To μονο μεγαλο ταξιδι που εκανα ηταν πριν 5 μερες απο Ξανθη -Τρικαλα.Φορτωσα και το τριβαλιτσο για να δω πως θα παει και ολα κομπλε(αν εξαιρεσεις τον αερα).Σε μια βδομαδα θα το ξανακανω το ταξιδι και μετα παλι το καλοκαιρι πριν τις διακοπες.
Με το ''μεγαλο'' ισως γελανε οι περισσοτεροι αλλα συνηθως βολτες εκανα των 100-150 χιλιομετρων πανω στην θρακη
Με 800 ευρω κ καμπινγκ, γυρνας 10 μερες, αρκει να μην είσαι κάθε βραδυ στα ξυδια...
Δεν είναι βουνό ουτε κινεζικο γράμμα...
Με την συνεπιβατισα κανονισε μην σου βγαλει περιεργα... ξερει τι σημαινει συνεπβατης?
Οι περισσοτερες το βαριουνται, παραυτα...
Από Τρίκαλα πιάσε Λευκάδα,
Παρε πορεια από Βονιτσα Αστακο Μεσολόγγι
βγες Πελοπόνησσο δυτικα παράλια, κατεβα Πύλο, παραλια Βοιδοκιλιας
κανε το γυρω Μεθωνη Κορωνη,
Πηγαινε Μανη Γυθειο, κανε κ το τριτο ποδι το ανατολικο αν σου εχουν περισσεψει χρηματα κ μερες...
Αν και νομιζω στο μυαλο σου ειναι καρφωμενο τα νησια ...
Πρεπει να αποφασισεις αυτο πρωτα... νησια η ηπειρωτικη Ελλαδα?
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
Οχι ενταξει μια χαρα ειναι ως συνεπιβατιδα δεν θα εχω προβλημα.Και η φαση παω σε ενα μερος καθομαι δυο μερες,μετα παω αλλου κτλπ της αρεσει πολυ.
Ωραια κατι τετοιο ηθελα με ιδεες για την διαδρομη.Κολλημενος δεν ειμαι με τα νησια απλα δεν εχω παει και πιστευω οτι πρεπει να ειναι πανεμορφα.
Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου
τέτοια φάση να το κόψετε περιοδεία, εγώ αυτό θα έκανα
τρίκαλα > πιερία (μέσω αγιο δημητρη) > καστόρια λίμνη> βαλια κάλντα > Ζαγοροχώρια καταφύγιο> συβοτα ελεύθερο> αχεροντας ελευθ.>λευκαδα> Καρπενήσι> άγραφα >τρίκαλα
...και θα σε ευγνωμονεί μια ζωή για την εμπειρία..!!
you rise you fall you're down then you rise again