μαύρο 93 μοντέλο... το οδήγησα αρκετά τους τελευταίους 2 μήνες και έχω να πω ότι παρότι ήταν αραγμένο για κανά 2 χρονάκια σε γκαράζ (αλλά με λίγα χλμ ~ 34500), μετά απο μερικές αλλαγές λαδιών, ντιζών, φίλτρων και λοιπών ανταλλακτικών έκανε ταξίδια:
Αθήνα - Καλαμάτα παν κατ μέ ένα άτομο και φουλ αποσκευές
Καλαμάτα - Μονεμβασιά - Ε4 μονοπάτι - Καλαμάτα
και ξανάμανά Καλαμάτα-Σπάρτη-Ελαφονήσι-Κύθηρα και πολλές βολτές Κύθηρα
τα 2 τελευταία με 2 άτομα και ο συνεπιβάτης να έχει ορειβατικό σάκο στην πλάτη (σκηνή 2 ατόμων και τα σχετικά) και χωρίς πλάτη μηχανής....
δεν μάσησε στο Ε4 και δεν το πίστευα ότι με το virago διέσχισα τον Ταύγετο!!!
το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν ο ανορθωτής (που μας βρήκε στα Κύθηρα και μας ήρθε την επόμενη μέρα αεροπορικώς) γύρω στα 100?... κατα τ'άλλα τίποτα!
το σκεφτόμουν να το κρατήσω, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσω τί θα κάνω με το 1ο μου...
για μες στην πόλη και να το φορτώνεις με πράματα είναι μια χαρά, αλλά και 2 άτομα και αποστάσεις τραβάει άνετα... πάντα αναλόγως των ορέξεων και διαθέσεων των αναβατών...
δεν είχα πρόβλημα χειρισμού έστω και με ξεραμένα λάστιχα, φρένα ικανοποιητικά (το μπροστά), ταχύτητα με 2 άτομα και τον σάκο έφτανε και τα 100 (με ζόρι), κατανάλωση μια χαρά
αν του αλλαζα λαδάκια στις αναρτήσεις, λάστιχα και του μεγάλωνα το γρανάζωμα (ώστε να απλώσει - το σηκώνει λόγω δικύλινδρου) πιστεύω ότι θα μου έκανε για ό,τι το ήθελα ακόμα και για το καλοκαίρι-νησάκι ! όλα σε μια χαλαρότητα!
τέλος να σημειώσω ότι ποτέ δεν κοίταζα τέτοιες μηχανές και έπεσε στα χέρια μου κατά τύχη από μια κοπέλα που γνώρισα...εκ τότε τις βλέπω με άλλο μάτι... και τις μηχανές και τις κοπέλες!!!