φιλαρακι ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις καλη δουλεια.μην το βιαστης αφου εχεις εναλακτικη μοτο,δεν θα σου φανουν και τα οσα εξοδα.βαλε μερακι και προσωπικη δουλεια.περιμενουμε οποτε και οταν εισαι ετοιμος να μας την παρουσιασης για να την χαρουμε.....mike
αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.
Οχι ρε φιλε!!!!! Με πηγες 16 χρονια πισω!!!!!!
Η 2η μου μηχανη gsxr 1100 ελαιοψυκτο με upside-down. Τρομερο εργαλειο. Με ροικη εξελιξη, 4 σε 1 yoshimura κοντη και καρμπυρατερ απο 750 (ηταν πιο μεγαλα). Δε με επιανε τιποτα στο δρομο μεχρι που εβγαλε η yamaha το r1. Καταραμενο r1 ειχε δυνατοτερα ρεπριζ!!!!!!
Κουκλα ειναι. Και γ@μΩ τα εργαλεια!!!!!!
Με το καλο να αρχισεις το ρετουσαρισμα που λες και αναμενουμε το τελικο αποτελεσμα.
Αν και μου φαινεται σε αριστη κατασταση.
Πολύ ωραίο! Μπράβο ρε φίλε.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
καλοριζικο φιλε μου και καλες βολτες.
Και μην κανεις το λαθος που εκανα εγω πριν λιγα χρονια και πουλησα (σε συνφορουμιτη απο την Κρητη)
ενα ολοιδιο σε αψογη κατασταση.
P.s. Μπας και ειναι το δικο μου ? μηπως η εκδοση πρωτης αδειας ειναι το 1994 ?
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ωραίο το Slingshot,αν και για να πώ την αλήθεια,προτιμώ το Slabside. Πόσο,αν επιτρέπεται;
πολύ ωραίο... μεγειές..!!!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πολύ ωραίο καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!!!
Με 'γεια!!
Εβλεπα ενα τετοιο μαυρο-κοκκινο παρκαρισμενο στο ιδιο σημειο επι τεσσερα χρονια, σκονισμενο, αλλά καποιες φορες ελλειπε που σημαινει οτι λειτουργουσε κανονικα.
Παντα το χαζευα.. ευχομαι να το χαρεις!!
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδια.
Σημερα υπήρξαν επαφές και προγραμματισμός για ολικό βαψιμο-επιδιόρθωση φέρινγκ και ζαντες στον καλλιτέχνη Σταυρο-paintkiller
Καθως και αυτοκολλητα στον, επιςης καλλιτεχνη, Μήτσο-X-copy DimChios. Θα γινει οπως φαινεται στην φωτο, αλλα καινούριο!
Μετα θα ασχοληθώ μονος με τα απου κατ απ το φερινγκ. Ο,τι χρειαζεται τελος παντων.