βαζουμε αλλη ,απο αλλα μοτο τπτ. δοκημαζουμε την δικη μου μπαταρια .μια χαρα . προβλημα μπαταριας οχι, σπροχνουμε 4 ατομα...τπτ.....ασφαλειες οκ ..Οποτε το θημοταν και εκανε resed, και αναβαν ολλα. ,πατοντας την μιζα ολλα εσβηναν. με σπροξημο δεν εσκαγε ,καν......και ειχα μηνει στο νοτιοτερο σημειο της ηπειροτικης ευρωπης!!....ενας φηλος μου λεει να αποσυνδεσουμε την μπαταρια για 5 λεπτα να κανει resed o εγκεφαλος. και αυτο καναμε. την σπροξαμε δυκαβαλο 5 ατομα και πηρε μπροστα με τα χιλια ζορια.... την εφερα πισω ασβηστη!.....σημερα μηλησα με τον στεφανο στο motopierakos ο ανθρωπος ψαχτηκε ,προσπαθησε να βοηθησει ,και μου απαντησε οτι δεν εχει βγαλει αλλο 800 αυτο το προβλημα!τηλ στο εμπορο ,του λεω τι εχω,και μου απανταει...-ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΖΗΜΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ 800αρι BMW. τεληκα μου ειπαν η μηζα ειναι οκ.καποιος ρελες ηταν το προβλημα, απ οτι μου ειπαν ..(το ευχομε) και ακομα η απαντηση τους ειναι :--τεληκα μου ειπαν η μηζα ειναι οκ.καποιος ρελες ηταν το προβλημα, απ οτι μου ειπαν ..(το ευχομε) και ακομα η απαντηση τους ειναι :--Ηεταιρεια προσφερει εγγυηση και περαν της επισημης διετους αν σε τυχον προβλημα αποδειχτει οτι υπαρχει κατασκευαστικη δυσλειτουργεια ενος επιμερους συστηματος...εαν παρ'ελπιδα υπαρξει καποιο προβλημα εμεις και το εξουσ.δικτυο με προθυμια θα σε καλυψουμε...η μιζα ειναι οκ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5/13 εχω παλυ τα ιδια........ δεν εκανα 500,χλμ απο την επησκευη,της ζημιας στο συναιργειο ************, ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ... παλυ εμεινα στον δρομο.....η απαντηση του κ ***********, ειναι -φερτην εδω να την φτιαξουμε-.... μα τι να φτιαξουτε ρε ασχετοι.......3 φορες το ιδιο προβλημα , σε 1000 χλμ.... , δεν αντεχω αλλο την κατασταση αυτη...... πηρα tiger 800 για να μην τρεχω αθηνα , για service..... εστηλα στη ηλιοφηλ mail... εδω και δυο μερες,και δεν μου εχουν απαντηση καν......ειμαι απογοητευμενος........