Πολύ καλή αρχή και από εμένα και σιδεροκέφαλοι! Και μακράν σεβαστή η κίνησή σας για την πτώση της τιμής συμμετοχής!
Επί τη ευκαιρία όμως, να γίνω λίγο ο κακός της ιστορίας; Η ερώτηση που ακολουθεί απευθύνεται κυρίως στους παράγοντες/ιδιοκτήτες της πίστας των Μεγάρων, αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως τους διοργανωτές τρακ ντέιζ στην εν λόγω πίστα.
Ξεκινώ από το γεγονός ότι σας θεωρώ όλους υπεύθυνους επαγγελματίες, όπως φαντάζομαι θεωρείτε και εσείς αντίστοιχα υπεύθυνους οδηγούς τους συμμετέχοντες στα τρακ ντέιζ που διοργανώνετε. Επειδή λοιπόν, ανελλιπώς και ανεξαιρέτως μας υποχρεώνετε να υπογράψουμε δήλωση ότι είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για την ασφάλειά μας και ότι εσείς αποποιείστε κάθε ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος εντός πίστας, θέλω να ρωτήσω το εξής:
Σε περίπτωση πτώσης ή ζημιά της μοτοσυκλέτας, η οποία οφείλεται σε κακοτεχνία ή κακή συντήρηση της πίστας (π.χ σκόνη/χαλίκια, λακκούβες, μπαλώματα, κακή ποιότητα οδοστρώματος, έλλειψη απαραίτητων προστατευτικών περιμετρικά της πίστας) - που στα Μέγαρα έχει συμβεί ούκ ολίγες φορές - γιατί να μην παραλαμβάνουν και οι συμμετέχοντες αντίστοιχα μια δήλωση εκ των προτέρων, υπογεγραμμένη από τους παράγοντες/ιδιοκτήτες της πίστας ή τους διοργανωτές ή και τους δύο, που να λέει λίγο ως πολύ ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για το ατύχημα και την υγειονομική αποκατάσταση και οικονομική αποζημίωση των παθόντων τέτοιων περιπτώσεων;
Ρωτάω, γιατί εμένα μου φαίνεται λίγο άδικο να τραυματιστώ και να αναγκαστώ να κάνω επιπλέον έξοδα γιατί κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και επιπρόσθετα να αναγκάζομαι να υπογράφω ότι συμφωνώ με αυτό, απλά και μόνο λόγω μονοπωλίου της πίστας των Μεγάρων σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Αυτή είναι η δική μου άποψη επί τους θέματος πάντα με τις καλύτερες των προθέσεων και θα ήθελα πολύ να διαβάσω και άλλες. Καληνύχτα σε όλους.