Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τίποτα
Βγαλτα τελείως
Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει
Βάλε πηδαλια καλύτερα
Σιγα μην κοψω τα βοτανα!!! Τα βοτανα κανουν καλο! Και καθε ενα εχει και μια ωφελιμη λειτουργεια για τον οργανισμο μας. Οχι ολα βεβαια! Αλλα ειναι δηλιτιριωδη.
Και απο τη στιγμη που δεν πινω και καφε ή αλκοολ λογω στομαχιου, τι καλυτερο;; Τσαϊ και βοτανα! Και υγειηνη διατροφη!! Και τωρα που μου περασε πλεον το θεμα με το στομαχι συνεχιζω ετσι. Αντε σπανια να πιω καμια σπιτικη ρακι ή τσιπουρο ή κανα καλο κρασι.
Πιειτε εσεις φραπεδες, ουϊσκια και μλκς.. Να ξερατε ποσο κακο κανετε στον οργανισμο σας.Στομαχι, καρδια, νεφρα, νευρικο συστημα..γμστ! Σοβαρα τα λεω. Δε θελω να σας ανησυχησω βεβαια αλλα πολλα πραγματα που λογω συνηθειας τα παιρνουμε αψηφιστα και τα καταναλωνουμε ειναι βλαβερα.
(μηπως εχω γινει φλωρος απλα;;)
MADE IN JAPAN 日本製
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
λοιπον παιδια σοβαρα τωρα.
Για το μηχανακι του παιδιου.
Υποψιαζομαι οτι του παιξανε μπινια τα μαστορια..... εσεις τι λετε?
Εγώ λέω να πάρει πέστροφες και ανορθωτές και να ξεκινήσει επιχείρηση καπνιστά ψάρια.
Στη συνέχεια, με το υπόλοιπο μηχανάκι που θα το κάνει ψησταριά, να ανοίξει και ταβέρνα.
Και όταν έρχονται να φάνε μαστόρια, να τους ρίχνει καθαρτικό στο φαγητό. Μπινιά λέμε.
είχαμε βάλει μικρό ανορθωτή γιαυτό κάπνισε,,βάζουμε άλλον και συνεχίζουμε.......
θέλουμε βιντεάκι με τον μεγαλύτερο ανορθωτή όταν πατήσετε μίζα!