Μια που έφτασες τόσο μέσα και αν πρόκειται να κρατήσεις το μηχανάκι για πολλά χρόνια, να αλλάξεις και τον άξονα όπως επίσης και τις καδένες των εκκεντροφόρων.
Μια που έφτασες τόσο μέσα και αν πρόκειται να κρατήσεις το μηχανάκι για πολλά χρόνια, να αλλάξεις και τον άξονα όπως επίσης και τις καδένες των εκκεντροφόρων.
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Μέτρα με το μπακάλικο τρόπο τους τζόγους στης μπιέλες, αν βλέπεις πως θέλουν άνοιγμα τότε προχώρα, γιατί αν ανεβάσεις σημπίεση μπορεί να στα δώσουν στο χέρι,
Από τη φωτογραφία δεν βλέπω να έχει ζημιά ο άξονας και να θέλει επισκευή.
Να ξέρεις πως ο Harris στην Αγγλία έφτιαξε ένα μοτέρ σαν το δικό σου, με μαμά ανταλλακτικά κοντά 70 αλογάκια χωρίς να είναι επίφοβο να σκάσει στη πορεία.
Προχώρα με πολλές φωτό να έχουμε να μαθαίνουμε
Σιγά την καταπίεση. Απλά αν γίνει αλλο ποστ για καζάνια, θα πόστάρει κόσμος και δούμε όλοι παπαδες.
Αυτό θα έλεγα κι εγω για τις εισαγωγές, μια που το έχεις ανοιχτό γλύκανε τες λίγο.
Τι ζημιά έχει? Αν ειναι κατι σοβαρό, ευκαιρία ειναι τώρα.
Πολύ ωραία το παρουσιάζεις!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Όσοι ρωτάτε τι ζημειά έχει ο άξονας, προσέξτε λίγο τα δόντια του...έχουν μείνει μισά σε πάχος.
Το άνοιγμα για αλλαγή άξονα δυστυχώς δεν το γλυτώνει.
Άποψη μου ξεκοιλιασε το.
Πήγαινε και σε ενα μηχανουργειο να σου φρεζαρει λιγο τις έδρες των βαλβιδων.
Όσον αφορά το μέτρημα των εμβολων νομίζω οτι μετρησες σε λαθος σημείο.Μετρησες χαμηλά στην ποδιά όπου το έμβολο εχει μεγαλύτερη διάμετρο απο οτι στην κορώνα.Εφοσον εχεις τοσο μεγάλη κατανάλωση λαδιου εκτός απο τα τσιμουχακια βαλβιδων θεωρώ υπαίτια και τα ελατηρια εμβολων(εφόσον διαφεύγουν αέρια καύσης απο τον θάλαμο)και καίνε το λάδι που παραμείνει στον κύλινδρο για την λιπανση.
Ride till the end....isle of man style!
William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)
εχεις δικιο στην φωτογραφια εχω μαρκαρει τα σημεια για να φαινεται καλυτερα.
και εδω καινουργιο φαινεται το καρε του γραναζιου 122 ευρωπουλα εχει.
σωστα μετραει, εκει εχει την φθορα το πιστονι.Μετρησες χαμηλά στην ποδιά όπου το έμβολο εχει μεγαλύτερη διάμετρο απο οτι στην κορώνα
Γιαννη θα το λυσεις ολο δεν το γλυτωνεις το ανοιγμα, στην πορεια ενδεχομένως θα δεις και αλλα πραγματα που θελουν αλλαγη.
τσακο
Προσπάθησε να μην γίνεις ένας άνθρωπος της επιτυχίας, αλλά ένας άνθρωπος της αξίας.
ωραια παρουσιαση! το πιστονι ισαι ισα κατω ειναι που φθειρεται. στις φουστες. ειναι πολυ ακριβα δυο γνησια πιστονια?
Αυτο με τον αξονα στα άφρικα...
Είσαι ωραίος!
Παρακολουθούμε ανελλιπώς!
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
σας ευχαρισω ολους για τα μηνυματα σας
σαπιε αρη παρε τα καζανια και ανοιξε νεο θρεντ ελευθερα απο μενα
δεν χρειαστηκε πολυ σκεψη κι επεσα με τα μουτρα στην δουλεια
ξεκιναμε!!!
παλι ταφακι το αλλο καπακι
και η καμπανα. Διπλα το γραναζι του στροφαλου
αεροκλειδο και οποσδηποτε εξαγωνο καρυδακι να τελειωνω και γρηγορα. Να πω εδω επειδη εχω μικρο κομπρεσερ 25 λιτρα το αφηνα να γεμισει αερα και στο μαξιμουμ του χτυπαγα. Ελυσε με μεγαλη ευκολια.χρησιμο εργαλειο για το λυσιμο μονο, και με φειδω. στο δεσιμο ροποκλειδο.
Η βιδα ΑΡΙΣΤΕΡΗ βολτα.